Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 6. února 2016

Pink & grey

DSC_5325

A máme tady další z mých šedorůžových zimních variací. 

Samotnou by mě nenapadlo, jak si ji oblíbím a dnes jsem nadšená o to více, protože vám mohu představit svoji novou Coccinelle B14. Tenhle model mám v menší verzi už z minulého roku a protože jsem ji unosila opravdu hodně, bylo mi jasné při pohledu na růžový model s netradičním stříbrným kováním, že dříve nebo později bude má.

Kabelka je to hezky zpracovaná, barva se mi nijak neodřela a celkově mohu říci, že za tu cenu je to velmi povedený kousek. Příjemný a pohodlný při nošený a zároven hezký na pohled. Člověk by řekl, k čemu růžovou tašku v zimě, ale jak můžete vidět-kombinovat se dá báječně!

Máte i vy vyhlédnutou nějakou dostupnější kabelku, jejíhož pořízení se nemůžete dočkat?

DSC_5343
DSC_5329
jeans: Zara, svetřík: Mohito, kabelka: Coccinelle, bandeau: Louis Vuitton, šperky: Swarovski, Pandora, vesta: ebay, kozačky: Office Shoes
DSC_5313
DSC_5339
DSC_5355
DSC_5347
DSC_5344
DSC_5336
DSC_5302
DSC_5333
DSC_5324
DSC_5311
DSC_5365
DSC_5285

27 komentářů:

  1. Verunko, já si objednala Coccinelle z oficiálních stránek ve slevách a příští týden by měla dorazit- téžB14 jen ta ještě větší a černá. Moc ti to sluší a těším se na příště :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu, to se máš, i černá bude krásná! Taky jsem si ji nechala posílat z Itálie a ted jsem uplne paf z té valentynske kolekce :-)

      Vymazat
    2. Tak už jí mám!!!! Vzala jsem si k ní ještě tu menší ze stejné kolekce a super!!! Valentýnská kolekce je překrásná :-)

      Vymazat
  2. Outfit je to Pekny, jen se mi trosku tristi ty barvy. Ruzovou barvu prilis nemusim. Sice jsem si tedka poridla sede adidasky s ruzovym lemovanim, libila se mi ta kombinace barev a prisly mi originalni. Kabelka je pekna, ale brala bych ji v jine barve. Jinak kabelku vyhlidnutou mam od Calvina Kleina, ale 100% si ji jista nejsem. Nevim, zda jsem posedla jenom tou znackou (parfemy, spodni pradlo) nebo kabelkou samotnou. No, necham to jeste byt, a pokud me ta touha neprejde, tak kabelka bude moje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A která konkrétně kabelka to je? Tohle se mi nestalo, ze bych nevěděla zda touzim po konkrétní veci a nebo mi jde jen o značku, v takovém pripade bych to nechala byt. No a uvidíš, jak si ty sama na kombinaci sede a růžové zvyknes ;-)

      Vymazat
    2. Je to tato: http://www.humanic.net/at/Damen/Taschen/City-Bags/Calvin-Klein-City-Bag-schwarz-6121220750?gclid=CPbe6ofI48oCFUieGwodP7AKqQ. Doufam, ze to otevres. Je uplne obycejna - City bag, prave slevnena. Na druhou stranu si rikam, ze kabelek mam spousty,ale asi se pro ni v pondeli zastavim.
      Jo, uz jsem boty mela na nohou o vikendu. Ale vice ruzove, opravdu nee.

      Vymazat
    3. Už na ni koukám, líbí se mi jak jsou řešené ty uši. Velikostne by ti sedla? Přijde mi, ze by mohla byt trosinku vetsi, jak k tělu tak zkrz objem. Černá jednoducha kabelka se hodi vzdy ;-)

      Vymazat
  3. super outfit ! :) vydarená kombinácia

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky Verů :-) moc ti to sluší ♥ krásná fotka je jak si opřená a koukáš dolů. Ta fotka se opravdu povedla ♥ Outfit je krasný a nic bych nezměnila vše ti krásně ladí. Kabelka a barvička je krásná myslím si,že ji opravdu unosíš :-) Jinak mám asi raději dostupnější kabelky, dříve to tak nebylo,ale už jsem změnila názor. Mojí první nedávno kupovanou coccinelle kabelku si nemohu vynachválit zpracování je krásné a materiál také super. Cena byla do 10 tis a přes tu hranici 10-15 tis s kabelkami už nechci jít. Vím,že jednou si pořídím chanel a dal bude má hranice stejná. Teď zbožnuji metropolisku a plánuji další barvy a vím, že za 3 metropolisky mohu mít lepší kabelku,ale ta kabelka se mi tak libí,že mi ve více barvách stačí a vím,že je unosím na 100% :-) takže pro mě je luxus si pořídit tyhle značky a jsem spokojená :-) Jak víš můj pohled na život je jiný, a to i má práce ,když vidím mé kolegyně v práci. Když jejich nejdražší kabelka stála 6 stovek, tak si připadám i se svojí le pliage dost blbě :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi k tobě se mi zrovna Coccinelle i Furličky ohromně hodí!

      Člověk si pod těmi názvy představuje jen ty nejvíce propagované modely, ale oni nabízí od všeho něco, i větší a praktičtější kousky, než je třeba Metropolis. Mě Furla opravdu příjemně překvapila, já od nich znala jen ty plastové kabelky, však víš :-)

      Ono je na každém kdo za co utrácí, ve zdravotnictví u nás si může vyskakovat málokdo, ale i tak si trvám na tom, že je to o prioritách. Pokud si někdo na tu jednu lepší kabelku chce našetřit, vždycky to půjde. jen tomu musí něco obětovat. Třeba na takové cigarety padne ročně minimálně jedna opravdu pěkná dovolená, kávičky a večírky také něco stojí. Také se spousta již nenošených věcí dá prodat, jen si člověk musí najít ten směr a chtít!

      Vymazat
    2. Přesně Verů :-) Já planuji rodinu a nový baráček,takže kabelky už neřeším :-D Jo a cigeraty jsou zlo,ale to příteli nevysvětlím :-(

      Vymazat
  5. Hezký, hlavně ta úvodní fotka- krásná. A mas hezký hubené nohy a to bílá rozšiřuje, třeba té někdy zas potkan naživo v Olomouci, v reálu musíš mít ty nožky jak paratka :D, jde videt, že na sobě makas :)
    a prostředí krásné, sem z Olomouce a v tomto kostele/ chrámu jsem ještě nikdy nebyla,stydim se, ale to chci napravit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že asi nikoho kdo na sobě jak píšeš maká nepotěší, když se o něm vyjádříš, že má nohy jak párátka :-D Nohy mám štíhlé a pevné, to se pak dají nosit i bílé jeansy, naštěstí!

      V Olomouci máme spoustu krásných míst, já zase miluji Dóm a prostředí Arcidiecézního muzea celkově :-)

      Vymazat
  6. Ahoj Veru, šedo-růžová kombinace patří k mým oblíbeným, myslím si že je velmi slušivá a nadčasová. Jen škoda, že ji vídám na ostatních tak málo.
    Chtěla jsem se Tě zeptat na něco mimo téma příspěvku. Všimla jsem si, že máš hezkou rozzářenou pleť, a vím, že jsi si nedávno pořídila Creme de La Mer. Krém bych si chtěla pořídit za měsíc k narozeninám, a vzhledem k tomu, že to není levná záležitost a není možnost jej před koupí odzkoušet, mohla bys mi prosím napsat, jak Ti krém sedí, zda Tvé pleti vyhovuje, a zda se vyplatí do něj investovat? Moc díky za odpověď a hezký víkend. Gábina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Gábi!

      Pleť mám roky udržovanou a celkem bych řekla, že už mám představu co potřebuje a co mému obličeji dělá dobře. V mém případě smíšené pleti je to pravidelný jemný peeling, nejlépe s pomocí Clarisonicu, ten dělá opravdu hodě a samozřejmě také hydratace. Pak už mi stačí jen Guerlain meteoritky a jsem spokojená. Makeup ani jiné krytí vůbec nepoužívám, i když je fakt, že už se nemohu dočkat, až zase získám trošku barvy v obličeji :-)

      K tvému dotazu. K La mer jsem dostala i dva testry, které mi každý vydržely asi týden a pak jsem si uvědomila, že mám zrovna čerstvě načaty Dior Hydralife. Tedy jsem to velké balení ještě neotevřela a po dvou týdnech používání si netroufám soudit. Mě vyhovoval velmi, považuji jej za lepší verzi Dioru, ale netuším jak by fungoval v zimě a při přechodech do různých podnebí.

      Jsem si jistá, že testr určitě získat lze, zkusila bych se poptat.

      Vymazat
  7. Kabelka je skvělá, miluju výrazné doplňky a na kabelky jsem obzvlášť ulítlá :). Takhle se mi líbí moc, i ta kombinace s šedou, je to vkusné a přitom ne usedlé, prostě nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denčo napsala jsi to naprosto výstižně, vidím, že jsme naladěny na stejnou vlnu :-)

      Vymazat
  8. Jsi čím dál krásnější. :) Dnes jsem zhlédla i video a to byla pastva pro oči! Pokud to čas dovoluje, určitě natáčej častěji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi hodna, dekuji! Ted uz je déle světlo, tak se hned natáčí i fotí daleko lépe :-)

      Vymazat
  9. Moc pěkná kombinace, opravdu ti to sluší! Na puse máš nový Guerlain? :) Prosím, přimlouvám se, jestli by šlo u fotek uvádět krom značek oblečení i líčení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny mám :-) Stačí se zeptat a ja to napisi. Nejsem blog s kosmetickym zaměřením, témeř se nelicim a takovych dotazu tady za léta existence blogu bylo jen pár, tak jsem to neměla důvod uvadet :-D

      Vymazat
    2. Opravdu by nešlo psát VŠECHNA slova se správnou diakritikou?

      Vymazat
    3. Když já se ptám pořád a připadám si blbě :D Vždycky máš perfektní odstín rtěnky a já je pak nutně potřebuju :D

      Vymazat
  10. Jani samotné se mi to velmi libilo, sedá je proste moje ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Pokaždé se kochám fotkami, nádhera :) Tahle kombinace Ti sluší nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  12. Verunko, ač nerada píši komentáře, musím vám složit poklonu. Jednak se mi moc líbí jak jste nakombinovala barvy a jednak jste opravdu jedna z mála které vyloženě lichotí tento typ kozaček. Mě se v šedivé a bílé moc líbíte. Vyloženě vám to sedne. 1 a 4 fotka tj.boží :-)) s pozdravem Eva

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika