Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 27. února 2016

Nášivky a Rottweiler

DSC_5386


Tyhle džíny jsem ulovila v podzimních slevách a nemohla jsem se dočkat, až se trošku oteplí a budu v nich moci vyrazit ven v teniskách, tedy přesně tak, jak jsem si představovala :-)

Také to tak máte s některými kousky, že už při jejich pořízení máte jasnou představu, s jakými konkrétními botami či kabelkou byste si je přali nosit? K těmto hravým kalhotám v boyfriend střihu se právě tenisky hodí naprosto báječně, at' už právě dnešní New Balance, tak klasické Conversky a rozhodně se u nich nebojte barev. Ba naopak, o ně si vyloženě říkají!

A jak si užíváte víkend?

Já se právě vrátila z Londýna, kde jsem jak jinak strávila pár báječných dní s mým milým. Tyhle naše společné dny miluji, už jen proto, že se celou dobu věnujeme jeden druhému a naše setkání si užíváme naplno. Já nikdy nebyla typ přítelkyně, která potřebuje s partnerem trávit každý moment, celkově jsem člověk který potřebuje čas sám pro sebe a takhle vím, že až se uvidíme, bude to stát za to :-)

Ted' mám víkendovou pohodičku, kdy jsem si přes den zašla do fitka a na chvilku zrelaxovat ve vířivce a zrovna se láduji dobrotami při koukání na odpolední program v televizi. Lindsay Lohan byla jako prcek tak roztomilá a v Pasti na rodiče je prostě báječná!

DSC_5410
DSC_5378
bunda: Ebay, jeans: Mohito, tenisky: New Balance, kabelka: Givenchy, top: H&M

DSC_5371
DSC_5400DSC_5408
DSC_5388
DSC_5401
DSC_5396




20 komentářů:

  1. Krásná bunda a ten kožíšek :-)
    Veru, též užívám soboty v pohodě domova, měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to hezke, az na ty odhallene kotniky. Bryle ti neskutecne slusi, vypadas v nich strasne hezky. Skoro vic bych si je dokazala predstavit v minulem outfitu s tim limeckem. Ale to je detail. Na me je uz tech zvirat trosku moc. Ja tedka vyrazim s kamaradkou do jednoho baru v 1. Bezirku.
    Uprimne receno, obdivuji, ze dokazes vest vztah na dalku. Ja sice s partnerem, take netravim kazdou volnou minutu a potrebuji taky cas pro sebe, ale z minulosti vim, ze proste vztahy na dalku nejsou nic pro me - u me to vedlo jedine k hadkam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že za dobu našeho vztahu jsem se naučila trpělivosti, která mi do té doby chyběla. Jsem za to ráda, prospělo mi to a naučila jsem se lépe snášet různé situace.

      Jinak nechápu, co vidíš na mých kotnících špatného? Myslím si, že jsou štíhlé a hezky tvarované, není důvod je neukazovat.

      Vymazat
    2. tak já myslim, že slečna asi narážela na to, že je stále zima a ty máš holé kotníky, né, že by vypadaly ošklivě...mě trošku vyděsila ta poslední fotka, kde máš jeden kotník trošku do modro-červena... jinak outfit super jako vždy, akorát kalhoty by se mi líbily více na těle:)
      D.

      Vymazat
    3. Proč vás nešokují ruce bez rukavic, či krk bez šály? To je přece daleko více nechráněné kůže než kolem kotníků. No a při 12'C nevidím důvod, proč se hystericky držet data v kalendáři a nenosit to, co je mi pohodlné.

      Vymazat
    4. Néééééééééééééé, zase někdo řeší teplotní pohodu někoho jiného? Proč? Veronika je snad svépravná.

      Vymazat
  3. Love this outfit! Your shoes look amazing with the rest of your outfit.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. ten pes je trošku strašidelný, ale ty vyzeráš ako vždy nádherne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A přitom tady byla snad už desetkrát a nikdo ji nikdy neřešil :-D

      Vymazat
  5. Ty džíny jsou prostě parádní! Tobě ty barvy tak sednou, já si sama sebe v tom nedokážu představit :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš ty modré jeansy nebo tu červenou bundu? Me to přijde takové fajn na lítačku, nic extravagantního :-)

      Vymazat
  6. U tebe má člověk jistotu, že se dočká inspirace. Jednoduchý outfit, jehož základy má v šatníku každá z nás a přitom vytvoří super celek. Jsi skvělá, fandím ti!

    OdpovědětVymazat
  7. Tvůj šatník již začíná být ohleděný, stále stejné věci.... a dnes vypadáš jak z cirkusu !!! Děsné boty, děsné kalhoty, děsná kabelka, kterou nám stále podstrkuješ..... směšné .....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obávám se, že za děsné zde lze považovat předeším tvé vyjadřování. No a pokud ti oblečení, jenž mám na sobě poprvé, přijde okoukané, pak opravdu nemám, jak ti pomoci :-D

      Vymazat
  8. Parádne zladené veci! ♥ Tie nášivky sú super vec! Oživia snáď každý kúsok oblečenia!(: ♡

    ♡ Soaphoria ♡

    OdpovědětVymazat
  9. tie new balance ma maximálne dostali! krajšie tenisky som už dlho nevidela :o

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika