Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 20. prosince 2015

Workout Outfits Inspiration

DSC_4931

V předvánočním blázinci tady pro vás mám oddychový článek, ale nebojte, i já pro vás chystám pár tipů na vánoční dárky :-)

Vyslyšela jsem vaše přání a nafotila vám pár svých fitness outfitů. Jak víte, posilování mě ohromně chytlo a ve fitku trávím téměř každý den. No a to v mém případě obnáší i každodenní střídání a ladění cvičebních oblečků.

DSC_4921

Každý vnímá módu po svém a pozoruji to i v naší posilovně. Děvčata často ladí tenisky s tričkem, pánové zase rádi ukazují svaly či si potrpí na jejich prezentaci v materiálech na tělo.

Já to tak nějak ladím kompletně, ale nejvíce je to asi podprsenka s legínami. Nosím spíše volnější tílka, nemám ráda topy přilepené na tělo když se zpotím  a právě v těch je díky volným zádům prádlo často viditelné. Ty vám nafotím zase příště, ať máte představu o čemu mluvím, každopádně na mém Instagramu je toho dost.

DSC_4855

V létě jsem milovala zářivé barvy, teď mě nějak chytla černá a tyhle černobílé Adidas legíny bych teď nejraději nosila pořád. Na viditelná loga úplně nejsem, ale tohle je klasika, takže je mám i v šedé. Při cvičení si hodně hlídám materiály, nehodlám se potit v nějaké umělině a proto si ráda připlatím za značkové oblečení a nejnovější technologie odvádění potu/udržování tepla, což je velmi důležité.

Zrovna bavlna je taková přírodní klasika už léta. Je to jeden z nejpohodlnějších materiálů, jedinou nevýhodou je samozřejmě to, že není kdovíjak pevná a nestahuje, tedy pro ty, kteří to upřednostňují.

DSC_4872

Mezi mé nejoblíbenější podprsenky jednoznačně patří ty z Victoria´s Secret a to i ty bavlněné z kolekce Pink. Těch mám několik a nosím je nejčastěji, jen mi pomalu ale jistě začínají být volné v obvodu. Mám je ve velikosti M a kvůli úbytku tuku se mi zmenšil obvod přes záda, jen se obávám, že velikost S mi nebude objemově přes poprsí. No uvidíme!

DSC_4914

U legín od Adidasu oceňuji jejich dostatečnou délku, což při mé výšce 180cm při velikosti 36/38 není úplně jednoduché. Jen pozor na modely jenž mají po stranách našité proužky, ty délku kalhot trochu stahují

DSC_4887

Tento komplet od Reeboku jsem si kupovala ve svých fitness začátcích a už v něm poměrně plavu, v podrsence tedy rozhodně, což mě hodně mrzí. Je to moc hezká a kvalitní kolekce, kterou jsem u nás ani neviděla, pořízeno při letní návštěvě Drážďan.

DSC_4938

Pokud bych měla mít do fitka a na běhání na páse jediné tenisky, rozhodně by to byly některé s gelovou technologií od Asics. Střídám je s Nike Free a Huarache, ale tyhle jsou při běhu bezesporu nejstabilnější.

DSC_4901

Nejnovější úlovek z USA, komplet z Victoria´s Secret a prsatá podprsenka. Celkově výztuž ve sportovním prádle nepotřebuji, ale ráda mám komplety a tenhle kousek je velmi stabilní a pohodlný. 

Legíny od VS bych určitě doporučila. Jsou velmi pevné, neztrácí barvu a pro vaši představu, takhle vypadá délka velikosti S na 180cm. Mám na nich ráda i pevný široký pas, který vám krásně vytvaruje postavu a už teď mě mrzí, že v jedněch které mám už pomalu ale jistě začínám plavat.

DSC_4911

Farm kolekce od Adidas je při mé aktuální zálibě v černobílé nutností a jsem moc ráda, že se mi jak legíny, tak i bundu  podařilo sehnat na českém eshopu Ringit.cz

DSC_4858

Doufám, že se vám tento typ článku líbil a protože je posilování nedílnou součástí mého života ruku v ruce s módou, brzy se můžete těšit na další obdobně laděný článek. Fitness oblečků mám pro vás ještě v zásobě spoustu!

18 komentářů:

  1. These are super cute outfits! I love matching sets for running :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Super oblecky. Vsechny ti moc slusi. Aby ne 180cm a stihla! Skvele nakombinovano.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji moc! Však ty jsi taky krásně štíhlounká a ty tvé vlasy budu vždy obdivovat!

      Vymazat
  3. Dokonalé outfity a dokonalá postava! :O Koukám, že snad všichni chodí běhat, jen já jsem doma a žeru cukroví. :D
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, já běhám abych se právě mohla ládovat vším možným! :-D Ono mít vánoční trhy před barákem je prostě průšvih :-D

      Vymazat
  4. No to je postavička! A ta černobílá kolekce je úžasná, jdu omrknout ;) K.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné, dřív byly cvicebni úbory nudné, ale tohle je opravdu skvělé. Fitka nemusím, raději kolo a bazén, ale teď jsem na vážkách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však na bazénu také potkáte spoustu zajímavých modelů, ale to fitko byste mohl zkusit omrknout :-)

      Vymazat
  6. Veru tvoje outfity do posilky jsou bozi! zamilovala jsem si kazdy kousek! <3
    Mrzi me, ze jsem v Londyne ve VS trochu nezainvestovala do neceho na sport, maji krasny kolekce :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hadříky super, to jo. Nicméně pokud trávíš ve fitku téměř každý den, jak tvrdíš, (rád bych ti to věřil) tak by to potom mělo nějak vypadat..a upřímně, když kouknu na tvé tělo, tak mi zrovna vysportované nepřijde ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že jsem mohla nahodit nějaké zatnuté pózy, aby to tedy nějak vypadalo :-D

      Ale abych byla upřímná, poslední co bych si přála je vypadat vysportovaně jak píšeš, už teď si po ránu říkám, že by měla více jíst, to vyrýsované bříško se mi moc nelíbí.

      Mým cílem je zpevnění postavy, energie a zdravé stravování v rámci možností. V žádném případě nehodlám nijak výrazně redukovat tuky, což by mělo za následek zvýraznění svalů a tedy dojem té v určitých kruzích tak žádané vysportované postavy.

      Vymazat
  8. Dle me te ty barevne vzorovane leginy zbytecne rozsiruji :-/ mas v nich takovou roztazenou panev(boky). V tech ciste cernych mas uzke boky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je to možné, jednobarevné, obzvláště černé legíny vždy opticky zeštíhlí postavu, navíc pokud mají po stranách pruhy. Ono ve fitku nikdo nekouká, zda tě ten konkrétní model rozšiřuje či ne, pevné tělo se pozná. U mě je na prvním místě pohodlí a kvalitní materiál.

      Vymazat
  9. Parádní :-) Letos k vánočkám dostanu podobný

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika