Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 28. září 2016

LG Styler-parní osvěžovač oblečení / Recenze bez obalu!

DSC_0720

Dnes bych vám ráda představila mého nového miláčka a především neocenitelného pomocníka při péči o oblečení a další textilie v našich domácnostech..

Jak víte, na svěžím oblečení si zakládám a nikdy mě nepřistihnete, abych vyšla z domu v čemkoliv pokrčeném či snad s viditelnými sklady. Proto jsem se na svůj LG Styler těšila jako malá holka, obzvláště po shlédnutí oficiálního videa a byla opravdu zvědavá, zda skutečně předvede rozpoznatelné výsledky.
A o co že se vlastně jedná?

LG Styler je parní skřín s ramínky na pohyblivém rameni, jenž má za úkol naše oblečení, ale i třeba plyšáky či povlečení osvěžit, vydesinfikovat, uhladit nebo dosušit, v závislosti na zvoleném programu.

V praxi to znamená, že do Styleru můžete vložit nošené oblečení se známkami zápachu (například po návštěvě kuřácké restaurace, po horkém dni na sluníčku) a tahle kouzelná mašinka vám oblečení hezky osvěží, jako by bylo čerstvě vyprané a vyžehlené. Uštříte si tím tedy čas spojený s praním a zároven si šetříte oblečení, které jste ještě nepovažovali za dostatečně znečištěné, aby bylo nutné jej prát.

Styler lze požít také k desinfekci textílií ve vaší domácnosti. Má vaše dítě oblíbeného plyšáka, bez kterého se neobejde? Pak vám ten to pomocník udělá skvělou službu. Máte dekorativní polštáře z háklivého materiálu, které neradi perete? Opět bez problému!

DSC_0757

A jakým způsobem LG Styler nejraději využívám já?

Aktuálně s příchodem podzimu jsem jím prohnala veškeré svetry, kardigany a zimní bundy, aby po půlročním uložení ve skříni byly čerstvě vonavé a opět hezky naducané. Programu DESINFEKCE to zabralo jen pár desítek minut!

Dříve jsem při každém nošení hedvábných šatů byla nesvá z toho, že je nemohu vyprat, abych si je nezničila a téměř je nevytahovala ze šatníku. Nyní, pokud šaty neušpiním, stačí použít Styler a jsou opět svěží, bez chemického zápachu z čistírny. Stejným způsobem udržuji hedvábné šátky Hermés či Shawly Louis Vuitton, jenž se k pračce nesmí ani přiblížit, aby se nezničily. Zároven mě mrzí, že jsem Styler neměla už dříve, skvěle totiž uhladí a osvěží i koženkové kalhoty, kterým pračka vyloženě neprospívá a je to na nich časem znát.

Vrátíte se z cest, vybalíte kurf a při sebelepší organizaci se přesto dočkáte hromady věcí, které jste třeba ani neměli na sobě, není nutné je prát, ale stejně nejsou v extra kondici. Co s tím? Program OSVĚŽENÍ si s tím hravě poradí.

Vyprali jste si oblíbené džíny a ony stále ne a ne doschnout? Opět je zde šikovný program SUŠENÍ.

DSC_0749
DSC_0692

Co potřebujete k instalaci LG Styleru?

Sama jsem tuto otázku předem řešila, očekávala jsem minimálně nutnost vodovodní přípojky a byla jsem mile potešena, že nikoliv. Přístroj má dvě nádobky na vodu a ještě je natolik šikovný, že vás sám upozorní pokud je potřeba vodu doplnit či naopak vylít.

Vy osobně si tedy musíte pouze najít místo, kam Styler umístit, plus elektrickou záruvku v dosahu. Tot vše!

DSC_0747
DSC_0737

To byl tedy stručný přehled funkcí LG Styleru plus pár základních informací a pokud byste chtěli vědět více, můžete se mrknout i na moje video, které jsem speciálně při této příležitosti natočila :-)

Cokoliv vás zajímá, klidně se ptejte. Styler mám téměř dva měsíce a používám jej velmi často, proto vám ráda z osobních zkušeností zodpovím vaše dotazy.

DSC_0745
DSC_0750




5 komentářů:

  1. Tohle zní jako báječný pomocník! Já používám k osvěžení speciální program v pračce, jen pára a také používám sušičku, ve které provádím i chemické čištění za pomocí přípravků dovezených z USA. Já bych ten LG styler využila. Mám moc ráda takové pomocníky. Kéž by existovala něco na žehlení pánských košil. Bohužel je vždy potřeba vyžehlit límec, manžety, takže ani ten Siemens nefungoval, jak by si člověk představoval /a to opatrně věším!

    Moc ti tento přístroj přeju. Je to parádní!

    OdpovědětVymazat
  2. A poslouží i místo žehlení? To asi ne, že?

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo dostala jsi ji zadarmo super první velký dar

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak o tomhle slyšim prvně.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak recenzi na tenhle styler jsem ještě nikde neviděla, pouze u zahraničních youtuberek :) no, je to přesně něco co by se nám domů taky hodilo, hlavně teď v zimě, když oblečení není propocené, a stačilo by jen dodat mu trošku svěžesti. A hlavne vypadá hezky a stylově i z venku :)


    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika