Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 11. září 2011

sportovněji

Musím říct, že mě celkem překvapuje, že na blozích které sleduji, vlastně na jakémkoliv blogu který jsem kdy viděla, je naprostá obsence sportovních outfitů. To opravdu všechny chodíte pořád jen v kratáscích s pásečkem, šatičkách a sandálkách?
Nemyslím tím oblečky do posilovny či na spinning, ale třeba klasické kotníkové tenisky aniž by to byly Conversky, teplákové 3/4 kalhoty či klasická sportovní větrovka.
V dnešní době být ve sportovním přece neznamená mít na triku velký nápis Nike, tři pruhy přes celý bok a kalhoty typu pytel. Vše se dá krásně nakombinovat s kousky pro běžné nošení, takové kombinace mám ráda.
Pokud zrovna mám chut na ležérnější styl, ráda zvolím něco takového:









                    
                                                           Triko TH
                                                           legíny Orsay
                                                           tenisky a bunda Adidas 
                                                           kabelka Gucci

8 komentářů:

  1. nice

    visit me:
    http://modedecerisier.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. i love the colors and the layout of your blog.

    Sofia Leo x

    OdpovědětVymazat
  3. Podobné ,,kreace'' na módních blozích chybí, protože vyvolávají, u očima nebo snad dokonce vkusem obdařených čtenářů, pocity nevolnosti. Opravdu si myslíš, že podobný outfit patří do kategorie módy? Že je kreativní, fashion-forward nebo slušivý? Doporučuji přečíst http://modnipeklo.cz/2011/08/sportovni-elegance/

    OdpovědětVymazat
  4. Terezo, pokud se u tebe dostavuje pocit nevolnosti při pohledu na kotníkové tenisky a větrovku(což je vše sportovní v mém outfitu), velmi tě lituji, protož musíš mít obrovské potíže, kdykoliv vyjdeš z domu.

    Nikdy jsem o svých outfitech netvrdila, že by byly kreativní a nikomu svůj vkus nevnucuji. Samozřejmě se nemusí líbit vše a já to respektuji. Proto by mě ani nenapadlo, vkládat výsměšné posty k outfitům, které jsou mimo můj vkus.

    Děkuji ti za reakci, jsem ráda za každou, i ty kritickou a přeji ti, aby jsi i ty měla odvahu založit si svůj blog a předvést svůj ,,správný" styl :)

    OdpovědětVymazat
  5. O ,,špatném'' nebo ,,správném'' jsem, pokud vím, nepsala nic.
    K tvému zhodnocení podráždění mého žaludku mohu říct toto- pokud člověk na ulici nosí tenisky a větrovku, je to jeho věc. Pokud ji ale veřejně prezentuje na internetu jako svůj módní názor-světu ke zhodnocení, musí počítat s tím, že se k němu také někdo vyjádří. A jak snad i sama uznáš, tenisky a větrovka opravdu nejsou móda. Jedná se o reakci na tvé rozhořčení nad tím, že žádný další módou se zabývající blog podobný styl na svých fotkách neprezentuje. Je totiž neoprávněné-naopak si myslím, že zamyslet by ses měla ty.
    Snad jen zbývá dodat, že blog nevlastním proto, že veřejné psaní do deníčku není mým koníčkem, ne proto, že bych se za sebe styděla ;-)
    O výsměch se nesnažím, pouze jsem se snad pokusila pošťouchnout tě k jakémusi zamyšlení(proto i odkaz na módní peklo).
    Za upřímnost se omlouvám.

    OdpovědětVymazat
  6. :) Pokud by tenisky nebyly moda, těžko by se jich na světě tolik prodávalo, angažovali se světoví návrháři, rozjížděly se obrovské kampaně, nosily je popové hvězdy a většina populace.

    V tvém odkazu na Modní peklo jsem nalezla pouze sportovní eleganci, byl to tak nudný článek snažicí se pouze o výsměch a prezentaci vlastního názoru, že jsem jej ani nedočetla.

    Za tvůj názor jsem ti poděkovala a respektuji jej. Nad svým vkusem se ale zamýšlet nehodlám, nevidím důvod, proč si fyzicky náročný den občas nezpříjemnit teniskami(které světě div se spoustu lidí nadchly)a k nim doladěným outfitem:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika