Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 20. května 2016

Cayman Islands George Town

DSC_0752

Je tady pátek s příslibem  slunečného víkendu a já jsem tady s novým příspěvkem z Kajmanských ostrovů.

Hlavním městem je George Town a jak už to v Karibiku chodí, je především lákadlem pro turisty s množstvím obchůdků se suvenýry a pohodovými restauracemi. Protože se jedná o Kajmanské ostrovy, najdete zde i butiky s luxusními šperky, jako je Omega, Cartier, Rolex a mnoho dalšího. 

Nemyslím to ironicky, jak si možná někteří z vás se zkušenostmi z Egypta pomysleli, tenhle ostrůvek patří mezi ty nejluxusnější,

DSC_0522

Osobně jsem neměla zájem fotit výlohy s hodinkami, či pobočku Victoria's Secret. Mě zaujaly krásné výhledy na moře a zaoceánské lodě pyšně trůnící v zátoce, místní tržiště a také super podnik s fajn pivem a výtečnými kalamáry, kam jsme se během pobytu několikrát vrátili. Pokud se někdy do George Town podíváte, kousek od přístavu směrem z města najdete Rackams :-)

DSC_0511
DSC_0548
DSC_0538
DSC_0954
DSC_0513
DSC_0760
DSC_0532

14 komentářů:

  1. Nejlepší je fotka s pirátem! Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  2. No ta ještěrka na provázku mi teda normální fakt nepřijde :( Chudák

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mroskvicko, nemusíš se stydět podepsat, když pak totožný vzkaz v píšeš i do diskuzí.

      Toho leguána jsem tam neuvázala já a přiznám se, že mi jej také bylo líto. Na druhou stranu, za chvilku jej podle mě coconutboy pustil a další den si chytil dalšího. Na Kajmanech jich jsou tisíce, ne-li více a jak vidíš na další fotce, lze tam potkat i daleko vetsi kousky ;-)

      Vymazat
  3. Super fotky, úplně na mě dýchla tamní atmosféra!

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky jsou krasny - barvn a vesely, je videt, ze jsi si dovolenou paradne uzila! Ale u fotky s leguanem me pichlo u srdce. Nesnasim takovy chovani k zviratum a jednou jsem si i v hospode u more s cisnikem pohadala. Nechala jsem si zavolat majitele a pustili ho. Je mi jasne, ze dalsi den chyti dalsiho, vetsinou tyhle kultury nemaji k zviratum zadnou uctu. Skoda.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, Kajmanské ostrovy jsou britské a co jsem za tech několik týdnů pobytu měla možnost vidět, většina místních jsou původem Britové a Američani. Netuším tedy, jakou kulturu máš namysli.

      Tohle byl jednoduše vtípek i když nepěkný. Osobně jsem i proti delfínům v ohradách v moři, nefotím se s nimi a nejezdím na tyhle výlety, ale jak se s nimi lidé rádi fotí :-(

      Vymazat
    2. Veru, mam to stejne, show s delfinama a lachtanama, v klecich nosalove nebo jina ziva zvirata u vstupu do podniku, cirkusy, atd., proste kdyz se zvirata pouzivaji pro pobaveni nebo lakani navstevniku hodne tezce nesu. Ja jsem byla na Jamajce a Kube a vetsina obyvatel byla misenci (cernosi, latinos) a jelikoz jsem tu i par mesicu zila, vim, ze je v nich zazito, ze zvirata jsou brana jako vec, ale musim rict, ze se to posledni dobou dost meni. Na Kajmanech je to tedy pravdepodobne jine, ale jak rikas: hloupy vtip.
      Jinak se moc tesim na nejake dalsi video, mam Te i na snapchatu a moc Ti fandim.
      Lucka

      Vymazat
  5. Tobě to tak sluší, jsi krásná!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné, vkusné a na úrovni.Eva

    OdpovědětVymazat
  7. Neplánuješ Veru update tvého videa o cestovatelské Pandoře? Janča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika