Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 30. července 2013

Chubby Sticks aneb blbůstky na rty a moje srovnání značek Revlon / Clinique / Dior


Netuším, zda s touto záležitostí nejdříve přišla značka Clinique. Každopádně v posledních měsících se s těmito tyčinkami, které připomínají tlustou vysouvací tužku a jsou buď rtěnkami, leskem či kombinaci obojího a mají naše rty udělat neodolatelnými spolu s mnohou další péčí, roztrhl pytel. 

Já je považuji spíše za takovou sranda tyčinku, která má rtům dodat určitou šťavnatost, trochu barvy a to balení je mi takové sympatické, ale rtěnky jsou něco jiného.

Sama vlastním kousky od značek Clinique, Revlon a Dior. A protože mám konečně fotoaparát, který dokáže nafotit barvy více méně věrohodně, rozhodla jsem se je pro vás zrecenzovat. 
Ano, samozřejmě nejsou důležité jen barvy, u mě osobně je velmi důležitá i hydratace či její opak, parfemace a celkový pocit. Odstín už je jen takovou třešničkou na dortu, ale proč vlastně primárně tyto produkty kupujeme? No přece kvůli pigmentaci, tedy obarvení rtů, no ne, kdo není zvědavý na barvičky?


Začnu tím, co jsem si koupila nejdříve. Byla to záležitost od Revlonu, pořízená u Karol / Plum Foolery shop. Cenu si nepamatuji, ale nepředpokládám, že by se změnila, tedy 240 Kč. Moc se mi líbil ten název kolekce-Just Bitten Kissable, to je prostě sladké, nemyslíte?

No a šup k recenzi!

První, co mě zaujalo, byla parfemace. Miluji cokoliv, a i mentol mi obvykle nedělá problém. Znáte takové ty zelené bonbony, Klokanky se myslím jmenují?U tohoto produktu mi ale celkem vadí a vím o něm, kdykoliv jej použiji.

Jinak barva - Lovesick, je krásná fuchsiová. Nijak nevysušuje a překvapivě drží, ale není hutná jako například rtěnky od Maybelline, to rozhodně ne. Pokud bych neměla problém s tím mentolem, určitě bych šla do dalších a to je opravdu velmi individuální záležitost.


Jediné mínus, které bych mohla nazvat mínusem je obal. Ne jeho použití, myslím tím praktičnost, ale to, že se ten nápis na obalu velmi rychle ošoupal. To je spíše malinkaté mínus, ale ve srovnání s jinými produkty z tohoto článku to mínusem je.


Dalším pořízeným kouskem byla klasika od Clinique, tedy klasický Chubby Stick. Kupovala jsem si jej na letišti a cena byla tím pádem velmi příznivá, něco kolem 280kč. No, přiznám se, že i přesto jsem nevěděla, který odstín si vzít. bohužel ne z důvodu pestré nabídky, spíše naopak. Upřímně se přiznám, že mě tahle záležitost nijak nenadchla, ale protože jsem neodolala názvu two ton tomato, teno Chubby jsem si odnesla..

Parfemace neutrál, obal krásný i po nošení v taštičce. Ale ta pigmentace! Víte, jak vám některé rtěnky dělají jen šmouhy, když je použijete na decentní nános balzámu, nesjednotí se? Tohle přesně po jeho použití mám na rtech a u fotek níže jsem se musela hodně snažit, abych nevypadala jako trubka, co si neumí netřít pusu. Je mi to u tohoto produktu, který inspiroval mnoho značek tak nějak líto, ale nějak jsme si nesedli, jinak si to neumím vysvětlit.

Ta rajčatová barva na mých rtech vypadá tak nějak zvláštně, nevidím v tom červenou, nevidím v tom oranžovou, cihlovou či jinou rajskou srajdu, no posudte samy! 

Abych to shrnula, Chubby Stick od Clinique mě nijak nezaujal a asi mi doma zůstane na ozdobu, jiné využité pro něj nemám, bohužel. Výdrž posoudit nemohu, protože mi jaksi na rty ani nejde normálně nanést, ale plusem je, že po jeho aplikaci nemám pocit vysušených rtů.


A na závěr můj miláček, Dior Jelly Lip Pen!

Není to tím, že to je nejnovější úlovek, ale tím, že je na rtech maximálně příjemný a pro léto, jenž letní limitka letošního roku to je, je ideální! Není sytě pigmentovanou rtěnkou, ale je luxusně zvláčňující záležitostí, která nedovolí horku vysušit vaše rty a ještě jim v odstínu Carioca propůjčí krásně šťavnatý, mladistvý vzhled. Vyšlo mě na nějakých 450 kč a ty třpytky jsem postřehla až na fotkách, na rtech je to spíše takový rozjasňující poprašek, tedy jej nevidíte, ale efekt to udělá. Něco jako Méteority na pleti, ale tohle máte na rtech :-)

Za mě jasná jednička, kterou mám posledních několik týdnů vždy po ruce a i když to není levná záležitost, rozhodně vyzkoušejte, pokud jej někde potkáte!



Pokud vám fotky na rtech až tak moc neřekly a já to celkem chápu, protože každá máme jiný odstín pleti, mám pro vás ještě obrázky na ruce, ubrousku i jen konkrétních produktů.








Revlon Just Bitten Kissanle Lovesick
Clinique Chubby Stick  two tone tomato
Dior Jelly Lip Pen Carioca



A ještě se na vás obrátím s prosbičkou. Neviděla jste některá ve vašem Baťovi tyhle stříbrné botky ve velikosti 39, nebo nemáte je některá doma a neunosíte? U nás už mají jen velké velikosti a já se do nich úplně zamilovala! Děkuji moc za pomoc!



28 komentářů:

  1. Ten od revlonu mám doma jeden a právě mi taky celkem vadí ta parfemace,jinak mám tyhle peprmintové vůně ráda,ale tady mi nijak zvlášť nesedla.Clinique mám tři v sadě,ale nejvíc mi sedla tužtička od značky Kiko.

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, moc děkuji za recenze, já mám doma chubby stick od MUA a jsem mile překvapená, protože za 3 libry hodně muziky :) ale už delší dobu jsem uvažovala, jestli nevyzkouším i CLinique, ať mám porovnání, ale do Clinique určitě nepůjdu, hodně jsi mě nalákala s tím Diorem, no musím si to ještě rozmyslet :D
    a ty boty jsou krásný, ale bohužel u "našeho" Bati jsem je neviděla, byla jsme tam včera, a prakticky všechno vyprodáno...a nebo velikost 37...
    hezký den! :)

    OdpovědětVymazat
  3. u Bati mají super službu, že mají databázi svých botiček po celé republice, a pokud někde ještě tvojí velikost mají, zadarmo ti je stáhnou k tobě na prodejnu..;) nebo tak alespoň vždy fungovalo, několikrát jsem to využila..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, zda to funguje i u slevových bot za 200kč, každopádně paní prodavačka věděla, že o ty boty mám velký zájem a budu je shánět, pak se dívím, proč mi tuto službu nenabídla :-(

      Vymazat
  4. Hezký článek. Mám jen asi 6 od Clinique a jsem s nimi spokojená.

    OdpovědětVymazat
  5. čubíky jsou skvělá věc, máš pěkné odstíny, já mám teď ráda od Astoru, jsou velmi příjemné na rtech a mají super barvy.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se nejvíc líbí ten Revlon :) A zklamání z Clinique čtu už po několikáté, to jediné mě pořád odrazuje od koupi :(

    OdpovědětVymazat
  7. Veronika len sa mi potvrdilo, čo som si myslela po výhre topánok u teba - máme na nich rovnaký vkus. Keď som minulý týždeň šla okolo tých topánok, okamžite som sa do nich zamilovala, ale mali len posledné dve veľkosti, 40 a 41, preto som začala pátrať a nakoniec som v inej pobočke objavila posledné (!!) 38 za 8 eur :D to bol kup roka :) keby som náhodou uvidela ešte niekde 39tky, dám ti vedieť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to pravda, sedly jsme si do vkusu! U nás jsou taky za pár korun, ale kdybych o nich věděla dříve, klidně bych si je koupila i za tu plnou cenu :-)

      Ze Slovenska by se mi ta pošta už nevyplatila, ale moc děkuji!

      Vymazat
  8. Ta Diorka je opravdu krásná barva :) Jinak botičky jsem viděla minulý týden tady v Brně a zítra zase asi půjdu kolem, tak se tam skočím mrknout a případně bych je odložila a dala vědět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míši, kdybys je v té 39 potkala, tak mi je prosím vezmi, zaplatím ti i poštovné. Mě by se otočka do Brna nevyplatila, to bych si za to ty boty mohla koupit troje :-D

      Vymazat
    2. Určitě by nebyl problém kdyby je měli :) Jen se trochu bojím, že mají už jen ty 41, jak je psáno na netu :(... uvidím :)

      Vymazat
    3. Tak jsem byla u Bati a bohužel měli opravdu jen tu 41 :(

      Vymazat
    4. Brouku nevadí, děkuji za pomoc a třeba se časem u někoho doma nějaké navíc najdou!

      Vymazat
  9. mám jen chubby stick od Clinique a také s ním nejsem teda spokojená :( má šíleně slabou pigmentaci...

    OdpovědětVymazat
  10. moc hezka recenze, zrovna po necem takovem pokukuju!:)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezká recenze! Opravdu jde vidět jak si dáváš záležet na blogu!
    ♥ opravdu radost to číst a koukat ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Na www.bata.cz už je mají jen ve 41, takže menší už bohužel asi neseženeš :-(
    http://www.bata.cz/web/kategorie/aktualni-nabidka-akce-damska-obuv-sandaly-klinove/661975-frash-frash-modni-sandaly-na-platforme

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz mám, viz. článek. Ale myslím si, že někde na prodejně by se najít mohli, u nás je mají ve velikosti 40 a 41 a na webu mají jen 40, tedy to neodpovídá nabídce v kamenných prodejnách.

      A třeba je má někdo doma a jsou na něj moc vysoké, či jiný důvod a pošle je dál :-)

      Vymazat
  13. ten Dior, ale i Revlon mají krásné barvičky! ten Clinique mě nikdy moc nelákal a nechápu, co na nich všichni vidí :)
    co se týče bot - koukala jsi na Baťovské stránky? odtud se dá také objednávat :) jinak já když jsem si tam kupovala boty (mimochodem také na klínku), tak protože je nikde pomalu neměli k sehnání, tak mi je paní objednala. takže pokud ještě jsou k dostání, mělo by to také jít...

    OdpovědětVymazat
  14. Veru,mrkni na jejich webovky Baťa,mají je tam za 199kč.

    OdpovědětVymazat
  15. Veru,teď jsem tam na ně mrkla a mají jen 41,omlouvám se.

    OdpovědětVymazat
  16. Verunko, já se ti ve čtvrtek podívám, jedu k nám do Olympie a Baťa tam taky je. :)
    http://diarybyangeeel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. mne sa najviac paci farba od Revlonu :) krasne topanocky, ale vyzeraju trosku nepohodlne..aspon pre moje ploche nohy :P

    OdpovědětVymazat
  18. Veru, taky nechápu tu hysterii kolem těchto sticků. Mě to zklamalo a ani moc mi nevadilo, že mi můj sežral pes (spolu s makeupem Dior - to už mi trochu vadilo, protože ho s druhým psem rozmatlali po strukturované podlaze..).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika