Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 11. února 2016

Vánoční dárky a lednové novinky 2016 / video

Nemohla jsem se dočkat, až vám natočím další video a čem jiném tohle nové mohlo být, než o tom co jsem dostala k Vánocům? A jako bonus jsem přidala i lednové novinky!




5 komentářů:

  1. Teda jo, ty jsi musela byt hodna. Nejvice se mi libila asi ta cervena bundicka, ta vune od Miu Miu me nejvice zaujala. Ale i ostatni byly super- hlavne ten lak na nehty (ale ne ta barva) a kabelka Coccineli (diky za tip). My si v posledni dobe nejvice darujeme zazitky - vikendovy pobyt v zahranici a dokonce i v Cesku na horach od tatinka (asi chce mit ze me kamzika - protoze tam jedeme v lete). Ale taky jsem byla prekvapena od hmotnych darku od rodicu a pritele. A pred asi tydnem mi udelala radost i ma sestra, ktera zije ve Svycarsku, a kdyz se dozvedela, ze pritelovi se zhruba pred 14 dny stala autonehoda, skoncil pomlaceny a v nemocnici (Auto je na srot - a to ma roupy kupovat novy - doufam, ze nezrusi nasi dovolenou v Rime v dubnu ) a my nemuzeme prijet na hory, tak nelenila a darovala nam (me a ji) vikendovy pobyt v Oslu!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, Ty jsi pred kameru jak stvorena! Odebiram Te i na snapchatu a jak pozujes s balonkama vypadas fakt jak topmodelka.
    Jezisek se tedy ukazal, skvele a promyslene darecky! :-) Mame asi stejny nos na vune, protoze jsem si poridila obe zminovane. Kabelka je krasna, nad kosmetikou jsem slintala a urcite si neco od te kolekce Guerlain poridim.
    Pocitac a kavovar je tresnicka na dortu!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, nenatočila by jsi sbírku parfémů?

    OdpovědětVymazat
  4. Veru máš naprosto skvělá videa. Nenatočila by jsi video o své šatně?

    OdpovědětVymazat
  5. Tvá videa si užívám. Máš vyjadřování na úrovni, moc se mi Tvůj ústní projev líbí. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika