Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 11. září 2015

Vše o mém stravování, fitness a novém životním stylu

Ahoj, jak se všichni máte při pátku?

O víkendu máme slíbené celkem slušné počasí, řekla bych ideální na výlety a nebo pěkný okruh na kolečkových bruslích, co říkáte?

Mám tady pro vás video na přání o mém novém-lepším životním stylu. Upřímně popisuji svoje zkušenosti nejen s vlastním tělem, ale i trenéry a rádoby odborníky. Přiznávám zlozvyky i na čem chci zapracovat.


No, video je to dlouhatánské, nečekala jsem, že se až tak rozpovídám. Tak si jej pustě třeba při koupeli, úklidu či jen tak u kávičky, ať vám hezky ubíhá a dozvíte se, co jako začátečník začátečníkům i pokročilým doporučuji a zároveň, jak umím být ,,šikovná" :-)

9 komentářů:

  1. Pěkné video, držím pěsti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, video je skvělé! Škoda, že nenatáčíš častěji. Zajímalo by mne, jak pečuješ o pleť, o vlasy, líčení ve Tvém podání, prostě cokoliv. Jsi neuvěřitelně inspirativní slečna. Nad Tvými fotkami na IG se kochám každý den. Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, dekuji moc za krasna slova, takove vzkazy jsou mi ohromnou motivací a hnacím motorem v blogování pokračovat!

      Ohledně pece o plet tady bylo par clanku, ale mohla bych udělat upgrade v podobě videa ;-)

      Vymazat
  3. Verco, tak tohle video je uplne TOP! Krasne srozumitelne mluvis, ma to hlavu a patu a pusobis neskutecne sveze a optimisticky! Hned mam chut zvednout zadek ze zidle a jit si treba jen zabehat! :-) K minulemu videu jsem psala, ze je videt, jak jsi malicko nervozni, tak tady o tom uz nemuze byt ani rec! Jsi fakt kocka a moc Ti fandim!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  4. Luci a presne kvůli takovéhle motivaci jsem se do videí pustila. U jiných blogerek me jejich povídání dokáže motivovat, at uz ke sportu ci čemukoliv jinému a pokud tak působí i ma videa, je to skvele!

    Jinak ono neni uplne jednoduché mluvit na kameru, tedy alespon ne pro me a u sebe jeste vidim velké mezery nez si na to zvyknu. Ale zlepšuje se to, začínám se cítit jistější a mam v plánu točit vice o různých tématech :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Prosím, rob videá častejšie. Si naozaj úžasná, dobre sa na teba pozerá a máš príjemný hlas, pri ktorom sa nenudím. To sa len tak často nevidí, aspoň u mňa.
    Ja cvičím predovšetkým doma, sem-tam zájdem do posilky, ale keďže sa mi najlepšia kamarátka konečne vracia opäť do mesta, už sme si sľúbili, že začneme s posilkou obe spoločne a naplno! Mliečne výrobky veľmi nekonzumujem, viac-menej iba mlieko a tiež veľmi nepapám pečivo. Ak už, siahnem radšej po tmavšom, no z času na čas si v mesiaci doprajem aj biele pečivo. Konzumujem hlavne zeleninu a mozzarelly. To je moja najobľúbenejšia desiata do školy, spolu s bielym jogurtom a banánom, poprípade vločkami. Z mäsa jem len kuracie, keďže žiadne iné nemôžem jesť, pretože nie som na iné druhy zvyknutá a býva mi občasne zle. Fastfoodom sa úspešne vyhýbam už niekoľko rokov, sladkosti nekonzumujem už skoro vôbec, snažím sa ich nahradzovať niečím sladším, ale zasa zdravím. Už skoro vôbec necukrím, ani bielym ani hnedým cukrom a kávu pijem iba s mliekom, taktiež bez cukru. Sladených nápojov som sa vzdala niekedy pred rokom, kedy som začala piť aj čistú vodu, ktorú som dovtedy veľmi nemohla. Nejako som ju proste nevedela dostať vo väčšom množstve do seba, no začala som a úspešne sa mi darí vypiť aj niekoľko litrov čistej vody denne ♥ Okrem iného sú to tiež čaje, ktoré nadovšetko milujem. Hlavne teraz, na jeseň.
    Vedela by som sa tu ešte poriadne rozpísať, ale už tak som skoro prekonala dĺžku článku, haha. Určite sa teším na ďalšie videá a prajem veľa šťastia s videami aj blogom ♥

    random questions about me
    Olivový olej a rastlinné oleje Nobilis Tilia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, moc dekuji za krasny vzkaz a moc jsi me potěšila, ze jsem na tebe ve videu působila prijemne a ze jsi jej do koukala do konce :-*

      Jak popisuješ to jídlo, tak bych řekla, ze máme uplne stejna oblíbena jídla a způsob stravovani-mozzarelu, vločky, čistou vodu, čaje, bily jogurt s vlockami a ovocem :-) Mas rada i avokado a vajíčka, rajcatka a okurky?

      Brzy bude on-line další video, tak doufám, ze se ti bude opet prijemne poslouchat :-)

      Vymazat
    2. Milujem všetkú zeleninu, ktorú si tu spomenula. No určite u mňa vedú farebné papriky a kápie. Tie proste milujem. Pomáhajú mi aj pri chuti na sladké, keďže červené papriky sú podľa mňa sladké samy o sebe. A vajíčka sú moje najobľúbenejšie ♥♥

      Vážne? Naozaj si ma teraz potešila a teším sa na nové video ♥

      Black peplum top & burgundy clutch

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika