Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 22. září 2011

Podzimní úlovky

Mám to štěstí, že mám pár minut chůze z domu olomoucký park. Rudolfova alej je nádherně udržovaná, lemují ji dvě cesty pro nenáročnou procházku, projížďku s kočárkem či na kolečkových bruslích. Také je zde množství laviček, které ráda využívám k pozorování ruchu kolem a příjemnému posezení s knížkou.
V posledních letech dochází k obnově aleje, většina přestárlých stromů byla vykácena a nahrazena mladými stromky. A co v tomto období miluji, jsou především vzrostlé kaštany v oblasti parku. Jsem jako malé dítě, nikdy neodolám jít se pod stromy podívat, zda nebudu mít štěstí a nenajdu pár kaštánků.
Představte si slečinku vymoděnou do nobl balerínek, koženého sáčka, jak šmejdí pod stromy! Odjakživa trpím šeroslepostí, tedy ve stínu větví téměř nic nevidím. A přesto! Skřítkové Neposedové se na mě určitě domluvili, protože i přes neustálé nájezdy dětí jsem mnoho kaštanů objevila. Ani si neumíte představit moji radost! I po té, co jsem si uvědomila, že svoje nalezené poklady budu muset uložit do kabelky, která k tomu vůbec nebyla vhodná :)
Nejsem zase taková citlivka a díky tomu mám možnost se s vámi podělit o decentní podzimní dekoraci, kterou jsem si doma vytvořila..





Toto je aranžmá, které jsem si mohla upravit díky ranní zásilce a absolutně netuším, který si mám nalakovat jako první!

4 komentáře:

  1. Jé ta dekorace je moc pěkná, jsi šikulka! Jak jsem byla malá moc ráda jsem kaštany sbírala. :) A moc pěkná sbírka laků.

    OdpovědětVymazat
  2. úplně nejvíc miluju čerstvě vyloupnutý kaštánky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kaštany miluju, taky si každoročně dělám výstavku :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika