Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 29. ledna 2013

Snové sněhové odpoledne



Když jsem si v posledním měsíci prohlížela jiné blogy, vždycky se mi moc líbily fotky nafocené ve sněhu. Sama jsem si také takové přála, ale u nás jaksi bylo stále sucho!

Jakmile tedy včera přes noc nasněžilo, hned mi bylo jasné, že se jde fotit. Plusem byla teplota velmi lehce pod nulou, tedy žádný problém lítat dvě hodiny po parku :DD

Ráda bych se také vrátila k minulému článku. Nejen k tomu, že jste mi velice pomohly se vyrovnat s nastalou situací, smířit se s určitými záležitostmi. Psaly jste mi krásná slova podpory a díky tomu vidím, jak úžasné a skvělé čtenářky mám. 

Ano, život nám přináší různé situace a na nás je být silné a vyrovnat se s nimi. Není ostuda si přiznat nelehké období, naopak zrovna to přiznání si sama sobě, že některé věci se dějí může být tím krokem kupředu-krokem něco s tím dělat..

Co jsem ale chtěla říci především je podpora pro ty z vás, které se mi svěřily se svými trápeními, s tím, že také prožívají náročnější období a že jsem jim třeba i pomohla s jejich situací tím, že si některé věci uvědomily, zamyslely se nad nimi. 

Také děkuji těm z vás, které jste mi napsaly nejen zde veřejně, ale i do emailu ohledně vašich rodin, vztahů s matkami.
Jak jste určitě viděly, své rodinné záležitosti zde neřeším, nikoho nenapadám a zmínka o rodině byla pouze v souvislosti s mojí životní cestou. Tu, kterou už jsem ušla, mám ji tedy za sebou, už nezměním. Nevidím ale důvod, proč se o ní nezmínit, zvláště o věcech, které mne poznamenaly. Navíc jsou to záležitosti, se kterými jsem vyrovnaná a smířená.

Není lehké přijít o část rodiny, vědět že někde mám prarodiče a mladšího bratra. Je to ale jednodušší, než snášet výpady, výhružky a ošklivé chování vůdči svému okolí, svým blízkým, kterých jste bohužel byly svědky i vy komentářích u minulého článku. Pro vaši představu-tohoto člověka jsem neviděla čtyři roky, nesnažila jsem se o žádný kontakt, nikde se nevyjadřovala, pouze to co bylo možné vidět v článku. A jakou to vyvolalo reakci? Sprosté napadání,  naprosto nepublikovatelné vyhrožování. 
Udělejte si tedy o celé situaci představu samy.

Mrzí mě, že jste toho byly svědkem, ale zároveń třeba vám to přiblíží to, jaká jsem, můj život. Ani můj svět není dokonalý, i já mám svá trápení a nestydím si to přiznat, pracovat na sobě. Těm z vás, které jste na tom podobně a já si vážím toho, že jste se mi svěřily přeji krásný život, s novou rodinou, s lidmi kteří vás mají rádi proto, jaké jste!

Kdo to nepochopil, je to jeho věc. Já se starám sama o sebe, o nikom se nikde nevyjadřuji, nebloudím internetem co bych kde na koho vypátrala, neslučuji se s podivnými anonymními existencemi za účelem ubližovat. Pokud to někoho naplňuje, tak prosím, můj život je někde jinde a jsem za to vděčná. Osudu či bohu? Nevím, prostě tomu andělíčkovi co nade mnou drží ochrannou ruku, pláče spolu se mnou, když jsem nešťastná a tetelí se blahem, když jsem šťastná.
























                    kabát: H&M
                       boty: Albano
                 jeggins: H&M
kabelka, shawl, bandeau: Louis Vuitton
        klapky na uši: Pimkie
                pásek: Zara


61 komentářů:

  1. krásne fotky a držím palce nech sa všetko vyvíja iba tým správnym smerom :) P.

    OdpovědětVymazat
  2. teba to trápenie dáva očiam neskutočnú nežnosť, tým nechcem povedať, že ti pristane ale, že v každej situácii si očarujúca! drž sa, veľmi ti fandím Verunko, teba raz ten pravý bude na rukách nosiť a nie len v svadobný deň ale po celý život, zaslúžiš si to! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsi zlatíčko!

      Hodně mi pomohlo se tady vypsat, nevím čím to je, ale ulevilo se mi a už se cítím daleko lépe.

      Jsem ráda, že vás mám!

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí pásek, je strašně zajímavý a na kabátku i velmi výrazný. Osobně bych k němu už další barvy na ostatních doplňcích nevzala, ale já jsem ta konzerva a taky starší kus :) Vy mladší a výraznější kočky můžete cokoliv a vypadáte krásně.
    Pěkné fotky! A máš veselejší výraz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, ten šátek je tam trošku kontrastní, ale v reále ani tak ne, ten lurex taky pokaždé vypadá jinak. Pro pásek jsem se tehdy vracela a dobře jsem udělala, na kabáty, kardigany atd je ideální.

      Vymazat
  4. Jaaaj tak dneska se mi libi uuuuplne vsechno :D Jdu googlit hlavne boty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karol jsou z loňska a určitě stojí za to, uvnitř mají kožešinku a traktorová podrážka je taky super ted v zimě.

      Vymazat
  5. Moc Ti to sluší, hlavně na první fotce!!! ( i na těch ostatních )
    A doufám, že bude líp.
    Přečetla jsem si komentáře pod minulým článkem. Bohužel musím říct, že příběh mi připomíná příběh mé kamarádky, rovněž Veroniky, jako přes kopírák:(

    OdpovědětVymazat
  6. Ikdyž zimu nesnáším a stokrát raději bych teď měla léto, tak zimní fotky jsou prostě kouzelné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěknéééé :) Fotky ve sněhu prostě mají něco do sebe. Jinak se mi moc líbí jak si uvázala bandeau na kabelku. Vypadá to fakt pěkně. Stejnou bandeau mám také, tak se určitě nechám inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvědomila jsem si, že ty své v poslední době vůbec nenosím a na kabelce vypadají vždycky dobře :)

      Vymazat
  8. Teda musím říci, že tohle jsou nejkrásnější zimní fotky:)
    Srší z nich pozitivní energie, usmíváš se a je to moc milé :)
    Sluší ti to!
    A jak už jsem řekla v předchozím postu, drž se! Život není procházka růžovou zahradou, pořád nám před nohy háže klacky a je jen na nás, jak se s tím vyrovnáme:) Sama mluvím z vlastní zkušenosti, ikdyž s rodinou to nemá co dočinění, protože tu miluju a máme krásný vztah. Je mi líto situace, jaká je u tebe:(

    OdpovědětVymazat
  9. Fotky se sněhem miluju! Konečně je ten sníh aspoň na chvíli a není jen suchá vlezlá zima... blee to nemám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. Boží, všechno. Boty, ale hlavně moje láska LV. V té červené je božská, já mám v modré a pořád nad tou červenou uvažuji. Sluší ti to moc a jsem ráda, že je ti už lépe :-* A.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Veru,
    no vidíš,že je dneska líp viď.Strašně moc ti to sluší-jak ledová královna.Přeji ti, aby ses měla každý den o kousek líp a až se ohlédneš řekneš si - a je to za mnou a jdu dál.Krásný den plný sněhu,sluníčka a bez bolístek.Užívej života plnými doušky a přijímej i to zlé, protože ti to pomůže se na svět dívat z jiného úhlu.
    Michaela

    Těžké je mlčet,když cítíš bolest.
    Marcus Tullius Cicero

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo děkuji za krásná slova, vážím si toho! Každý den je lepší :)

      Vymazat
    2. Nemáš zač,jsem moc ráda že je to lepší a bude ještě líp tomu věř!Udělej si krásný den a užívej si.
      Michaela

      Vymazat
  12. Moc Ti to sluší, jsi taková rozzářená. Fotky mají moc příjemnou energii:)

    OdpovědětVymazat
  13. Veru!Dnes čiší z fotek pozitivní energie!Krásné fotky!!! Vidím, že máš taky klapky na uši :-))) Pořídila jsem si je na procházky s dcerou a jí jsem koupila stejné. Říkám jim králíci :-D
    K článku bych dodala jen to, že jsem ráda, že ti pomohly čtenářky, ono každé trápení je menší, když se o ně podělíš. Myslím, že tvé mamce není vůbec jedno co děláš a kde jsi, pt jinak by se o tvůj blog nezajímala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klapky na uši jsou super, neelektrizují po nich vlasy, ale když je fakt zima, chce to čepici. Říká se, že hlavou odchází velké procento tepla a sama mám vyzkoušené, že mi s čepicí není taková zima. Ale to určitě všichni vědí :DD

      Vymazat
    2. Jasan:-) do větší zimy to chce kulichy :-)

      Vymazat
  14. komentáře k minulému jsem četla až teď, a to je teda dobrý psycho, chudáku :/

    na modelu mě nejvíc zaujal pásek (a boty vlastně taky :))), je to pěkně sladěný, ale jediný, co bych nedávala, tak ty dva šátky - jakože buď jeden, nebo druhej (já bych dala jen na krk, ty šátky na kabelkách se mi strašně nelíběj), páč takhle se dvěma mi to přijde moc přepísmenkovaný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu co tím myslíš, ale když já ten šátek na té kabelce tak chtěla :DD

      Vymazat
  15. Jeeee, snih :-) Skoda, ze taje. Ja si tvoji mamku taky pamatuji z Omlazka, protoze normalni chovani to rozhodne nebylo, a ani toto neni. Drzim pesti a fakt na ni nereaguj, vubec. Tve reakce ji davaji energii a dulezitost. Nemohu bohuzel rict, ze by u nas v rodine to bylo o moc lepsi. A ja si nemohu dovolit zadne vztahy, uz kvuli detem, abych je nevystavovala choremu prostredi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to pořád ta stejná situace, tehdy na omlazeni, teď tady. Co naděláme..

      A to choré prostředí je hláška roku, to si zapamatuji :DD

      Vymazat
  16. krásné fotky, opravdu :) moc ti to na nic sluší a ráda zase vidím tyhle ocvočkované botky a červenou Vuittonku, čím dál víc se mi líbí tenhle tvar :) jen by na ní už nedávala ten šáteček, když už máš jeden takový na pohled podobný na krku :) ale každýmu se líbí něco jiného, to je jasný :)

    přeji ti krásný den a úsměv na tváři ať se ti do cesty postaví cokoliv :) B.

    OdpovědětVymazat
  17. tenhle outfit je krasny!moc se mi libi ten pasek pres kabat!jsi kocka

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné fotky:)sálá z nich něco moc pozitivního:)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc hezké fotky :) nádherné botičky !

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ty jsi krásná Verunko! Fotky se mi moc líbí, jsi tam veselá a usměvavá:). Hlavně,když si hraješ s tím sněhem:).
    Uvidíš, že brzy bude zase dobře...život si s námi hrozně rád hraje...

    OdpovědětVymazat
  21. Napsala jsi to moc hezky! Četla jsem všechny komentáře a nad některými jsem nechápavě kroutila hlavou. Můžeš být na sebe hrdá, jak daleko jsi to SAMA dotáhla a co všechno díky své píli máš. A tím nemyslím jen materiální věci. Přestože Tě neznám, působíš na mě jako skvělý a upřímný člověk, přeju Ti jen to nejlepší! :)

    A fotky ve sněhu jsou skvělé, obzvlášť ty hravé pod větví se sněhem. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné fotky, Veru! Moc ti to sluší, pásek přes kabát vypadá moc hezky a líbí se mi moc kabelka boty. :) Fotky ve sněhu jsou parádní, škoda jen, že u nás už prší a leze to hodně rychle dolů. Tak snad ještě třeba nasněží. :)
    Hlavně se drž, brzy určitě najdeš někoho, kdo tě bude nosit na rukách. :)

    OdpovědětVymazat
  23. komentare z minula jsem cetlanaz ted a nestacim se divit. Ale jedno vim urcitensice tvoji matku neznam ake jn z toho mala co si tady dovolila napsat soudm ze to bylo jedno z nejlepsich rozhodnuti v tvem zivote!!!! Tvuj blog me inspirujena a ctu ho hrozne rada. jen tak dal Veru drzim pesti!!!

    OdpovědětVymazat
  24. Tak my tu už máme super břečku. Ty na těch krásných snových zasněžených fotkách vypadáš také snově krásně. Velice ti to sluší a ten outfit je bezva.

    OdpovědětVymazat
  25. V červenočerné kombinaci jsem zaseklá už měsíc..a baví mě pořád. Černá s červenou je prostě dobrá. ..M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, tvoje barva je černá, takže jakýkoliv zásek mimo je jistě jedinečný!

      Vymazat
  26. You are looking like a baroness in winter, really classy and like a filmstar.

    xxx
    Rena

    http://dressedwithsoul.blogspot.de

    OdpovědětVymazat
  27. Tvůj blog mě neskutečně baví, už jen proto že jsem z Olomouce :) Je milé se koukat na známá místa. vždycky si říkám-jéé tady to znám :D. Lucy

    OdpovědětVymazat
  28. Verunko aspoň za něco ale své rodině můžeš být vděčná - že díky nim jsi taková jaká jsi. aneb jak se říká - všechno špatné je k něčemu dobré. jsi strašně chytrá, máš to v hlavně srovnané a tvé názory mi jsou blízké :) navíc tě prostě obdivuju, jak to zvládáš.

    a přiznám to klidně i já, že mám doma s rodiči problémy. ne s maminkou, ale s otcem ano. a proto se tak těším, až se odstěhuju.

    OdpovědětVymazat
  29. Proboha ženská ty jsi tak krásná!

    OdpovědětVymazat
  30. you look lovely! I love your boots :)

    Caroline
    Please feel free to join my giveaway : $80 MsDressy Gift Voucher
    http://missoline.com/

    OdpovědětVymazat
  31. Úplně jsi mě zmátla s očima :) nějak jsem si téměř jistá, že máš tmavé. Tak buď mám vidiny, a nebo vidím čupr čočky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Stále stejně modré, už jsem to tady myslím i psala, že jsem modrooká brunetka :-)

      Vymazat
  32. Tvé poslední články jsou pro mě něčím nepopsatelným. Pokaždé když píšeš o něčem takovém, zamýšlím se nad sebou. Opravdu šíleně moc. Neměla si to lehké, ale právě takovéhle období z tebe udělalo tak skvělou slečnu, jakou teď jsi. Někdo si problémy a různá těžká období přiznat neumí, a to je podle mě špatně. Proč zakrývat něco, co je ''běžné''? Nikdo přece nemá bezchybný život.
    Já se nestydím za to, když řeknu, že mě před 2 lety bratr zmlátil tak že jsem skončila v nemocnici. Je to prostě něco, co ze mě udělalo rozumnější slečnu a něco, co mi do toho života něco dalo. I když to není zrovna moc hezká vzpomínka, ale posunulo mě to zase o kousek dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, díky tomu, že si některé věci přiznáme máme možnost jít dál. Děkuji za komentář!

      Vymazat
  33. Máš moc krásné fotečky,sluší ti to a chtěla bych ti napsat,že doufám,že budeš v životě jen štastná.:-*

    OdpovědětVymazat
  34. you look amazing. I hope you are feeling better!

    OdpovědětVymazat
  35. Veru krásné fotky, úplně jsem si teď posteskla, jak mi ten sníh chybí- v tomhle jsem jak malé dítě :)

    Hlavně pásek se mi moc líbí a strašně ti sluší ty klapky, asi do nich příští zimu také půjdu...

    A jinak k tomu minulému článku- nevím co tím maminka chtěla dokázat, jestli tě shodit... Určitě se jí to ale nepovedlo, shodila tak leda sebe. Nechápu, že někdo má takovou potřebu ubližovat. :/

    Až ti bude někdy smutno, budeš chtít obejmout a budeš v Brně- ráda tě uvidím :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika