Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 6. května 2016

Je mi třicet!

DSC_0701

V ten den mě probudil partner s ohromnou kyticí v ruce a já si říkala, že už nic nebude jako dříve. Je to tady, je mi třicet!

Myslela jsem si, že se země začne točit naopak, že v zrcadle uvidím jinou ženu a že naprosto každý pozná, že jsem od toho dne zařazena do té škatulky-třicátníci a budou se ke mě chovat jinak. Jen jsem nevěděla jak a co to vlastně znamená?

No přiznám se, možná i trochu zklamaně, že nic z  toho nenastalo. Cítím se stejně báječně, nezmoudřela jsem a ani mé tělo přes noc neochablo. Co teda na tom všichni mají? Proč se to tolik řeší?

Je fakt, že v osmnácti jsem si myslela, že ve třiceti už budu vdanou maminkou pár prcků. Mé aktuální pocity jsou spíše nadšení ze svobody, chuť se sbalit a na pár měsíců se odstěhovat někam k moři a dělat třeba barmanku. Nezávazně si užívat všech aspektů života, nic neřešit, poznávat nové lidi a těšit se z času se svými drahými.

Jak jste to měli vy, když se vám věk přehoupl do dalšího desetiletí? Začali jste se chovat jinak, protože se to od vás v tom věku očekávalo, upustili jste od svých zvyků, protože na to dle některých už jednoduše nemáte věk?

DSC_0742
DSC_0724
overal: Asos.com / boty: Baťa / kabelka:Valentino / náramek: Hipanema
DSC_0740
DSC_0735
DSC_0741
DSC_0733
DSC_0737
DSC_0691
DSC_0727
DSC_0730
DSC_0725

27 komentářů:

  1. Podle mě si člověk mezi 20. a 30. rokem užívá velké dobrodružství a pozná a zažije hodně nového. Po třicítce si z toho všeho vybere to, co ho nejvíc bavilo a život může začít :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Spravny pristup - uzivej si! Jako maminka uz to tak nezazijes. Porad je tam vzadu v hlave ta zodpovednost za dite. Je skvele mit rodinu a zazemi, ale to vzruso uz tam neni, nebo je ale uplne jine. Zalezi, jaky kdo je a po cem touzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, napsala jsi to přesně tak , jak to cítím já....u mne zlom nenastal ve třiceti, ale o 4 roky později s narozením syna, a to se můj svět opravdu rapidně změnil......životní styl i priority..A Verunko, užívej a vychutnávej si ten nádherný věk - třicítka je podle mne nejbáječnější, jak už jsem Ti někde psala, já se na ni těšila od pětadvaceti, i když to nikdo nechápal...ve třiceti jsem si připadla nejkrásnější a taková konečně dospělá - a žila jsem si přesně tak, jak jsem si vysnila..vše v tomto období bylo krásné, byla jsem zamilovaná,chvíli vdaná, navštěvovala jsem vysněná místa, začali jsme stavět vysněný dům a dostlala jsme práci, kterou jsem chtěla...krásné období, které splnilo má očekvání..z mne nejkrásnější věk:-) proto Ti přeji , kéž to máš také tak a hlavně at vše vydrží a jsi štastná. Leona

      Vymazat
    2. Holky dekuji za krasna slova, jiste potěší nejednu ženu a také za vaše zkušenosti.

      Rekla bych, ze pokud je clovek vyrovnaný sam se sebou a umí si na zivote najít to pekne, pak je jedno kolik mu je, aby byl šťastný! :-*

      Vymazat
  3. Nikdy som sa neprisposobavala veku a to som prehupla uz 40. Len citim, ze tak samovolne sa mi menia potreby,zaujmy...uz tak napriklad neriesim satnik, kabelky, nakupy ale cim som starsia viac riesim dobru kozmetiku. Kazdy vek ma svoje caro, a prinesie nieco nove, v nas neobjavene ;) Uzi si to Veru, tie roky ti nikto nevrati spat ale to co zazijes ti uz nikto nevezme :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší Verunko :-))já mám s malou tak hektický život,že jsem ti zapoměla napsat i sms k narozeninám!!!magická třicítka,hm a co teprve čtyřicítka.Já dělam vše pořád stejně,věk mě nezastavil..tak to mám já .-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko nic se neděje a zrovna ty jsi úžasným příkladem toho, ze vek je opravdu jen cislo!

      Vymazat
  5. Uzivaj si a mas dobry pristup... ja sim si uzivala do 36... a teraz o mesiac 38 a uzivam zase, bolo to trosinku narocnejsie a rok a pol som riesila plienky, koliky, zubky... a dnes zase uzivame ale uz traja.. ideme na dovku, chodime na lyzovacky a welness a behame si kade tade... co sa tyka darcekov dostavam ich viac :D vrak ako mamina si zasluzim. Uzivanie Veronicka nieje o veku ale je v hlave a srdci a to ty mas na spravnom mieste. Drzim Ti palceky a vsetucko naj na svete. Mam ta velmi rada a neskutocne ti fandim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miláčku dekuji za nádherná slova, uplne me dojala! I vam preji jen to nej, Užívejme života a toho co nam nabízí :-*

      Vymazat
  6. A kam se nám vytratil partner???? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skutečně netuším, kam se vám poděl. Zkuste Srstku, ten by mohl vědět ;-)

      Vymazat
    2. Lidi vy jste na hlavu nebo co? Proč by měla na blogu ukazovat partnera? Já svého partnera také nikde nevystavuji (navíc on by ani nechtěl). Super odpověď, Veroniko :) Mně bude 30 za dva měsíce, no už teď se toho děsím :-(

      Vymazat
  7. Nádherné fotky :) Třicítku si užívej, kéž by mi bylo taky, ale já už dosáhla na další kulatou :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm, třicítka je krásná, to bychom se ve 40, 50 musely zbláznit...:) Spíš jde o to radovat se a být vděčný za to co máme :) A nehrotit co bychom měli mít/dělat podle okolí....Já nevim, ale okolí má většinou dost problémů samo se sebou, takže vůbec se nenechat vtáhnout do jeho blbých keců :D:D

    Takže krásné narozeninky!! :) Haha, jsem zvědavá, zda se tu za deset let "zase setkáme", a jak na tom budem :)

    PS: Mám také téměř 1,80 cm a mooc se mi líbí playsuits na asosu, prosimtě kupuješ je (nebo kupovalas tento) v normální velikosti nebo tall? Já se trochu bojím objednat ty normoš, ale zas maj hezčejší výběr...Děkujuu

    OdpovědětVymazat
  9. Hehe, to jsi napsala dobre v tom prvním odstavci, no bohužel to tak někdy je :-)

    No a overal mam z klasicke kolekce. Zapomněla jsem na nej dat odkaz a sedí skvele. Vzala jsem jej v 10, idealni na 68-72cm v pase, vzadu je na zip. Udělá pekne prsa at je dotyčná obdařené vice i méně.

    Měj se krasne a dej vědět, pokud si jej vezmes ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Veru všimla jsem si, že máš spoustu znamínek. Chráníš je nějak speciálně před sluncem? Jaký používáš opalovací krém?

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky, vypadáš podle mě nejlíp, úplně od počátku, co tě sleduji. Užívej si dovču a vše nej! Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  12. Přeji ti jen to nejlepší ke krásné třicítce, vypadáš nádherně, dokonalá dáma, jak ve vizáži, tak v chování. Tvé články jsou mi inspirací, díky za ně, Lenka.

    OdpovědětVymazat
  13. Mila Veru, vsechno nejlepsi k narozeninam! Ac jsem o par let starsi nez Ty, jsi pro mne velkou inspiraci.
    Sleduju Te snad od pocatku blogu a prijde mi, ze zralost Ti pridava na krase, eleganci, zenskosti.
    Pro mne bylo obdobi kolem 30 let zlomove. Odstehovala jsem se do zahranici, vdala se a myslim, ze vypadam lip nez ve dvaceti. :-)
    Dulezit je uzivat si kazdeho dne, kazde obdobi ma sve plusy a minusy.
    Lucka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika