Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 29. února 2016

Sparkling

DSC_5843

Tak tohle byl jeden z těch dnů, kdy vztanete se skvělou náladou, plni energie, inspirace a chuti do focení. Tedy jen do té chvíle, než se podíváte z okna a vidíte, že počasí v ten den má trošku jiné plány :-D Když jsme pořizovali tyhle fotky, byla tma jak v pytli, mlha a lezavo, no byli jsme rádi, že vyšlo alespon něco použitelného :-)

Faktem je, že běžný člověk, uživatel internetu či kdokolov jiný, takovéhle starosti nemá a asi ani netuší, co vše za fotkami nás blogerek stojí. Pro mě je tím nejdůležitějším světlo. Tím nemyslím, aby svítilo sluníčko, ale aby focený objekt byl hezky nasvícen. Toho lze v rámci možností dosáhnout i v nehezkém počasí, na druhou stranu zrovna slunečné dny nejsou vždy tím pravým ořechovým.

Za největší škodu považuji snímky u spousty blogerek, jejichž ,,fotografové" tohle absolutně nevnímají, přestože by stačilo si jen popojít a fotit z jiného úhlu. Člověk by namítl, že pak třeba přijde o zajímavé pozadí, ale víte, to už k životu blogerky patří. Chodit, hledat a snažit se, aby fotky za něco stály.

Co myslíte vy? Zajímá vás kvalita a prostředí fotek? Chcete vidět detaily outfitu a reálné barvy? Outfit v pohybu a z různých stran, či vám stačí jen jedna póza? Jak vlastně vnímáte fotky na blozích?

DSC_5753
šortky: Topshop tenisky: Converse cardigan: Monicasi kabelka: Mansur Gavriel
šála: Antropology  šperky: Swarovski, Pandora

DSC_5863
DSC_5897
DSC_5773
DSC_5937
DSC_5847
DSC_5924
DSC_5869
DSC_5872
DSC_5945
DSC_5814
DSC_5906
DSC_5933
DSC_5779
DSC_5861
DSC_5870




15 komentářů:

  1. Co myslíte vy? Zajímá vás kvalita a prostředí fotek? Chcete vidět detaily outfitu a reálné barvy? Outfit v pohybu a z různých stran, či vám stačí jen jedna póza? Jak vlastně vnímáte fotky na blozích?

    Pokud na těch fotkách nejsi ty, tak jsou většinou fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechceš si tuhle šikanu pro příště odpustit?

      Pokud se mnou máš nějaký probém, řeš jej napřímo a né tímto hloupým anonymním navážením se. Takovéhle poznámky nejsou příjemné nikomu, navíc si neumím představit jaký duševní mrzák musí člověk být, aby ženě nechával takto orientované vzkazy.

      Vymazat
  2. Moc slušelo i když bylo hnusně a je fakt, že u našich blogerek vídám jen málokdy opravdu hezké fotky. Měly by se od tebe učit!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Verů,ano miluji detaily fotím si pro radost a vím,že pro někoho obyčejná fotka dá dost práce! Miluji to kouzlo fotek a detailů,které přehlížíme každý den! Náhodou krásné fotky se sluníčkem v zádech umí (skoro) každý! Proto obdivuji krásné fotky i za takového počasí :-* jen tak dál ... ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi tvoje fotky a nově i videa miluji, ty máš ten správný smysl pro detail! A taky to znáš, jak si člověk vysní nějakou konkrétní fotku, detail a rozčiluje se, dokud se mu to nepovede vyfotit :-D

      Vymazat
  4. Veru to je postavička, ten pas! Neplánuješ další motivační video o o jídelníčku, cvičení atd? Vždy tě obdivuji na Snapchatu, to jsou svaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, fakt? Na tak to moc děkuji a časem bych určitě zase něco natočit mohla. Nejsi jediná, komu jsem motivací a přál by si, abych se o mém cvičení a celkově životním stylu rozpovídala více :-)

      Vymazat
  5. Verunko, opakuji se ale šedivá barva vám neskutečně sluší. Kabelka, svetr a 2 fotka top :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je to v posledních letech moje oblíbená barva a je skvělé, že se bezvadně kombinuje se spoustou jinývh barev :-)

      Vymazat
  6. Verčo, mám ráda více detailů na blogu takže jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, je to pekne, jen ty trpytky na te sale bych nezvladla.
    Co se tyce fotek: tak mam hezky osvicene, vyfocene outfity. Prostredi podle me na fotkach, hraje take velkou roli. Mam rada souhru a urcite hodnotim to, kde "blogerka" foti a ze si s tim pohraje a neukazuje stale stejna a sama mista. - Co se tyce poz: tak me zajimaji ruzne pozy, kde Outfit vynikne a taky vyraz v obliceji. Stejny vyraz nudi. Blogerka sice neni modelka ani herecka, ale na druhou stranu, mela by stat rada pred objektivem, a umet si i pohrat. Nemam rada, kdyz je Outfit vyfoceny z dalky, to uz jsem na ruznych blogech taky videla, kdy si clovek nevidi ani detaily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu-fotky z dálky, stejné pózy i výraz jsou asi to nejvější a stále se opakující zlo na spoustě blogů, ale na všem se dá zapracovat. Mnohdy se stačí nad fotkami aspon trošku zamyslet a příště mohou být o 100% lepší.

      Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to tak vnímá a zároven jsem se díky tobě zamyslela i nad jinými věcmi, které jsem si neumědomovala. Díky za názor!

      Vymazat
  8. Very good combination of grey, super scarf. Shorts... hmm... not in my style :) BUT, entire outfit is very good.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika