Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 31. prosince 2015

#BestOf2015

pagemm.


Za chvilinku už bude rok 2015 minulostí a mě napadlo si při této příležitosti shrnout ty nejzásadnější momenty, které jsem v tomto roce jako blogerka zažila a rovnou jsem si pro vás připravila i pár fotek :-)

Cestování

Cestování miluji! Letos už napůl žiji v Londýně, jenž je z více důvodů srdcovou záležitostí, ale první co mě napadlo, byla samozřejmě má návštěva USA. Philadelphia, Miami, New York-všude bylo báječně! Největší dojem ve mě ale zanechal New York a pokud bych měla vypíchnout jedinou věc, byla by to vyhlídka Top of the Rock, ze které je naprosto bezkonkurenční výhled. Více o svých zážitcích v NYC píši zde.

DSC_3711


Kabelka

Nebyla bych ženou a už vůbec ne fashion blogerkou, abych nezmínila kabelku, kterou jsem si velmi přála a její vlastnictví je pro mě takovým malým splněným snem. Je to Givenchy Antigona a i když je to jen věc, jsem šťastná, že ji mám.

DSC_0947


Životní styl

Naprosto zásadním rozhodnutím bylo začít cvičit a pořešit jídelníček. Pustila jsem se do toho naplno, změnilo mi to život a upřímně vám řeknu, že jsem na své tělo pyšná. Na každý pokrok, nový sval který objevím (já vím :-D), lepší fyzičku, pokroky ve stabilitě a ohebnosti i sama na sebe, že jsem to nevzdala.

IMG_6883


Bez přátel to nejde!

Bez podpory kamarádek blogerek ani mých přátel,  by uplynulý rok rozhodně nebyl tak báječný. Focení, cestování, skvělé zážitky, spousta legrace i upřímné přátelství. Toho si vážím nadevše a pro nic jiného v mém životě není místo.

Speciální poděkování patří mému partnerovi, bez jehož podpory a víry ve mě bych ani já sama nebyla tím kým jsem a zdaleka nedokázala vše, co jsem si přála! 

Thank you Mr. Big!

IMG_4041,


Videa

Rozhodla jsem se točit videa. Opět! Baví mě to, vy jste báječní a v roce nadcházejícím se můžete těšit na další super videa! You Tube/Veroniky módní deníček

DSC_3867


Kosmetika

Zkrášlovadel není nikdy dost, navíc já jsem straka a o to více mě baví exklusivní kolekce. No a na těchto fotkách můžete vidět jak oblíbenou kosmetiku, tak i to jak ji používám :-D

IMG_4042


Přeji vám vše nej do roku nacházejícího, zdraví, spokojenost a splnění vašich snů!

Všem vám děkuji za přízeň! Nemohu se dočkat nových dobrodružství, výzev i příležitostí a těším se na náš další společný rok 2016!

12 komentářů:

  1. Ahoj Veru,přeji krásný Nový rok 2016.Natálka

    OdpovědětVymazat
  2. Tak trochu pozitiva-hezký nový rok a těším se na nové příspěvky a videa!S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Sofi! Užij si Silvestra a s novým videem jsem tady raz dva ;-)

      Vymazat
  3. Všechno nejlepší do nového roku Veru, ať je plný lásky, štěstí a ještě lepších zážitků než letos :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Verunko, vše nej v novém roce a těším se na vaše další videa, ty jsou pro mě top! A ještě jednou obdivuji Antigonu, měla jsem ji v ruce pred Vánoci ve Vídni a je krásná! K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za krasny vzkaz a videa budou velmi brzy! Antigona je skvělý kousek ve všech směrech ;-)

      Vymazat
  5. Ahoj, je skvelé že si skombinovala ako produkty tak aj zážitky, či osoby. Prajem ti všetko najlepšie do nového roka. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  6. Veru, kocham se fotkami, pastva pro oci, at se Ti stale dari i v dalsim roce. J.

    OdpovědětVymazat
  7. super shrnuti!:) Snad se ti v Londyne libi:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway a budu rada kdyz se prihlasis:)
    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika