Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 4. listopadu 2013

Když je na čase, dopřát si trošku toho luxusu..



Víte jak to chodí. Po něčem toužíte, jen jsou rovna jiné výdaje nebo prostě nechcete tolik utrácet. A pak to přijde, chcete si udělat radost a už neodoláte!


Miu Miu

Po těch brýlích  Miu Miu jsem toužila od té doby, co jsem je viděla na Chiaře, a už jsem si je i zkoušela při své předvánoční návštěvě Říma. Jen je neměli v růžové a jsem moc ráda, že se mi je vůbec podařilo sehnat, protože mám takový pocit, že byly v předchozí kolekci.

Ty pozorné z vás si jistě všimly, že jsem je na sobě měla už minulém příspěvku, ale fotky brýlí  neodpovídaly mým představám, ono je celkem těžké je realisticky nafotit a já vás o tento skvost nechtěla ochudit. Jsou výrazné, extravagantní, se zlatými detaily, tedy přesně dle mého stylu!





Casadei

Jedna z věcí, které jsem zde ještě moc neprobírala, je moje záliba v botách. Víte, že si potrpím na kabelky luxusních značek, dalo by se říci, že to mě symbolizuje. Ale mojí opravdovou vášní jsou už odjakživa boty. Ještě když jsem bydlela u rodičů, vždy jsem se těšila na nové boty, které dostanu pro nadcházející sezonu. A asi se ani nebudete divit, když vám řeknu, že i část mojí první výplaty padla za nový pár kožených lodiček od Baťi. Kabelky jsem tehdy neřešila vůbec, stačila mi jedna dvě ke všemu (šťastná to žena), ale boty na podpatku, to bylo něco, co zvedalo tep už tehdy!

Proč o tom vlastně mluvím? Protože bych vám ráda ukázala svůj nejnovější přírůstek v botníku a outfit postu se v těchto lodičkách nejspíše v nejbližší době vzhledem k počasí bohužel nedočkáte.

A já se prostě musím pochlubit!

Tedy vám představuji svoje krásky značky Casadei a nevím co na nich miluji více. Zda tu úžasnou barvu, dokonale žensky řešený tvar či fakt, že i přes na první pohled vražedný podpatek se v nich chodí jako v bavlnce.






Přeji vám pohodový začátek pracovního týdne a napište mi, co je na vašem módním wishlistu? Ať už z říše snů či brzy realizovaném?

24 komentářů:

  1. uzasne si nakupila :) okuliare aj lodicky by som ti hned vzala do svojej skrine :)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to jsou opravdu krásné úlovky! :) já teď sháním nějaké pěkné kozačky, ale ne a ne potkat ty pravé pro mě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, tak to držím palce, at brzy seženeš!

      Ono jak člověk něco potřebuje, vždycky v obchodech nic není :-D

      Vymazat
  3. topanky prekrasne, ta farba je uzasna! okuliare su velmi zaujimave, ja by som si ich nekupila ale tebe sa hodia:)
    na mojom wishliste je lv eva clutch v azure, chcela som si ju nadelit na vianoce ale asi do vtedy nevydrzim a skocim na nu uz teraz v novembri:) inak nic spešl jesenne nemam vo wishliste...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůů, tak to budeš mít moc hezký dárek od Ježíška a jsi rozhodnutá pro ten Azur? Určitě si tam vyzkoušej i další varianty, ono ty tmavší jsou více využitelné, lépe se kombinují.

      Vymazat
    2. dakujem!:) som rozhodnuta pre azur, lebo pred dvoma mesiacmi som si kupila neverfullku v ebene, preto chcem teraz nieco mensie a svetlejsie.. aj ked ju teraz v zime asi neunosim, ale na jar a leto sa mi svetla pači velmi:)

      Vymazat
  4. Co k tomuto říci. Nadchl mě popis bot, že i přes vražedný podpatek jsou pohodlné. Snad to inspiruje více žen a už ať je jaro :)
    Aleš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono kéž by to inspirovalo i ty, co staví chodníky, aby se nám po nich v těch krásných botičkách pohodlně chodilo :-)

      Vymazat
  5. pěkné fotky a opět (stejně jak u elizabet) chválím "design" - pouzdro brýlí - miu miu a barevnost. A radosti je potřeba si dělat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Věrko!

      Jsem ráda, že se líbí a prozradíš mi, které Elizabet jsi chválila ten design a barevnost brýlí? Ráda se k ní mrknu, protože o žádné jiné české blogerce s Miu Miu brýlemi či jinými značkovými barevnými nevím a ráda se nechám inspirovat. nebo to je nějaká zahraniční? Já je viděla jen na Chiaře :-)

      Vymazat
    2. myslela jsem to všeobecně, že chválím design - že jsi si vybrala pěkný kousek a pěkně zabalený a patřičně jsi ho i nafotila, myslela jsem elizabetlore, které jsem chválila krasnou design kolekci MAC Rihanna collection 2013, kterou taky pěkně nafotila. Líbí se mě, že dokážete ocenit i ten design a to pozadí - příběh, např. že ty brýle na tebe tzv.čekaly.

      Vymazat
    3. Věrko, od toho jsme blogerky :-) Pěkných fotek a pár slov k tomu by blogování nemělo cenu.

      Vymazat
    4. To jsi chtěla opět poukázat na to, že Elizabeth nemá takové brýle jako ty nebo co to zase mělo znamenat, ta narážka? Jsi vážně trapná.

      Vymazat
    5. Jak jsi jistě z mého komentáře pochopila, pisatelky jsem se ptala, která Elizabet má stejné brýle. Ta svůj komentář myslela naprosto jinak, než vyzněl a když tak koukám na tvoji IP, opět jsi tady jediná trapná ty.

      Já už si dávno nic dokazovat nepotřebuji a velmi ráda se mrknu i k někomu jinému, jak danou věc zkombinuje. Pokud ti tohle přijde trapné, je to tvůj problém..

      Vymazat
    6. anonymní pisatel ma opravdu problém - žádná narážka v tom vubec není at se dívám jak se dívám.

      Vymazat
    7. Věrko, mě hlavně přijde dětinské něco takového vůbec řešit.

      Vymazat
  6. Mě se libi oboje, moc, je to takova luxusni dominanta :-)

    OdpovědětVymazat
  7. tak botičky su nádherné!!! ale okuliare sa mi zas nepáčia - osobne by som si také nekupila.

    OdpovědětVymazat
  8. Boty jsou krásné. Jak barvou, tak tvarem. Opravdu paráda.
    Co jsem si splnila, tak to je pár kabelek: givenchy antigona, michael kors hamilton a LV neverfull:). Na wishlistu jsou kabelky celine, proenza schouler, chanel atd....no ale tak ty tam ještě dlouho zůstanou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Antigona mě v poslední době taky láká, najednou začínám mít potřebu i pevných kabelek do ruky, tak třeba časem :-)

      A ten wishlist máš krásný, časem, postupně se jistě dočkáš!

      Vymazat
  9. Oba kousky jsou krásné! Brýle nemají vůbec chybu. :)
    Já mám na krátkodobém wishlistu jezdecké kozačky a snad letos najdu ty pravé, hnědý kabát a na tom dlouhodobější pak Neverfullku MM a Manolky. Našlo by se toho samozřejmě daleko víc, ale tohle je to úplně top, co bych si ráda v nedaleké budoucnosti pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, to si přeješ moc hezké věci a až na ty Manolky i praktické-potřebné, což je o to větší důvod si je pořídit :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika