Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 6. června 2013

Doplňky a drobnosti, které mě baví..


Byly doby, kdy pro mě vrcholem všeho byly značkové jeansy a triko s nápisem přes prsa. Když jsme byly ,,cool", oživovaly to podpatky.

Tyhle časy jsou naštěstí pryč, já v tomto směru dospěla a objevila kouzlo doplňků. Kolikrát jsou pro mě důležitější, než oblečení které na sobě mám, protože správně zvolené náušnice, náhrdelník,šál či psaníčko dokáží vhodně podtrhnout váš outfit, projevit náladu či dát prostor prezentaci vašeho vkusu.

Zároveň doplňky vnímám jako drobné maličkosti, které mi nejen svou funkčností, ale i vzhledem mohou zpříjemnit den. Komu by nezvedla náladu barevná peněženka, efektní náramek či lodičky, které podtrhnou vaši sexy chůzi?

Dnes tedy pár kousků, které mi zpestřují dny a ráda se dozvím a vašich, malých radostech








24 komentářů:

  1. tie správne doplnky sú ako čerešnička na torte, ja mám rada brošne, prívesky, farebné peňaženky a kabelky... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nelze než souhlasit a poprosit, abyste, tedy až opadne voda, tyto skvělé věci ukázala na sobě. A to je potom taková moje malá radost :)
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  3. Zcela souhlasím! Taky miluju doplňky a v poslední době investuji hlavně do nich - kabelky, botičky, náhrdelníky, náramky, náušnice, šátky, pásky a klobouky. No je toho fůra :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Veru,
    krásné fotky. Máš pravdu, dobře zvolené doplňky podtrhují i ten nejnudnější outfit. Já mám např. ráda krásné šátky, originální taštičky na make-up, náramky....inspiruji se na cestách, přpadá mi, že cizinky se nebojí různě kombinovat.
    Tak mě napadlo - nechtěla bys natočit nějaké video - třeba o tvé sbírce doplňků, nebo o cestování...moc by mě potěšilo!pěkný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, i tyhle male radustky jsou důležité, taky mám ráda zajímavé kosmetické tasticky, ale ve výsledků vzdy vyhrají ty praktické.

      Hmm, video bych i natočila, ale chtělo by to kameru co zostřuje, protože to mi u zrcadlovky nedela ani jeden objektiv (nebo jsem nezjistila jak to nastavit) aby to stalo za to. Je jasné, že něco je zajímavější formou videa než na fotkach a už jsem dlouho nic natočila ;-)

      Vymazat
  5. Verčo, pod tohle bych se mohla v klidu podepsat. Jsem velká milovnice hedvábých šátků a vůbec šátků obecně. Nedávno jsem je počítala a mám jich už kolem šedesáti :). Krásně dotáhnou každý outfit.
    A taky miluju, když si koupím třeba nový krém a ráno se těším, jak se s ním natřu :). Možná je to bláznivý, ale je to tak.
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, šedesát šátků! To musí být krása a určitě jsi touto vášní v okolí vyhlášena, vid?

      Jinak s krémy to mám stejně, pokud mám nějaký vonavy, vzdy se těším až jej použiji ;-)

      Vymazat
  6. K čemu máš tolik krámů, vždyť to ani nemůžeš unosit. Měla by ses spíš starat o to, co máš v sobě a ne na sobě. Nebo spíš co máš v hlavě (a moc toho není) a ne na hlavě.

    OdpovědětVymazat
  7. Krása! Nádherné boty hlavně <3

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se líbí ty bílé botky! Krásné...A doplňky krásně oživí i strohý outfit...Já používám třeba i barevné šátky a prsteny (jeden velký na ruce víc ne)...dokážou divy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, prsteny taky miluji a to je zrovna věc, kterou beru jako takovou drobnost sama pro sebe.

      Vymazat
  9. ani neviem co ti mam skor pochvalit! Uzasna bizuteria, najsamkrajsie topanky a rozkosny klobuk! Same krasne a vydarene kusky!

    Inak ak ta zaujimaju moje oblubene majove vyrobky najdes ich tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/06/oblubene-vyrobky-maj.html

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoooj Veruuu, dnes sem tě konečně myslím viděla v Olmiku, na námku, měla jsi takové hezké zelené šatičky a tu ryflovou vestu :D, moc ti to slušelo, ještě sem se za tebou otáčela :D a si strašně vysokááááá to sem vůbec nevěděla :D přemýšlela sem jestli ti mám něco říct ale nakonec sem se neodvážila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé ahoj! To jsem byla já a klidně ses mohla ozvat ;-) Jsem jen procházela taky s jednou mojí čtenářkou, spěchaly jsme trošku.

      No škoda, příště se klidně ohlaš a nebo mi i klidne pisni na email, dame kafčo :-)

      Vymazat
    2. Tak toto mě taky překvapilo, když jsem tě poprvé potkala a to jsi měla " hucule" :-) Ale to je tím, že já mám 160cm :-D

      Vymazat
    3. Hi hi, zas nějak přerostlá nejsem, nemám ani 180cm, ale nestěžuji si :-D

      A koukám teda, kolik lidí mě poznává, to mi lichotí!

      Vymazat
  11. Krásné malé radůstky :) Já jich taky mám pár, ale teď je mou největší radostí sluníčko a čekání na mé vysněné koťátko :)

    OdpovědětVymazat
  12. doplňky mám taky moc ráda! dřív jsem je nemusela a mým největším "vodvazem" byly zlaté decentní náušničky. teď si všeho naopak užívám :)

    OdpovědětVymazat
  13. Zase tady slintám :)..:Veru máš úžasné věci a v tvém šatníku být jeden den, tak mám ten nejkrásnější den :D

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, Věru, máš krásné doplňky. Vždycky mě tady inspiruješ těmi botičkami. Taky se přimlouvám za video třeba s tvých zahraničních cest, ať víme, v čem spočívá tvoje zaměstnání a čím se živíš. Myslím, že by to zajímalo víc čtenářek, které ti fandíme. Hezký zbytek večera.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika