Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 12. listopadu 2015

Louis Vuitton Bloomsbury GM / video recenze

Dnes tady pro vás mám povídání o jedné z mých nejoblíbenějších i nejpraktičtějších kabelek a to Louis Vuitton Bloomsbury GM.

Pokud vás zajímá můj názor na značku Louis Vuitton, rady jak o plátno pečovat, jak kabelky skladovat a z jakého důvodu jsem si tento kousek oblíbila, pak si video určitě nenechte ujít!


14 komentářů:

  1. Ahoj Veru, opět parádní video, kabelka je krásná, ale ty jsi na tomhle videu fakt dokonalá, moc ti to sluší, krásně se na to celé koukalo, je vidět, že si s tím dáváš dost práce. Jo a prosímtě, mělo by to asi být Bloomsbury, alespoň dle pana Googla, u kterého jsem se dívala, kolik tento kousek stojí. Jen tak dál, působíš moc mile.

    OdpovědětVymazat
  2. Super video. Čím víc jich bude, tím líp :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Veru, super video :) Děkuju moc za něj. Před nedávnem jsem si pořídila svou první LV kabelku a to Speedy 30 v tmavém damieru.
    Kabelku mám z Luxury Bags a nechala jsem si na ní vyrazit pak v butiku Louis Vuitton můj monogram (z pověrčivosti jsem s tím čekala až po svatbě :-D )
    Jsem moc ráda, že jsi vysvětlila data kód. Docela jsem čubrněla, že moje kabelka je vyrobená (podle toho, co jsi říkala) už roku 2007 (akorát nevím ten kód dílny, mám tam DU) - protože je fakt jak nová...nikde není nijak odřená, to zlaté je furt krásné jako nové...jen trošku zámeček byl "jetý", ale máme známého zlatníka, tak mi to něčím vyčistil a je zase jak funglovka.
    Akorát jsem teda smutná z toho, že ty nové kabelky nejsou dle tvých slov tak kvalitní. Tak nějak si tajně myslím na Neverfullku PM v azuru. Odhaduju, že její cena přesahuje 20 tisíc a dát takovou částku za něco, co není "už to co dřív", by se mi nechtělo. No mám jí v plánu k třicetinám, tak si to ještě můžu chvíli rozmýšlet :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DU je kód pro Fancii :) Ono je poměrně jedno, jak je ta kabelka stará, vzdy záleží na péči. Ta tvoje klidně mohla většinu soby ležet v dustbagu hezky v šuplíku a bude v daleko lepším stavu než jiná rok stará, kterou majitelka klidně položí na zem, vybere s ní kazdy roh, sahá na ni mastnyna rukama a uvnitř ma jak ve chlivku.. Treba moje Alma Rosepop stále jeste voní novotou a to je stejne stará jako Bloomsbury :)

      Me neverfulka v Azuru taky láká, v GM. Az si pro ni pujdes, zkontroluji si, zda na ni navazují kostičky na švech a jestli ten kozeny lem neni ve spodních rozích vpaceny dovnitř. Klidně si bech přinést i vece kusu toho konkrétního modelu, at si to porovnas. Stojí to dost peněz, jak at mas ten nejkvalitneji provedeny kousek!

      Vymazat
    2. Koukám, že jsem se tak soustředila na to, abych napsala správně tu velikost, až jsem to netrefila :-D
      Ta střední je MM, že ano? Jsem docela drobná (165 cm, 50 kg) a tak ta GM by na mě byla už jak když mě vyhodili z baráku a tam PM je prostě mrňavá....přece jenom jsem ráda, když do káblošky přihodím i něco k večeři :-D

      Vymazat
    3. Žádnou střední velikost nezmiňuji, ona ani neexistuje. Me ten rozdíl mezi GM a Pm u tohoto modelu neprijde až tak obrovský, za mrňavou považuji napriklad Pochette Bosphore. Asi by se ti nakonec hodilo neco uplne jineho.

      Vymazat
    4. Neverfull je ve třech velikostech ne? PM, MM a GM nebo ne?

      Vymazat
    5. Neverfull ano, Bloomsburry o které bylo toto video se dela ve dvou velikostech.

      Vymazat
    6. Jo jo, to jsme se jen nepochopily. Já celou dobu měla na mysli Neverfull.... Moc děkuju za informace a budu se těšit na další video o kabelkách :)

      Vymazat
  4. Jsem strašně ráda, že jsem na tuto recenci narazila. Zrovna uvažuji o koupi této kabelky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, prosím o radu - jak pečuješ nebo si pečovala o uši ze světlé kůže. Nerada bych aby mi příliš ztmavly. Prosím o typ produktu i konkrétní produkt. U LV vždy říkají neimpregnovat kabelky a údajně nechat stárnout, ale já nevím jestli to chci.. Děkuju moc za odpověď

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika