Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 2. října 2015

Kardigan a overknees

DSC_2360

Tak a jsem tady s novým outfitem, ve kterém hrají hlavní roli kozačky, představené v mém nedávném videu. Doufám, že se vám budou líbit, já jsem nadšená především z jejich délky, protože při mé výšce není úplně jednoduché sehnat oveknees, které by skutečně byly nad kolena.

Jak se v týdnu ochladilo, celkem jsem se lekla, že si nestihneme užít takovéto meziobdobí, kdy je venku kolem 18´C a ještě se dají nosit kardigany, k tomu kozačky a holé nohy. A je to tady, i když ne na dlouho, proto jsem neodolala a vyrazila ven takhle. I když bylo opravdu příjemně, pro jistotu jsem si vzala velký teplý šál. Mám totiž strach, abych neonemocněla. Už jsem pár marodů potkala a stále mě překvapuje, asi stejně jako každý rok, že lidem na antibioticích nevadí kolem sebe šířit nákazu a bez výčitek smrkají a kašlají na všechny kolem sebe.

Musím říct, že takhle mi bylo skvěle, trend kozaček nad kolena mě baví už několik let a řekla bych, že už jsem konečně dospěla do fáze, kdy začínám mít představu, jak je nosit :-)

Protože má být hezky a pro nás blogerky je sluníčko záležitostí, za kterou se málem modlíme, mám v plánu natočit kabelkové video. A protože vás mám ráda, napište si, o které z mých kabelek byste si jej přáli.

Mějte se bezvadně a užijte si víkend!

DSC_2462
DSC_2342
kozačky: Office Shoes UK, šortky: H&M, svetr: Monicasi.cz,, klobouk: Primark, prsten: Pandora, kabelka: Valentino, náušnice, šál: vintage
DSC_2374
DSC_2469
DSC_2452
DSC_2354
DSC_2395
DSC_2366
DSC_2361
DSC_2401
DSC_2353


10 komentářů:

  1. Veru,tak tohle je TOP oblečení,jedno z nejkrásnějších co jsem u tebe viděla :-)šála barevně perfektně ladí s cardiganem a kozačkami.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Verčo,
    kozačky ti seknou, nechci dělat chytrou, ale nemělo by být napsáno "over knees?", já takové bohužel se svými 160ti centimetry nosit nemůžu, protože bych je měla až po pi-inu :-D, moc se mi líbí na tvých dlouhých nohách. Tvá videa mě baví čím dál více, líbilo by se mi zrovna o kabelce, které máš v tomto postu - Valentino. Měj se moc krásně a budu se těšit na video.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, diky za upozornění, uteklo mi odtud jedno písmenko :-)

      A jsem rada, ze se videa líbí, sama jsem nadšená z ohlasů a rozhodně s natáčením nekoncim!

      Vymazat
  3. Wow! Luxusní outfit, Verunko! Moc ti to sluší! 👍 Kočka!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto je na můj vkus dost odvážná kombinace... kozačky jsou krásné, já osobně bych zvolila ale třeba legíny nebo černé kalhoty :) ty odhalené nohy by mi vadily, ale to asi proto, že se na to necítím :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denčo, ještě chci využít hezké počasí dokud to jde, na zahalené nožky bude ještě dost času ;-)

      A musím ti pochválit blog, je úžasně inspirativní. Jen tak dál!

      Vymazat
  5. Za ty nohy bych prostě vraždila a na tvůj styl nikdo nemá!

    OdpovědětVymazat
  6. Takhle si představuji nakombinované kozačky nad kolena-sexy a chic, ne narvané do jeansů! Pro mě jsi jednoznačně nejvější inspirace a ve videích jsi skvělá, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  7. Miluji kozačky nad kolena a tohle se fakt hodně povedlo!!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika