Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 25. října 2015

Burgundy a kůže!

DSC_3254

Jak jsem v poslední době podpatky příliš nenosila, tak s příchodem podzimu se to změnilo. Najednou mám po ruce několik svých oblíbených kotníkových bot na širším podpatku, jejichž nespornou výhodou je značné pohodlí při nošení a hlavně, tolik netrpí při chůzi po kostkách.

Tyhle dnešní jsou teda zrovna trošku jiná podpatková kategorie, každopádně pohodlné jsou a to je hlavní. Docela jsem váhala nad tou burgundy, ale v momentu kdy jsem je vybalila jsem věděla, že to byla správná volba a vymyslím s nimi soustu skvělých outfitů.

Mějte se krásně, já dnes vyrážím na pár dní do New Yorku, tak určitě nezapomeňte sledovat můj Instagram a YouTube. Tam se o mých cestách, zážitcích i třeba nákupech dovíte vše z první ruky.

DSC_3282
DSC_3287
bunda: Gas, kalhoty: C&A, košile: Vintage market, kotníkové kozačky: časnaboty.cz, šperky: Swarovsky, Jugar N Spice
DSC_3345
DSC_3272
DSC_3248
DSC_3286
DSC_3300
DSC_3263
DSC_3244
DSC_3292

13 komentářů:

  1. Outfit vypadá dokonale! :o
    www.michaelasorelova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ty boty mají naprosto božskou barvu, Veru:) Sama nějaké kotníčkové vínovky sháním, ale nejlépe na nízkém podpatku. Tak uvidíme, jak budu úspěšná:)
    Posílám pozdrav do Ameriky! Užij si to tam!

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo letos mají ve spoustě obchodů bezvadné kotníkáče na nižším širším podpatku, i na eshopu odkud mam tyhle krásky. Tak zkus omrknout ;-)

      Vymazat
  3. super topánky aj nohavice :)
    hardrockrepublica.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Veru, sleduju Te jiz od zacatku Tveho blog a musim Ti rict, ze se neskutecne zlepsujes. Tvuj styl se mi libil vzdycky, jsi zajimava, nekonvencni a zensky sexy, ale tohle je absolutni top! Ty barvy a kombinace! Neskutecne! Taky jsem prehltla Tvoje video s nakupama z USA.. Jsi v nem krasna. Strasne se mi libi, jak je na Tobe videt takove az detske nadseni z kazde veci. :-) Uplne vidim sebe, kdyz letim na nakupy! Veci jsi poridila nadherne, hlavne ta petrolejova kabelka, saty a tvarenky.
    Moc si to uzivej a tesim se na dalsi report!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uděluji Luci za krasny vzkaz, vážím si toho! A moc me těší, ze ten vývoj je na blogu videt!

      To vis, ja si vážím každé nove veci a na nakupy tady jsem se moc těšila. No a proc se na videich tvářit jakoze Cool, kdyz z toho mam takovou radost ;-)

      Vymazat
  5. Hrozně se mi líbí zajímavý design bot. Já mám tedy raději na širším podpatku. Kombinace bot s koženými kalhotami vypadá božsky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko širší podpatek je treba do mesta idealni, taky je rada nosím :)

      Vymazat
  6. Wow, krásný outfit! Moc ti to sluší! Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Boty pěkné, ale psát o kůži a pak si obléct něco tak příšerného umělého?? Navíc dle nejnovějších trendů legíny nejsou vůbec in!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejnovějšími trendy se neridim, raději spoléhání na vlastni vkus. Navic netuším proc zmiňuješ leginy, kdyz mam na sobe normální kalhoty :-D

      Vymazat
    2. Odpovědi neodpovědi miluju. KDE JE ta kůže??

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika