Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 23. října 2015

USA wishlist

first


Sny se mají plnit a já jsem nyní v sedmém nebi, protože se mi plní další z mých přání a tím je cesta do USA. Těším se na na návštěvu báječných míst a tu atmosféru celkově, ale samozřejmě i na nákupy oblečení a doplňků značek, které u nás nejsou úplně běžně dostupné.

Celkově je můj wishlist pojat tak, abych si udělala pořádek v tom, co bych si přála omrknout a to především co se týče amerických značek a návrhářů, jak jinak, než za americké ceny bez evropských přirážek.


Lilly Pulitzer

Po šatech od Lilly toužím od prvního momentu, kdy jsem je uviděla na své kamarádce Hance a proto doufám, že si letos toto přání splním. Lilly Pulitzer znamená kvalitu a především nádherné veselé vzory a barvy, kterým nelze odolat!

Victoria s Secret clothing 
Tato značka je už u mě takovou celkem klasikou a díky londýnským butikům jsem jí bohatě zásobená. Každopádně je pár kousků, které bych si přála a k těm patří následující produkty především ze sportovních kolekcí. VS mám ve svém fitness oblečení (a prádle) bohatě zastoupenou, s kvalitou jsem více než spokojená a proto rozhodně neváhám :-)
$61 - victoriassecret.com


UGG Australia ankle boots
Ještě nevím, zda ulovím další válenky do party či klasičtější kozačky Dandylion Tres, co ale vím je to, že tento obchod si rozhodně nemohu nechat ujít!

Coach leather handbag
Kabelky Coach mám v hledáčku už nějakou dobu. Znám je z různých diskuzních fór i z Anglických shopping center, ale na osobní zkušenost si počkám až do USA, už jen proto, že se jedná o Newyorskou značku. Nejvíce mě zaujala Nomad Hobo a protože je v nabídce hned v několika nádherných barvách, jsem velmi zvědavá, kterou si nakonec vyberu.


Rebecca Minkoff purple purse
Mini M.A.C od Rebeccy si přeji již dlouho, jen aktuálně nemají online žádné pro mě zajímavé barvy, tak jsem zvědavá, na co narazím v buticích.
rebeccaminkoff.com


Disney charm
Znáte jejich Disney kolekcí? Více myslím netřeba dodávat.



Marc Jacobs glitter eyeshadow
Po paletkách očních stínů od Marca a nejen těch, aktuálně šílí celý Instagram a proto samozřejmě i já a jsem moc zvědavá, jak budou vypadat v reálu!
sephora.com


Hourglass cosmetic
Luxusní pigmentace, nádherné odstíny, skvělá balení a já rozhodně pár kousků této dekorativky potřebuji.
$86 - net-a-porter.com



Guerlain lipstick
Když se řekne Guerlain a navíc limitovaná edice, je vám jasné, že ji musím mít. A kde jinde ji sehnat, než právě v USA?
neimanmarcus.com

Co na to říkáte? Zaujal vás můj výběr a byste si v USA pořídili vy?

4 komentáře:

  1. Predpokladam, ze prvni nakupy, Veru! Nadhera! Coach mam hrozne rada, kvalita za rozumnou cenu. Ten privesek jablicko je bozi! Guerlain - Krasa! Uzivej a tesim se na dalsi fotky, reporty a treba i videjko!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kabelky jsou boží, užívej si USA! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelky Coach sr mi moc libi. Jsem trdy zvedava, jakou si privezes. :)
    Uzivej!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, já trávím v USA cca 2 měsíce v roce, jezdím tam za tátou :) takže nákupy, to je moje :D je fakt že značkové oblečení je tam o dost levnější. Mimochodem, nedávno jsem psala o floridě článek, jestli chceš, můžeš me sleedovat, články o cestování přidávám často :) Mary Magdalene a atdy odkaz přímo na článek o floridě : http://magdalenefashion.blogspot.cz/2015/10/endless-summer-on-florida.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika