Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 2. března 2016

Válenky UGG-velikosti, údržba, nákup / Video

Vše co jste si o UGG's přáli vědět a neměli jste se koho zeptat!




13 komentářů:

  1. Veru, UGG jsou můj sen tak snad příští zimu- mašličkové a mokasíny/bačkůrky/ :-) díky za bezva video!

    OdpovědětVymazat
  2. A tu ozvěnu tam máš proto aby jsi se tam necítila sama? Předražený tak jako "Tupývar a Ceptr"!!" jsou tam schválně aby každý pochopil, že jsem nechtěla napsat správně název.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechceš snad abych te shazovala tim, abych ti vysvětlovala, proc bývá v rozlehlých bytech ozvěna.

      Posouzeni zbytku vzkazu a úrovně jeho pisatele nechám na ostatních. S takovými existencemi nemam zkusenost a nemam zajem na tom cokoliv měnit.

      Vymazat
  3. UGGy mam taky, jenom jedny v hnede barve. S udrzbou mas pravdu, ale to je skoro u vsech bot. Pokud si je chces zachovat Ale zarazilo me, ze jmenujes internetove obchody. V Cesku nejdou koupit UGGs normalne v HUMANICU?
    Za me ale naboso do bot ne, to bych nezvladla. Jinak Video bylo pekne, jen mi prijde pokazde, ze na konci se uz az moc tahne.. Nejspise to neni zamerne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vubec nerusim, zda se daji koupit v Humanicu, pokud jsi tam primo UGGy videla, tak nam to prosím potvrd.

      Jmenovala jsem Office Shoes, kteří jsou jak píšeš internetovým obchodem, ale maji i kamenné prodejny, kde je možnost si boticky vyzkouset a připadne doobjednat velikost.

      S tim videem je to mozne, ja jsem desne upovídaná, ale na druhou stranu jsem tam nenašla nic navic, co by mi tam po vystrihnuti nechybělo.

      Vymazat
    2. Ve vidni je sezenes. Dojdi si na mariahilfer strasse. V cesku nevim...nejspise se ty nabidky lisi, stat od statu. Stezi rici.zda je office shoes ve wien to netusim, nikdy jsem se o to nezajimala.

      Vymazat
    3. Proc bych lidi posílala do Vídně, kdyz Office Shoes name v každém větším městě, nebo lze objednat z jejich českého eshopu? To nedává smysl.

      Vymazat
    4. Jen ti potvrzuji, ze jsem uggy v humanicu videls, hehe...ale diky za info

      Vymazat
    5. Ja zase v Americe v Sephoře videla Hourglass, Tarte a Givenchy, ale čtenářky kvůli tomu do New Yorku posílat nebudu, vždyť bych byla směšná.

      Vymazat
  4. Ahoj Verunko, věřím, že je těžké točit videa, ale proč tak afektovaně přehráváš? Ale i tak děkuju za obsah, bylo to velice zajímavé. Hezký den M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidis, ja jsem si říkala, ze bych mohla aspoň trosku ,,filmovat", ze jsem ve videich málo akční :-D

      Asi taková jak píšeš jsem, i kdyz si neumím predstavit, co by na mem projevu mohlo byt afektovaneho.

      Vymazat
  5. Letos jsem UGG taky podlehla. Kupodivu, koupila jsem je přes net u Bati za 2749,- ve slevě, takže super kauf. Moje velikost bot je 37-38, ideálně bych u všech bot potřebovala 37,5. UGG mi tedy sedí 37 skvěle. Díky za video o údržbě, jsem právě vůbec nevěděla, jak se o ně starat, takže je mi video velmi nápomocné :) A jo, ty s tím šutrem velkým, to je fakt něco! Zkoušela jsem si je v Office a pak jsem litovala, že jsem si je nevzala :D Zdraví Isabela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika