Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 13. května 2014

Můj milý deníčku, víš co bych si přála?



S příchodem jara, mými narozeninami a pár naspořenými korunkami jsem pocítila potřebu si po letech dopřát nějaký nový luxusní kousek. Rozhodně to nebude vše zde zmíněno a taky nic z toho není žádná mega pecka z nedostupných výšin, ale pro mne to bude taková malá odměna za trpělivost při plnění svých snů.


Chiara Ferragni Blink Eyes loafers  luisaviaroma.com


Chiaru obdivuji a velmi jí fandím, proto jsem si vždy přála něco z některé její kolekce a těmto botám jsem propadla ihned, jakmile jsem je poprvé uviděla. Jsou už i v novějších barevných variantách, ale já toužím po těchto stříbrných!


Givenchy Antigona    luisaviaroma.com


Tahle kabelka mě nejdříve nechávala naprosto chladnou. nejdříve jsem ji vnímala jako takový ten blogerský Must Have kousek v celosvětovém měřítku, navíc byla všude prezentována v černé a tu já na kabelkách zrovna nemusím. Jenže jsem ji jednou zahlédla v Selfridges, vzala ji do ruky a naprosto jí propadla. Nádherná je ve fialové, modrá by se mi hodila a v light pink je absolutně úžasná. Tak babo raď, kterou?


Valentino Rockstud  Valentino.com


Tohle není žádná novinka, ve světě frčí už nějakou dobu, ale u nás je zatím nikde nevynesl. I když co jsem tak četla, má je v hledáčků Barča z voguehaus.com, tak uvidíme.
Každopádně já se zamilovala do varianty na vysokém podpatku a byla jsem překvapena jak jejich pohodlím, tak vzhledem, protože ty ostny jsou opravdu nebezpečné, na fotkách to tak zdaleka nevynikne. Na druhous tranu se mi také líbí když mají více pásků a to se dělá jen u nízkého podpatku či balerín a ty bych přecejen unosila více. 

A nakonec není až tak jednoduché je sehnat v barvě, kterou bych si přála, ale kdo si počká, ten se dočká, že ano?


Chloe Marcie   mytheresa.com


Marcie jsem poprvé viděla u Veroniky z Czcechchicks.com a byla jsem lapena. V záplavě kabelek Louis Vuiton, Michael Kors, v lepším případě Dior či Gucci byl pro mne tento kousek něco naprosto jedinečného a maximálně nadčasového. Mé nadšení nezmizelo a když jsem poprvé v ruce držela ten nádherně zpracovaný kus kůže, věděla jsem, že jednou bude má. 

Seženete ji ve více velikostech i variantách, kdy rozdíly jsou v uložení uší či absenci popruhu.


Saint Laurent Classic Y clutch  YSL.com


YSL psaníčko už jedno mám a i když už je to jen Saint Laurent, věřím, že i tohle bude nesmrtelné. Pastelky z letošní jarní nabídky jsou prostě dokonalé!


Na závěr bych chtěla říci, že tento článek vznikl z mé vlastní iniciativy a s žádnou z uvedených značek nijak nespolupracuji! Tedy můžete důvěřovat tomu, že po těchto věcech skutečně toužím a pokud jsem něčím ovlivněna, tak pouze mým vlastním vkusem.


A jako sladké tajemství vám svěřím, že jeden ze zde zmíněných pokladů je už na cestě ke mě. Uhádnete, co to je?


23 komentářů:

  1. Givenchy a Y psaníčko v modré :))). To bych taky ocenila:D.

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, co to zamylovala? :) Líbí se mi ty botičky, myslím, že jsem je už viděla u Lucky Shoes. Jinak tipuji YSL psaníčko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jejda :-) No to je když miluješ tvrdě :-D Děkuji za upozornění!

      Jestli má Lucka botky od Valentina tak to tedy velká závist, ale u ní bych to viděla spíše na některý z asijských eshopů. A to už je pak velký rozdíl, bohužel.

      Vymazat
    2. Aha, tak to já se takto ve značkách moc nevyznám, abych pravdu řekla. Možná má jen podobný typ :)

      Vymazat
    3. Z toho si nic nedělej, ty inspirované jsou samy o sobě taky moc pekné, měla jsem jedny z Botova. Jen je to něco jiného než Valentino, jins tvar, ty ostny jsou větší a opravdu ostre a samozřejmě jsou ty botky kožené ;-)

      Vymazat
  3. Ahoj kočko
    No myslim si že tedy ty jíst asi dlouho nebudeš :D (haha)
    Ale jinak já nevim proč ale na insta jsi měla Antigonu v nude barvě (jo vim že to unosíš lépe) ale mě k tobě první co jsem viděla všechny a nic jsem si nečetla byla prostě fialová! jasná volba pro tebe nevím proč ale najednou mi bliklo v hlavě jej proč si neveme fialovou :D ale jen můj pocit tak se sním podělím
    Jinak všechny kousky jsou prostě jedním slovem *Luxusní* jako Ty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, souhlasím s tebou, ta fialová je nádherná, i jsem si ji zkoušela ;-) I by se mi takova kabelka hodila, ale i pudrová a až tu uvidíš, uznáš, že je taky úžasná ;-)

      Vymazat
  4. Veru mě by se k tobě strašně líbila nějaká Chloe v jemných pudrovo-pastelových barvách! :)

    K,

    OdpovědětVymazat
  5. tak Antigoně bych taky neodolala! je naprosto úžasná :) ale máš pravdu, že v černé to taková pecka není, taky se mi víc líbí v nějakých barvičkách, třeba ta růžová je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, ja to možná špatně napsala. Ta černá je samozřejmě nadherná a nadčasová. Jen mě zatím černé kabelky nebaví a trošku se mi uz na jiných blozích a insta profilech okoukala, protoze ji u všech vidím jen v této variantě. ? No uvidíme, jestli budu tím průkopníkem zrovna já :-D

      Vymazat
  6. Modrá Antigona - tu chci!! <3 Nádherný wishlist!
    A já bych řeka že na cestě máš psaníčko? ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Adri, ta je pro tebe jako dělaná, to mi věř!

    A ne, psaníčko to není :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Verunko, úžasný wishlist - já bych brala Chiaiřiny balerínky a Antigonu (ovšem v mé případě černou), ale Tebe tipuji na Rockstuds a k nim Antigonu...ovšem
    v barvičkách si tipnout netroufnu:-))) Každopádně jakkoliv výběr z Tvého wishlistu bude skvělý!

    OdpovědětVymazat
  9. Chloe je jak pro babcu, ale antigona super - akorat vubec nevim, jestli je hezci ruzova, nebo fialova, tezky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když se nad tím takhle zamyslím, tak bych to asi řekla přesně naopak :-D Spíš Antigona mi přijde jak brašna pro babču ;-)

      Vymazat
  10. TOP wishlist - Chloe kabelka ja nádherná, držala som ju v ruke a ta kože z kt. je vyrobená je neskutočná, láska na prvý pohľad. LV sa môže schovať !!!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj sluníčko,já myslím že ti příjde fialová nebo ta pudrová kabelka a ty boty s očičkama :-)Natálka Zlín

    OdpovědětVymazat
  12. Ja bych tipovala psanicko a Antigonu v nude barve.:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika