Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 23. května 2016

Můj Trollbeads bangle s perlami

DSC_7539

Po pozvání na valentýskou párty, která byla naprosto skvělá, jsem byla zvědavá, jak bude moje spolupráce se značkou Trollbeads pokračovat.

Tehdy jsem si odnesla prsten ,,Proměny" a tajně snila o bangle náramku s perlami, který jsem viděla na jedné účastnici akce a naprosto se do něj zamilovala.

Jaké bylo mé nadšení, když jsem právě jej od Trollbeads dostala v dubnu k narozeninám!

DSC_1011

Jednoduchý bangle náramek doplněný o dvě sladkovodní perly, které jsou nádherné v tom, jak jsou každá jiná-jedinečná a to mě baví. Po stranách byly dvě stříbrné brzdičky, díky kterým se přívěsky na náramku ani nehnou. Tím pádem nositelku jednak neobtežují a zároven se mi perly tolik neotukají.

Při té příležitosti jsem si dokoupila na pobočce Trollbeads v Palladiu přívesek Růže pro měsíc červen, který je úžasně propracovaný do každého detailu a opět obsahuje sladkovodní perlu. 

Takhle dohromady se mi to ohromně líbí a přestože mám ještě růžové Muráno z prstenu, které by šlo také krásně nakombinovat, zatím jsem aktuální složení náramku neměla potřebu měnit.

DSC_0394

A že tehdy byla zrovna slevová akce Shopping fever, koupila jsem si za výhodněnou cenu i klasický náramek s pohádkovou karabinou, ale o tom vám povím zase někdy jindy :-)

DSC_0033
DSC_7511
DSC_1015
DSC_7533

1 komentář:

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika