Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 12. dubna 2016

Červená

DSC_6860

Nedávno jsem se přistihla, že ve svém šatníku postrádám červenou a to jak v obečení, tak především v doplncích. Aktuálně bych si v rudé ráda pořídila další pár bot, balerínky či praktičtější podpatky, nevíte o nějakých? Velmi by se mi hodily k oblíbeným proužkům a námořnickým outfitům. Zatím k nim nosím fuchsiové Variny od Ferragama, ale není to ono.

Jsem ráda, že mi jako brunetce tenhle odstín červené sedí a vestu z nabídky mého bazárku jsem si velmi oblíbila. Člověk nemusí být v barvě od hlavy až k patě, k oživení outfitu bohatě stačí boty či kabelka, pokud se na tak výrazné odstíny necítíte.

Jak to máte s odstíny rudé vy?

DSC_6920
DSC_6826
top: Gate / džíny: Mohito / sandále: Public Desire / vesta: Veroniky bazárek 
náramek: Jugar N Spice / kabelka: Mansur Gavriel

DSC_6830
DSC_6831
DSC_6849
DSC_6872
DSC_6865
DSC_6891
DSC_6836
DSC_6877
DSC_6874
DSC_6839
DSC_6925

21 komentářů:

  1. tak v tomto si brutálna :o neviem sa vynadívať na tú červenú vestičku a aj na tie topánky :)) možno by sa mi celé fotky viac páčili ak by si sa na nich aspoň mierne usmievala :)

    http://dominikamakarova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, to tělo! Jsi dokonalá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, o dokonalost bych ani nestala, ale s postavou jsem nadmíru spokojena. Diky ;-)

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí vesta a boty :) Rudou v oblečení moc zastoupenou nemám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko a zrovna tobe by slušela! Minimálně rudé rty ;-)

      Vymazat
  4. Moc ti to slusi! Cervenou mam velmi rada.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to pekne, ale je to na me az moc letni. U nas se za posledni dobu docela ochladilo. Jen se mi nelibi ta cervena rtenka, kazi mi to celkovy dojem - proste az moc cervene. Nevim, jak v CR, ale u nas jsem nasla v Humanicu pekne cervene botky od Tommy Hilfiger ci Buffalo. Pekne maji i v S. Oliver. Ale opravdu nevim, nabidku v CR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jak a kde je u vas, ja outfity řeším podle aktuální teploty u nas. 24'C si po zimě proste říkalo o sandále ;-)

      Vymazat
  6. Nepripadas si s tim nahatym brichem ve svem veku divne ? Jsme stejne stare ( mlade :p),a ackoliv diponuji plochym brichem a stihlym pasem tak si neumim predstavit ,ze bych takhle vyzlecena vysla ven (samozrejme mimo sport ci letni dovolenou u more ..)To neni negace, jen mne to zajima.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus blogy vnímat jako inspiraci. Proč se tímto outfitem v různých obměnách neinspirovat prave pro tebou zmíněnou dovolenou u moře?

      Vymazat
    2. To mas pravdu. Presto ze tento outfit neni muj salek kavy(az na botky),tim topikem se klidne inspiruji,ale jako opravdu tak max na plaz,s tak nahatym brichem nikam krome vody a posilky nechodim :) A to ze si ho umim predstavit k jednoduche dlouhe sukni nebo se mi libila ta kombinace s bilyma kalhotama a barevnym svetrikem,ktera tady nebo na insta byla.Ja se te ptam spis na pocit,zda se v tom citis a co tve okoli (i kdyz na to muze clovek dlabat) protoze vim,ze sve "blogove "outfity opravdu nosis...zda sis nerekla nekdy,ze ve 30 uz to treba k tobe nejde bez ohledu na to,jak dobrou figuru mam (mas) ;)

      Vymazat
    3. Ono je to hodne subjektivní. Osobne zase nemam potřebu byt ve fitku bez trička, přestože co si budeme povídat, by to člověku přineslo hodne obdobných pohledu a tim padem i jakousi odměnu za tu drinu.

      Jasne, na obed s prarodiči bych takhle nesla, i kdyz vím ze by s tim nemely problem, ale na schuzku s kamarádkami ci partnerem, proc ne ;-)

      A mam takový pocit, ze tech odhalených pupiku tady brzy bude vice.

      Vymazat
    4. Nemohu si pomoct, ale názory typu " ve 30ti bys neměla nosit to, a ve 40ti tohle apod." mě neskutečně vytáčí. Především jde o soudnost, pokud si to dotyčná může dovolit, tak ať nosí odhalený pupík třeba v 50ti. Mnohem horší podle je, kdy mladá slečna s nadváhou nosí uplé džíny či legíny, které jen zdůrazní špeky a celulitidu. Pokud na to Veronika má postavu /což má/, ať ji ukáže. Chlapi se pokochají a ženský inspirují fitkem. :)

      Vymazat
  7. Jsi dost směšná s tím letěním do Karibiku s přítelem....Letíš tam sama, JÁ naštěstí S PŘÍTELEM TAKY... Tak tě budu fotit, ať je prdel. chudero.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč mám pocit, že to nejsem já, kdo si o milujícím partnerovi a úžasné dovolené k oslavě narozenin, může nechat tak leda zdát?

      Vymazat
    2. Aby se slečna z toho Karibiku nevracela sama, kdo by stál o takového magora! :D

      Vymazat
    3. Zírám co si někteří dovolí, navíc sama píšeš že taky letíš na dovču, tak co tě žere? Užívej a neser se do ostatních ne?

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika