Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 26. dubna 2016

První outfit z Kajmanských ostrovů!

DSC_0277

Přeji vám krásný den, dnes jsem tady s prvním dovolenkovým outfitem!

Dal by se klidně nazvat snídaňovým, protože přesně při té příležitosti byl oblečen. Po ránu je delší sukně díky teplotě ještě nositelná a zároveň se stále dají najít místa bez ostrých přechodů slunce/stín, tedy záležitost nezbytná pro focení :-)

No a jak pokračují mé prázdniny?

Úplně se chvěji vzrušením, narozeniny mám za dva dny a už zítra mi přiletí kamarádka z Philadelphie, což je sám o sobě super dárek. Restauraci máme vybranou (o podnicích na Kajmanských ostrovech bude povídání ve videu) a mě je už teď jasné, že jakmile nastane při slavnostním večeru nějaké další překvapení, budu brečet jak malá holka!

DSC_0285
DSC_0293
sukně, košile: Veroniky Bazárek / sandále: Asos.com / náramek: Hipanema 
kabelka: Valentino / top: New Look
DSC_0281
DSC_0264
DSC_0299
DSC_0283
DSC_0287
DSC_0275
DSC_0278
DSC_0266

31 komentářů:

  1. Též mám za pár dní narozeniny takže přeji vše nej :-) užívej dovču!

    OdpovědětVymazat
  2. Snad si nemyslis, ze dostanes zasnubni prstynek? :D Kdo by si te asi chtel vzit, prostitutko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netuším, co za hovado si dovolí tohle napsat. Každopádně jednu věc vím jistě.

      To já jsem na Kajmanských ostrovech se svým partnerem na naprosto úžasné narozeninové dovolené ;-)

      Vymazat
    2. Za 2 dny narozeniny? Tak to bych ti chtel poprat vse nej, hodne zdravi a stesti

      darek v odkazu :) - multiweb.wz.cz

      Vymazat
  3. Užívej,je to krásné a vše nej,nej k narozkám.

    OdpovědětVymazat
  4. To je parada, Veru! Ta sukne se sandalkama je skvela, jsi jako princezna. Uzivej si kazdy den! Veru, mam dotaz, ale jestli neches, tak neodpovidej nebo komentar ani nezverejnuj. Chtela jsem se zeptat, jestli s partnerem premyslite, kde se spolu nakonec usadite.. Verim, ze to ani pro jednu stranu neni prijemne rozhodnuti. Ptam se, protoze mam za manzela cizince a nakonec jsem ja opustila Cesko (kam se ale minimalne 2x rocne vracim), protoze muz ma skvelou praci a v Praze by takovou nenasel. A kamaradka zije s budoucim manzelem v Anglii.. Vetsinou se prizpusobujeme my zeny, tak me zajimalo, jstli uz jste toto tema probirali..
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci!

      Na takovém dotazu nevidím nic špatného a je jasne, ze jej resi spousta párů.

      Sama jsem nejdrive řešila, zda bych v te zemi chtela žít. Je rozdíl byt ve městě a ve kterém a nebo vyloženě na farmě. Pak bych se rozhodovala, zda chci, aby potomci byli vzděláváni tam a nebo u nas. Pak samozrejme zaměstnání. Zda je vázán ke konkrétnímu místu (zaměstnanec) a nebo si muze dovolit organizovat cas po svem.

      V našem pripade je to tak, ze oba milujeme teplo a slunce, tedy plánujeme život uplne nekde jinde. Každopádně základnou budou obe nase domoviny, jak ja mam rada Anglii tak on ma rad Cr ;-)

      Vymazat
    2. Dekuju za odpoved. Moc vam preju, at se plany vydari a at jste oba stastni, at uz je to kdekoliv!
      Lucka

      Vymazat
  5. Krasne! Vsechno. Uzij si dovolenou a narozeniny. Vsechno nejlepsi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Martinko, takovou krásnou dovolenou bych přála všem :-*

      Vymazat
  6. Juanita Carson na výletě:)).

    OdpovědětVymazat
  7. Veru pozor, na té druhé fotce ti něco leze z výstřihu...

    OdpovědětVymazat
  8. doporucuji navstivit motyli farmu BUTTERFLY FARM a jit se plavat a mazlit s rejnoky na Stingray City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paráda, diky za doporučení! Uz jsme byli na želví farmě, jen z rejnoků nejsem nějak odvazaná. Staci mi ve Zlínské Zoo, nepotřebuji s nimi plavat :-)

      Vymazat
  9. Tak já být na Kajmanech a ještě se svojí láskou, tak se rozhodně nedrbu s blogem a hlavně se nehádám a neřeším žabomyší války na netu. A ještě před narozeninama. To toho chlapa obdivuju, že už tě neposlal někam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim si, ze pokud se s partnerem vzájemně respektujete, nema problem pochopit tvoji praci, tak jako ty respektujes jeho. Ze mi sem nejaka osoba napíše par blábolů, to neni žádná válka, to je naprosto běžný jev u každé blogerky, kdyz se ozve s článkem z luxusní dovolené.

      Navic si jako profesionál nemohu dovolit na blog tri týdny nic nedat, navic 99% čtenářů prave články z dovolené ocení. Ze ty ne, no co nadělám :-)

      A upřímně, nemáme potřebu se 24h denne držet za ručičky ;-)

      Vymazat
  10. Přeji krásné narozeniny, ať se ti daří a zůstaň svá, máme tě tak rádi :-)

    Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Verčo, všechno nejepší k narozenínám. Fotky jsou skvělé, přimluvila bych se jen za větší množství fotek nejen outfitových, třeba i víc fotek z hotelu, krajiny atd. Jinak tě musím tě pochválit, že postupně přidáváš videa na youtube. :) Občas mi připadáš ještě nepatrně nervozní (nebo strojená) před kamerou, ale videa jsou zajímavá a zábavná. :)

    Všimla jsem si, že poslední dobou se opět pitvá, jestli si pracovala jako placená společnice, nebo ne. Případně zda klameš ohledně svého věku. Štvalo tě to alespoň v začátcích, nebo to bereš s ledovým klidem jen jako plky? :) Plánuješ se k tomu nějak vyjadřovat?

    Osobně je mi úplně fuk, čím se živíš, pokud neprodáváš drogy dětem někde na ulici, tak je to tvá věc, doufám, že si nenecháš kazit náladu a chuť do blogování tohle aférou a přeji spokojenou dovolenou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako placená společnice v Anglii pracuji od šestnácti let a vlastne i nyní jsem v Anglii a delam tuhle profesi. Fotky z dovolené jsou fotomontáž a samozrejme netravim narozeniny s partnerem na Kajmanských ostrovech. Je mi čtyřicet, nikdo me nechce, kdo by o me taky stal a budu navždy sama.

      Co by jsi na taková konstatování o tve osobě rekla ty?


      Jinak vime, ze se nepitva opet nic, jsou to stále dokola ty stejne osoby. Vinted zacina byt vice nez bazarem místem, ktere slouží k šikanování a urážení jejich poctivých mnohaletých prodejkyn zakomplexovanámi, neuspesnymi ženami, od kterých si nikdy nikdo nic nekoupil.

      Na druhou stranu, ani placená reklama by mi takhle nezvedla sledovanost, s tim se nijak netajim a i obchody na bazarku mi hezky poskocily. Proc bych to tedy mela resit? Tohle kolovalo absolutně o každé blogerce vlastnící byt jednu LV kabelku.

      Vymazat
  12. Odpovědi
    1. Marketko, je to ráj na zemi a prala bych vam vsem, abyste take meli to stesti se sem podívat a užit si tu krásu!

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika