Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 11. prosince 2011

Vánoční přáníčka..


Letos jsem se rozhodla svým blízkým poslat vánoční přáníčka. Ne sms, mms, nebo e-mail, ale hezky postaru poštou! Za tím účelem jsem si na Fler.cz našla šikovnou paní, která mi moc krásná přáníčka vytvořila. Řeknu vám, jsou to malá umělecká díla, dlouho jsem se jimi kochala a i proto doufám, že adresáty potěší.



Posíláte ještě přáníčka, nebo už vám to přijde jako zábava babiček? Mě každé přání třeba k narozeninám nebo pohled z dovolené udělá velkou radost a celkem mě mrzí, že internet a FB tohle začíná nahrazovat. Přece proč posílat pohled od moře, když všechny může pozdravit z fotky na zdi, hm? Protože pohlednici si uložím do šuplíku a třeba i za několik let mi udělá při prohlížení radost a přinese vzpomínky.





A tady malá ochutnávka dobrůtek z Yankee Candle. Pro začátek jsem vzala hlavně vosky do aromalampy, abych si vůně očichala. V obchodech vždy nemají vše a koupit svíčku za 300kč a zjistit, že mi smrdí by bylo škoda. Za sebe jsem nadšená z Bahama Breeze, je to nádherně svěží vůně, pro toto zimní období je skvělá. Mango Peach Salsa je jako mangovo-broskvová žvýkačka, ta mi nesměla chybět. Dneska mi tu voní Home Sweet Home , je to silně kořeněná záležitost se špetkou skořice, trochu mi připomíná vonné tyčinky, ale stojí za to! Víc jsem jich zatím nestihla vyzkoušet, ale při očichávání mě nadchla i Warm Spice, Christmas Cupkake, Sun&Sand, Fluffy Towels, Pink Lady Slipper a Orchard Pear.






No a jako modní maniak bych to nebyla já, abych nepřidala něco z fashion světa. Tedy, pochlubím se.. Už mám šaty pro letošní silvestrovskou párty a tady je malá nápověda! Poznáte, které to jsou?



PS: do středy ještě máte šanci se zúčastnit Giveaway a vyhrát krásnou odměnu :)

10 komentářů:

  1. Krásná přáníčka. Mně by určo udělalo radost. Já naposledy posílala asi před třemi lety.

    OdpovědětVymazat
  2. ta přáníčka jsou úplně dokonalá, moc se ti povedla :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Přáníčka jsou opravdu krásná, taky jsem celkem dlouho vybírala od koho je vzít. Sama bych to asi zvládla, ale pokud měl někdo hezký nápad a šikovné ruce, tak nechám ráda vydělat.

    OdpovědětVymazat
  4. ty přáníčka jsou fakt nádherný =) a já chci vidět celý ty šaty =)

    OdpovědětVymazat
  5. Nikčo, až na Silvestra :P. Jsou dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  6. moc hezka pranicka!!
    me teda zaujlay i ty vosky do aromalampicky, to neznam a je to fakt dobra myslenka - ze ot clovek muze odzkusit... dekkuji za tip:-)!

    OdpovědětVymazat
  7. tento post je fakt parádny! ten nápad a to spracovanie :) fakt zaujme čitateľa :) aj fotky sú veľmi pekné

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty přáníčka mě dostaly, jsou naprosto nádherný! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika