Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 27. března 2016

Veselé Velikonoce

DSC_6533

Sice to ještě není na sandálky, ale jaro už je 100% cítit ve vzduchu a já jsem nadšená, že už můžu ven s rozepnutou bundou a ani její odložení při focení mě nijak neobtěžovalo.

Stále mne neopustilo nadšení z tartanového vzoru a proto jsem byla nadšená, když jsem v pro mne netypickém butiku našla přesně takové šaty, jako jsem hledala. Můžete se tedy těšit, že košile z dnešní příspěvku se tady ještě objeví v minimálně jedné obměně a ještě uvidíme, jestli si pod ni vezmu koženkové šortky na tělo a nebo budu pokoušet osud a vyrazím ,,naostro" :-D

Co mi aktuálně dělá velkou radost jsou mé vlasy. Jak víte, mám je vlnité a velmi rády krepaté, je to dáno jejich strukturou. Jsou poměrně jemné a bohužel nejsem majitelkou husté hřívy. Rozhodně bych ale neměnila, své vlasy miluji a až na jeden úlet (blond období) je mám ráda přesně takové, jaké jsou.
Jediné v čem mě trápily, byla jejich délka. Třepí se a i když samozřejmě chodím co pár týdnů na zastřižení konečků, v momentě kdy dorostly do délky tzv. po podprsenku už centimetry neposkočily. Jistě, na úkor kvality by to šlo, ale na to jsem nebyla ochotna přistoupit.

No a co pomohlo?

Když jsem nosila vlasy prodloužené, díky šetrnosti metody, šikovnosti kadeřnice a mým vlasům chráněným těmi nastavenými, jsem se vysněné délky vlastních vlasů dočkala poměrně rychle. Ted' jsem ale zvolila jinou cestu. 

O šamponu Alpecin se říká, že je to vlasový aktivátor. Co to přesně znamená, asi můžeme jen tušit, mě po něm v minulosti vždy vyrašila spousta baby vlásků a podrosty. Náhodou jsem na něj doma narazila, potřeboval dopotřebovat a rovnou jsem pořídila nové balení. 

Víte, mě ke spokojensoti chybělo opravdu jen pár centimetrů a uvidíme, jak ten růst bude pokračovat. Každopádně si myslím, že je to skutečně díky Alpecinu. Žádné šampony, zábaly ani masky mi nikdy tu limitovanou délku nepokořit nepomohly a navíc snad poprvé v životě na vlasy celkem pravidelně beru fén a žehličku, takže jim také moc nepomáhám.

Co myslíte, máte podobnou zkušenost?

DSC_6481
kalhoty: River Island  / holinky: The Address Idea / bunda: Primark / košile: Tally Weil
kabelka: Givenchy / prsten: Swarovski

DSC_6523
DSC_6560
DSC_6487
DSC_6532
DSC_6510
DSC_6558
DSC_6537
DSC_6497
DSC_6562
DSC_6567
DSC_6518

DSC_6516
DSC_6482

16 komentářů:

  1. Tie tvoje grimasy, toto nemozu byt fotky od profesionalneho fotografa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co blázníš člověče s profesionálním fotografem? Já jsem holka šikovná, vystačím si se stativem a samospouští! :-D

      Vymazat
  2. Veru, moc ti to sluší, strašně se mi líbí tvoje brýle, proradíš, odkud jsou? díky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Denčo, jsou to Gucci Havana, už je mám pár let :-)

      Vymazat
  3. Je to pekne, ta kosile vypada moc krasne.. Ja bych si ji umela predstavit i jako saty, ale pod ni bych si vzala treba sortky - ta delka mi prilis nesedi. Uprimne receno, vlasy mas krasne, leskle a dostatecne dlouhe. Jemne mi vubec neprijdjou.. Ja bych s nimi nebojovala, davala jim potrebnou peci, drzela se osvedcenych produktu, mozna zapojila i vitaminy. Spravna kadernice by ti mela umet poradit, nejenom vnutit jeji produkty. Uprimne receno, ja jsem delku nikdy neresila, mam vlasy skoro az k ramenum, vyhovuji mi. Delsi nechi, spise kratsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, určitě mám v plánu vyzkoušet i se šortkami, zrovna teď mám vyhlédnuté jedny koženková s vyšším pasem v h&m.

      Ono pokud jsi delku nikdy neresila, je to jina situace. Kadeřnice rada poradí, ale ty mé vlasy mají svoji hlavu a dál prostě růst nechtěly :-D v clanku je to myslim dobře popsané. Tak snad se mi jeste par centimetrů k dobru podaří vypěstovat!

      Vymazat
  4. Moc hezke! Vlasy mas na fotkach paradni. S tou delkou poradit bohuzel nedovedu. Taky si je zastrihavam a nedavam nic specialniho a zatim mi rostou. Jen mozna poradim lzicku namleteho lneneho seminka denne, da se koupit v dm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti dekuji za skvěle doporučení, vyzkouším! Tve vlasy jsou nadherne, vis jak je obdivuji!

      Vymazat
  5. Mám podobnou strukturu vlasů, měla jsem už stejnou délku, možná i o trochu delší, nejvíce se mi třepily na stranách, i když jsem také používala masky a vlasové oleje, nakonec jsem délku min. o pět cm zkrátila a u obličeje nechala lehce sestříhat, bylo mi líto délky, ale vlasy se ozdravily. Tvé vlasy vypadají krásně. Outfit je super, moc ti to sluší, také miluju barvy. Lenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni každá mame s vlasky to sve ,,trápení" viď? Me se ta delka nepohla snad tri roky, at se střihlo vice ci méně, bohužel. Postupný sestřih jsem kdysi mela, na mých vlnitych vlasech bohužel zanikne a stále nejsem ochotna si je rovnat pravidelne. Drzme si palce, at nam dělají uz jen radost :-*

      Vymazat
  6. Další povedená kombinace, moc se mi líbí a ta červená na tobě vypadá perfektně! Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Baru! Cervena v různých formách sedne snad každé a me stále baví!

      Vymazat
  7. krásná a máš šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tvoje vlasy mají svoji hlavu - tu tvoji paličatou. Kdybys nebyla paličatá, tak jsi dnes bydlela v novem domě a měla malé dítě.. Ale byla jsi paličatá a tak jsem v tom novém domě já místo tebe...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika