Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 28. října 2015

První nákupy v USA

Ahoj!

Zdravím vás z USA,  kde si pobyt maximálně užívám a jsem ohromně šťastná, že mi mé přání se sem podívat splnilo. A nebojte, myslím i nás, vše fotím a pilně pro vás natáčím a už dnes jsem tady s prvním videem z nákupů, které si rozhodně nesmíte nechat ujít!


18 komentářů:

  1. Paráda Verunko! Vše jsem bedlivě sledovala na Instagramu a mohu jen tiše závidět :) O USA sním i já :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, kdyz budeš opravdu chtít, urcite se ti to časem splní!

      Vymazat
  2. Toľko krásnych vecičiek! Sem-tam ti niektoré závidím. Asi si k vám urobím návštevu :3 ♥

    ♡ G I V E A W A Y ♡

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, moc mě baví Vaše videa :-) Krásné věcičky, ale nejvíc se mi líbí Vaše fialová kabelka od Coach. Moc se těším na příště! Mějte se hezky. Kate :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Uzij si to! Letos jsem vynechala. No mozna jsem prece jen mela jet :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé video, těším se na další. Kabelky pecka.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty ty jsou top. Díky, ze si mi o nech rekla! Píšu si na svuj seznam. Jinak stiny nádhera, ale já bych jich nikdy tolik nespotrebovala :) stačí mi jedna paleta od Too faced. Jinak coach jsem kdysi měla a držela skvele!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dvoje stíny v různých barvách mi zase az tak mespotrebovatelne nepřijdou, ale to samozřejmě záleží na každé z nas ;-) Lilly šaty urcite doporucuji, kamarádka je ma léta a i ja sama je zbožňuji! Ty detaily, to zpracování!

      Vymazat
    2. Tak to jo. Já myslela, ze mas ještě další. I když některé ženy kosmetiku sbírají takže proč ne :) Ty šaty vypadají jak ze 60. let. Nádhera

      Vymazat
  7. No vida, King of Prussia! Taky se tam chystám, až bude venku škaredě. Vzory na šatech se mi popravdě moc nelíbí, ale svetrik vypadá hezky, takže se na něj určitě půjdu podívat. A doufám, že v Lushi toho mají dost. V New Yorku totiž není skoro nic. chtěla bych něco z halloweenske limitky :-) Jinak Philly je docela fajn, nejlepší je Rodinovo muzeum!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Lushi meli před týdnem pekne limitky, snad jeste ulovis . Jo a v Lilly maji v tom vzoru jak tenhle svetřík, tak i šaty. Ja miluji namornicky styl a tohle je báječná kombinace růžové, modré a zlaté :)

      Vymazat
  8. Skvělé video! Těším se na další! Moooc krásné věcičky! Užívej si v USA! Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Verco kde seženu nějaké Halloweenske tricko? Diky

    OdpovědětVymazat
  10. Hmmm, to vajíčko mám právě na svém wishlistě, Cardigan je nádherný a super kombinovatelný, Victoria Secret máme jen na letišti term.2 ale výběr nic moc. Fialková kabelka je opravdu nádherná.. Krásné video s ještě hezčími věcmi.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika