Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 19. září 2011

Podzim je tady!



Dnes mě probudilo fičení větru za oknem. Je to jev nevídaný už jen proto, že bydlím centru města a ještě nedávno jsme se chodili opalovat, prostě nezvyk. A při pohledu na teploměr..15C, mi bylo vše jasné..
Je konec s lehkými sukýnkami, vzdušnými šaty a i mými milovanými sandálkami. Nastává období zimy, tmy a chladu,období které mě naprosto neispiruje.
Bléé, nesnáším dobu mezi říjnem a dubnem, už chci zase léto!!!
Naštěstí jsem dostatečně vybavená ještě z loňska krásnými kousky, které mi pomohou déšt a plískamice pohodlně přežít :).










Jedním z nich jsou válenky UGG. Pro mě je to super záležitost nositelná celoročně. Díky zpracování z ovčí vlny nějakým způsobem udržují chodidla v pohodlí, at se procházím ve dvacetistupnových mrazích či vyběhnu z domu v letních měsících. U originálů se mi nestalo, že bych v nich tzv. šmajdala či mi promokly. PROSTĚ JE MILUJI A NEDÁM NA NĚ DOPUSTIT!!! A plánuji další :)

Kupuji z Victoriassecret.com nebo z Asos.com







Z večerní procházky městem..








Kalhoty HaM, bunda GAS, boty UGG, naušnice Asos.com kabelka LOUIS VUITTON.

MĚSTO, KTERÉ MILUJI









A na závěr malá ochutnávka toho, co přijde příště..

4 komentáře:

  1. jeej ja mam tie Uggy sice som ich nestihla este vyvencit, a najprv som si myslela, ze mas sede a potom kukam ze mas tusim hnede ako ja:), az neskor som si tlkla hlavu ze som si mala zobrat zemlove..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ve váenkách jsem si odbila celou loňskou zimu a letost do dopadne asi také tak. Chtěla bych si pořídit originály UGG,a le bojím se, že mi nevydrží :-(

    OdpovědětVymazat
  3. ty válenky jsou fakt nádherný =)

    OdpovědětVymazat
  4. Evie: jj, jsou hnědé, ale vůbec se to nedalo vyfotit. Tak si pořid ještě jedny, jsou to míláčci!

    Shaki:určitě vydrží víc než ty klasické, tedy pokud s nimi nebudeš probíhat břečkou:). Já ty své loni nešetřila, mám k nim i UGG péči a mám je jako nové

    Nikol:díky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika