Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 7. listopadu 2015

Podzim v New Yorku

DSC_3715

Letošní podzim je naprosto dokonalý, plní se mi má velká přání, jednoduše mohu říci, že jsem šťastná a každý z těchto báječných okamžiků si užívám na maximum. Až na velmi malé procento vyjímek mám a vždy jsem měla velké štěstí na své přátelé, za což jsem velmi vděčná.

A proč to zmiňuji? Nemohla jsem si přát nic více, než strávit čas v New Yorku se svou skvělou kamarádkou, která město dobře zná a ochotně a s nadšením mě provedla po většině míst, která jsem si přála vidět. Na příště jsme si nechaly Brooklyn Bridge, Statue of Liberty, Grand Zero, Wall Street i z toho důvodu, že jsem si samozřejmě přála při své první návštěvě města obejít co nejvíce známých míst, ale zároveň si užít atmosféru a nikam nespěchat. 

Proto jsme něco oželely a já mohu upřímně říci, že toho nelituji. Naopak, těším se na příště!

DSC_3648

Místem, které jsem si okamžitě zamilovala a kde bych mohla trávit celé dny byl Central Park. Má kouzelnou atmosféru a zároveň je takový zvláštní těmi kontrasty s přírodou a mrakodrapy.
DSC_3645

Metropolitan Museum of Art aneb schody známé všem fanynkám Gossip Girl :-)
DSC_3861

DSC_3859

Že půjdeme na některou vyhlídku bylo naprosto jasné a protože jsem totožný výhled měla již několik týdnů na tapetě v telefonu, volba padla na Top of the Rock Rockefellerova centra, odkud vidíte Empire State Buidling, Sochu Svobody a vlastně celý Downtown jako na dlani. A z druhé strany je naprosto dokonalý pohled na central park, prostě paráda!DSC_3707

DSC_3679

Alice in Wonderland, Central park
DSC_3849

Pokud vyrazíte na Top of The Rock, lístek si můžete koupit předem online a nebo v přízemí Rockefellerova centra. V obou případech si určíte konkrétní čas, kdy chcete přijít. Na místě platíte buď samoobslužně kartou (menší fronta) a nebo klasicky u pokladny. Na vyprodáno to na dlouho nebylo, náš čas byl asi za dvě hodiny, je tedy na vás, s jak velkým předstihem si lístky zařídíte.

A jak uvidíte na dalších fotkách, měly jsem vstup na 24h (poslední výtah jede nahoru ve 23hod) a noční pohled na město nám naprosto vyrazil dech a rozhodně jej doporučuji jako jeden z nej zážitků!
DSC_3718

DSC_3857
DSC_3641
DSC_3675
DSC_3851
DSC_3676
DSC_3848
DSC_3845

Reklamy na Time Square.
DSC_3737

Mini Zoo v Central Parku (je průchozí a je tam WC zdarma)
DSC_3843

Empire State Building, One World Trade Center, Statue of Liberty-pohled z Top of the Rock.
DSC_3781

Kluziště u Rockefellerova centra.
DSC_3651

DSC_3766
DSC_3761
DSC_3711
DSC_3735

Central park-pohled z Top of the Rock.
DSC_3703

DSC_3725

A další seriálová vsuvka, poznáte?
DSC_3687

Nezbytný suvenýr z Tiffany´s 5th Avenue.
DSC_3659
Empire State Building
DSC_3763

Nejsou tady zachycena všechna místa a zážitky, ale něco navíc určitě zahlédnete v mém vlogu z New Yorku i na mém Instagramu.

16 komentářů:

  1. Veru, opravdu nádhera, věřím, že sis to moc užila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to ještě báječnější, než jsem si představovala!

      Vymazat
  2. Nadhera! Krasne fotky. Myslim, ze podzim bez deste, je nejlepsi k takoveto ceste. Vse vypada nadherne i dortiky ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, lepsi počasí jsme si v tomto období opravdu nemohly přát ;-)

      Vymazat
  3. Moc, pěkné fotky úplně jsem si připoměla spoustu filmů a seriálů! Užij si to tam, těším se na další nákupy a vlogy! Moc ti to sluší <3 A jestli bych se tě mohla zeptat na tvůj názor na Sephora vánoční kalendáře? Děkuji Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káji, Sephora kalendáře jsem neokukovala, byla jsem nadsena z jiných značek, co tam měli.

      Vymazat
  4. Krásné fotky a nádherná podzimní atmosféra z nich dýchá. Užij si podzim v Americe a těším se na další fotky, články a vlogy:-))) Moc ti to na fotkách sluší.Magda

    OdpovědětVymazat
  5. Wow milujem NYC :) a tie modré čo máš Nike sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky, do New Yorku chci taky a strašně moc :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Perfektní, co ti budu říkat, máš se :)) Fotky jsou krásné, skvěle barevné a ostré. Kluziště u Rockefellerova centra na mě působí nějak kouzelně, nevím proč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však víš, miluji focení a je to skvělý způsob, jak vam ukázat ta báječná místa, která jsem navštívila. A kvalitni fotky považuji uz dávno za samozřejmost :)

      Vymazat
  8. za A) moc hezké fotky a B) video nakupovací mě nadchnulo. Konečně také někdo, kdo si dovede koupit i knížku a Verunko- Furla kabelka- mám radost, že se najde konečně blogerka která dokáže ocenit i méně známé značky - u nás. Musím říct, že o plastových nevím ale mám dvě větší kožené a nedám na ně dopustit a jak se nechlubím, tak musím říct,, že mě na ní opravdu hodně ženských kouká . Jsem si jistá, že jste udělala dobře než kupovat zprofanovanýho MK. Moc se mě vaše stránky líbí a i nadále budu sledovat. Vše si uživejte a mějte se fajn. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, dekuji za krasny vzkaz, moc me potěšil! A co říkáš na kabelky Coach, mas s nimi nějakou zkušenost?

      Vymazat
    2. Osobně ne ale jinak ano a moc se mě líbí váš / tvůj /výběr,. nadšení je přenosné přes obrazovku a normálně jsem se těšila s váma při vybalování :-) Jak šustí ty tašky, papíry a ta krása když se to vybalí :-)) Pecka Verunko. Mimo to, jste tak příjemná a kamera vás asi má ráda, že na vás se dá koukat snad i kdyby jste vybalovala jen třeba i nákup z Billy :-)) Vše máte dělané s noblesou, má to úroveň a styl. A děkuji za zpětnou vazbu- s pozdravem Eva a Verunko- moc vám to sluší.

      Vymazat
  9. Článek je moc zajímavý, fotky jako vždy krásné, vypadá to, že na seznam přání na další rok si zařadím New York a ty modré Nike co nosíš. Prosím pěkně, smutně koukám, co je to za typ. Děkuji :) Janka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika