Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 26. května 2016

Krajka a Conversky


DSC_0073

Když jsem od eshopu Total-store.cz dostala nabídku zboží v určité hodnotě k recenzi, chvilku jsem přemýšlela, jestli potřebuji další tenisky do fitka, nové tričko či dvanáctý pár legín. 

Konkrétně na běžeckou obuv se specializují, ale já si tak trochu nesportovně vybrala Conversky. Upřímně se přiznám, že jsem nad látkovými ve výraznější barvě přemýšlela možná pět let, ale vždy sáhla po praktických bílých kožených. 

No a ted si říkám, jak jsem bez červených bot vůbec mohla být!

Navíc Conversky se skvěle kombinují. Jak můžete vidět v dnešním příspěvku, rozhodně nepatří jen k jeanům nebo školnímu batohu, naopak dle mého si vyloženě říkají o něco nápaditého.

 Krajkovou sukni jsem sháněla od lonského léta a nakonec si mě našla tahle za pár korun v jednom olomouckém sekáči. Vím, že mnohým z vás tohle možná přijde trochu moc. No, já se cítila skvěle a kdo jiný má prezentovat lehkou extravaganci (pro některé možná nevkus) než právě módní blogerky :-)

Outfit jsem doplnila novými šperky z Kajmanských ostrovů, bílou kabelkou s barevně ladícím kovem a pokud vás zaujala košile, seženete ji v mém bazárku.

DSC_0149
košile: Veroniky bazárek /sukně: secondhand / tenisky: Converse by Total-store.cz 
náramky: Alex and Ani, Lauren G Adams, náramky přátelství Kajmanské ostrovy 
 kabelka: Mansur Gavriel
DSC_0196
DSC_0077
DSC_0059
DSC_0039
DSC_0168
DSC_0016
DSC_0030
DSC_0198
DSC_0122
DSC_0215
DSC_0054
DSC_0040
DSC_0203
DSC_0126
DSC_0076
DSC_0010
DSC_0087
DSC_0052
DSC_0078
DSC_0015

23 komentářů:

  1. Krasne! Vsetko sa mi paci:) a velmi sa mi pacia tvoje vlasy, tento odtien (neviem ci si farbila alebo sa len vymyla povodna farba pripadne od slniecka) ti velmi velmi pristane! Byt tebou, nevraciam sa uz k tej farbe s rysavymi/medenymi odleskami:)
    Conversy su super, ja mam klasiku-biele nizke a biele kotnikove ale tie kotnikove vobec nenosim, skracuju mi nohy.. Na tvojich dlhych vyzeraju super :)
    Diana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dianko na vlasech byl čerstvý přeliv před dovolenou a chytlo to celkem tmave, takhle mi to taky vyhovuje. Me se to zrzavé ombre libilo, hlavne v zime kdy clovek neměl barvu ;-)

      Kotníkáče a pouzdrove sukně taky nevytvoří zrovna gazeli nozky, ale to pohodlí stoji za to. A k ripped jeans shorts k nim budeš mit urcite luxusní nozky 👍🏻!

      Vymazat
  2. wau ty si teda inak brutálna! riešenie riflovej vesty v kombinácii s krajkovou sukňou a červenými convers si ma dala úplne dole! naozaj.. a ešte aj super postava ;) závidím! :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, většinou jen nakukuju a nekomentuju, ale dnes zanechání pár písmenek považuju za svou občanskou povinnost :-D U tohohle článku mi spadla brada hluboko pod stůl a jako... Klobouk dolů! Hrozně ti to tu sluší! Parádní fotky! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu, to moc dekuji a myslim si, ze tak to ma byt ;-)

      Užij si krasny vikend, u nas v Olomouci je krasne už dnes!

      Vymazat
  4. mne sa to takto spolu nepáči:) ale jednotlivé kúsky sú skvelé, no a tvoja postava k tomu! top ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni věřím, ze v tvem provedeni si outfit prevedes tak, aby ti skvele vyhovoval ;-)

      Vymazat
  5. prodáváš své oblečení i svyým kolegyním v oboru?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oblečení z mého bazárku je dostupné všem platících nakupujícím. Ale nevidím, která blogerka jsi ty, kdyz mi sem píšeš anonymně.

      Vymazat
  6. To je tak "divný", až se mi to líbí. Teda na sobě si takovou kombinaci vůbec neumím představit, ty v tom ale vypadáš skvěle. Mám takové "rebelie" v módě, tzn. kombinace zdánlivě k sobě absolutně neladících kousků, ráda a občas už se trošku odvážu/ím i já :-). Ten klobouk už jsem ti, myslím, párkrát chválila a k tomuhle sedí perfektně. Kvalitní fotky (jako vždy) už jsou jen třešničkou na dortu. Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko ja bych řekla, že uveřejnění tohoto outfitu byla tak trochu sázka do loterie. Buď výhra a nebo prusvih a i to vice jsem se těšila na vaše ohlasy 😉 Diky a preji krasny vikend!

      A velké dík samozrejme patri i mému fotografovi Romanu Hanakovi (ma krásnou stránku Olomoucko objektivem), který mi ale svoji sikovnosti přidává spoustu práce, protože nikdy nevim, kterou fotku vybrat :-)

      Vymazat
  7. Vypadáš ÚŽASNĚ! Zdá se mi, že máš novou barvu vlasů a moc Ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko jsi zlatá! Vlasky mam takhle uz par tydnu, ale na dovci jsem je moc neukazovala. Je to takový přirozený odstín a na rovných vlasech zase jinak vynikne. Dekuji!

      Vymazat
  8. Ses tu na fotkách krásná,asi dovolená vazne prospela :) nbo že by tím novým věkem? :) A Jake je rozarium? Už tam něco kvete?

    OdpovědětVymazat
  9. červené jsou skvělé, chtěla bych v této barvě, ale asi ne kotníčkové, to není tak úplně můjj styl, na tvém outfitu mě velice zaujala sukně, ta je opravdu úžasná:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné :) Moc ti to sluší a jako vždy úžasné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Teda! Vypadáš skvěle, tak hezky jemně :) No prostě fakt pěkný post, který nutí člověka se usmívat :) Měj se krásně!

    PS: Na asosu dnes 20 % sleva na vše, tak doufám, jestli jí využiješ, že nás zas budeš inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
  12. Neobvyklá kombinace, ale vypadá to fakt dobře!

    OdpovědětVymazat
  13. Úžasný outfit a fotky. :)

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší :) Také ráda kombinuji sportovní s moderním :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  15. Ty jo, tak tato kombinace vypadá skvěle! :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika