Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 28. listopadu 2011

moji každodenní společníci v péči o pleť

Jak je pro mě samozřejmostí se před spaním odlíčit, tak úplně stejně na tom jsem s čištěním pleti po ránu než nanesu krém. Pleťové mléko mi obličej nejen pomůže zbait všech nečistot, ale i ji příjemně oživí, začátek dne si bez něj neumím představit!



Mým  naprosto nejoblíbenějším pletovým mlékem je Biotherm Biosource cleansink milk. Několikrát jsem mu zkusila být nevěrná, například když mě zaujalo něco klasicky drogérkového, ale vždy jsem se k němu pokorně vrátila. Mojí pleti prostě vyhovuje nejlépe. Nevytváří žádný plak, tedy hezky vsákne a zároveň hydratuje. Plet po něm nepne, příjemně voní a konzistence je tekutá tak akorát.



Protože k líčení používám různé voděodolné přípravky, k odlíčení očí používám dvousložkový odličovač od Sephory. Před ním jsem několik let používala voděodolný oční odličovač od Biothermu, který funguje na stejném principu. S tím od Sephory mi přijde naprosto totožný, jen stál asi dvakrát tolik a když mi u fungl nového začalo propouštět víčko a následně jsem měla půlku obsahu v kufru, sáhla jsem po levnější variantě, kterou jsem dříve doslala jako dárek a vyhovovala mi.


Pokud je potřeba vymáčknout nějaký pupínek nebo jsem si trhala obočí, k desinfekci jsem se naučila používat pleťovou vodu Pure Zone od L´orealu. Nevím jestli je to tak správné, ale mé pleti to tak vyhovuje.

Vím,že existuje spousta luxusních peelingů, které si mnohé z vás pochvalují. Já to s obrušováním pleti nijak nepřeháním a po vyzkoušení toho výrobku z řady Pure Zone od L´orealu jsem u něj už zůstala. Obličej po jeho použití mám jako dětskou prdelku, všechny šupiny a další rušivé prvky jsou odstraněny. Sice celkem vysušuje, ale pokud po něm použiji krém, jsem maximálně spokojená.

Všechny výše uvedené produkty jsou moje stálice a pokud máte smíšenou pleť, mohu jen a jen doporučit. Mohly by tady bát ještě pleťové masky, ale ty necháme na jindy :)

1 komentář:

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika