Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 9. března 2012

Modrá, mint nebo tyrkysová?



Vrátilo se nám krásné jarní počasí a proto vám konečně můžu předvést nové sáčko z Reservedu. Popis barvy nechám na vás, já v tom vidím tyrkysovou, ale může jí být při letošní posedlostí mint? Který odstín modré je vám nejbližší?

Nejvíc  mě pobavilo to, že kromě nové kolekce Zary a pár kousků v Promodu a New Yorkeru hadříky v této barvě téměř nepotkáte. Tedy na blozích je sice dle některých přemintováno , ale realita je trošinku jiná.

Pokud mi občas nakouknete na FB, víte, že jsem sháněla mint sáčko. Šla jsem pro něj na jistotu do New Yorkeru, kde jsem jej zahlédla na figuríně, ale úplně to pravé to nebylo. Nakonec jsem méně mentolové, ale stále krásně modré sehnala v Reservedu za 999kč. Je jakoby z pevné teplákoviny, není tedy vyloženě kostýmkové jako např. saka ze Zary či H&M, proto si jej klidně obléknu i k jeansům.







             sako: Reserved 
                 top: Intimissimi 
     šortky: H&M
                           šátek: Aspinal of London
                          baleríny: Salvatore Ferragamo
 náramek: H&M
naušnice: Asos
             psaníčko: Louis Vuitton
           brýle: Promod



A tady ještě pro srovnání opravdu mentolové sáčko z New Yorkeru. Má nařasené rukávy, vzadu se dá stáhnout a materiál je klasický polyester. Cena 999kč



8 komentářů:

  1. já mrznu jen se na ty fotky dívám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Co bych pro své čtenářky neudělala :D Nemohly se sáčka dočkat a takhle vypadalo nejlíp.

    Každopádně dnes svítilo sluníčko a bylo přes 10´C, zima mi při focení nebyla a pak jsem si oblékla kabátek.

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju tve balerinky....fotka s kabelkou nema chybu...M*

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásný styl. Taky bych taky řekla, že je sáčko spíš tyrkysové, která se mi líbí daleko víc než mint, protože je taková výraznější, hezčí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se líbí barva mint i tyrkysová, která víc to nevím, možná mezi nima ani nevidím moc rozdíl. :)
    Sáčko v NY jsem si byla zkoušet 2x a opravdu jsem se plně přesvědčila, že mi nesedne, mám krátké nohy a ta délka kabátku to jen podtrhovala.
    Ale tvoje volba, kabátek z Reservedu, super. Také jsem na něj koukala, ale jen letmo ve výloze, měli více barev. No úplně jsem na ta saka zapoměla, možná pro nějaké ještě zajdu. :)
    A máš pravdu, barva mint je těžko k dostání, vůbec si nemyslím, že je toho na blozích plno. Je tu plno leda stáhnutých obrázků z googlu, ale že by bloggerky měly zásobu věcí v této krásné bárvě, to vůbec.

    Kabelka a botičky, samozřejmě otřesně závidím. Baleríny nemám ani jedny, ale tyto, těm bych neodolala a určitě bych se za ně nezlobila.

    Plánuješ k tomuto kabátku třeba nějaké lodičky, nějaké třeba i barevné? :) (mě se k blazerům apod podpatky moc líbí a také to asi zkusím)

    OdpovědětVymazat
  6. Elizabeth, děkuji za věcný příspěvek. Botky přímo k sáčku neplánuji, spíš to vidím na kombinování s růžovou či fuchsiovou, které mám doma až až.

    To sáčko mají i v lososové, to by ti mohlo sednout. Mě ty delší střihy právě vyhovují, nesnáším když mi táhne na záda.

    Pořídím možná ty semišové lodičky ze Zary, které má Marcelka, ještě uvidím. Jinak se mi v této barvě spíš líbí doplńky než hadříky :P

    Spiced Chocolate, naprosto souhlasím, proto vyhrálo nad tím z NY.

    Marcelko, děkuji. Já bych také brala minimálně polovinu tvého botníku!

    OdpovědětVymazat
  7. Teda to je boží!!:) moc se mi líbí ty kraťásky a sáčko..na nějaké takové mám zálusk!:) nebo růžové..ve středu je u nás akce v Reserved na vše 30%:-) takže se tam chystám

    http://marsis-blog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika