Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 6. září 2014

Kabelka pro každý den, to je Dior Panarea


Přeji vám krásný slunečný víkend!

Dnes pro vás mám jeden z mých pohodových outfitů do města, doplněný o mé oblíbené šperky Swarovski a Pandora. Kabelka má dnes na blogu premiéru a rozhodně vám ji mohu jen a jen doporučit, pokud máte zájem o kvalitní kousek pohodlný na nošení, který hned tak někde nepotkáte.
Botky na klínku už jsou taková klasika, obzvláště do města plného kočičích hlav, kterým Olomouc je, člověk se nemusí nervovat, zda si neodře podpatky,tedy v tom lepším případě :-D


kabelka, boty: Christian Dior Panarea, halenka, šortky: Primark, prsten: Swarovski Spiral Ring, náramek: Pandora



















38 komentářů:

  1. Moc se mi to líbí.Jednoduché a má to styl.Bezvadně to vyzdvihuje Tvojí krásnou postavu a podtrhuje mladistvý vzhled.Prostě jeden kousek navazuje na druhý a doplňuje se s líčením i účesem.Moc Ti to sluší,jak čerstvě utržené poupátko...Jsi krásná žena a chválím opět skvělé fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatíčko, dekuji ti za krasny komentar!

      Takoveto jednoduche outfity mam nejradeji.

      Vymazat
  2. Jendím slovem wow! krásný makeup, krásný outfit a ta kabelka...

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera. Celkový outfit, barva kabelky je úžasná. Halenku mám naprosto stejnou z Camaieu.. někdy si říkám jak to dělaj :P :D Fotky moc krásné. Jo a máš dokonalou pleť. PB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nedivila bych se, kdyby se objevila i treba v New Yorkeru nebo H&M, u par veci oz jsem to zazila ;-)

      Vymazat
    2. tak tak, já právě taky už u pár věcí, které se pak objevily, přesně jak píšeš i H&M, NY, Gate atd.. né že by to mělo cenu řešit.. jen mě to tak trklo a napadlo napsat když jsem se dívala na fotečky a zrovna tuto košily na sobě :P PB

      Vymazat
  4. Nádher Veru! Celý outfit vypadá hrozně příjemně! Ta kabelka to je opravdu krásný kousek, i botičky!! :) Jsou aspoň pohodlné? Nedřou nikde? :) ...jo a tvoje nohy? Až do nebe!!! :))) :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, botičky jsou jako papučky, nejsem blazen, abych dala tolik penez za nepohodlne boty ;-)

      A kabelka je moc fajn, urcite doporucuji!

      Vymazat
  5. Tak tohle jedním slovem WOW! :) Spadla mi brada. Jsi kočka a outfit je bez chyby ;) Hned bych Ti všechny kousky sebrala :D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny outfit, vynikne čo má vyniknúť a predsa je to krásny celok :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta pomačkaná košile je teda něco. Zrovna u Tebe, po Tvém článku vyloženě o žehlení, bych zmačkaný kousek vážně nečekala. Máš k tomu co říct?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádný článek vyloženě o žehlení jsem nepsala, nevymýšlej si.

      Halenka se mi v horku pomackala v prubehu foceni, jak je jasne patrne i s fotek.

      Pardon, ale do spindir co si na sebe vezmou obleceni rovnou bez vyprani, maji na nem viditelne sklady, tedy zehlicku nevidelo ani z dalky, tak do tech mam opravdu hodne daleko :-D

      Ono by neuskodilo trochu se zamyslet, nez neco napises, ale chapu ze potrefena husa cekala na svoji chvili, aby mohla zakejhat. Trapne..

      Vymazat
    2. Pokud jsi článku neporozuměla, napiš mi prosím dotaz na by_veronica@centrum.cz

      Vynaložím maximální možné úsilí, aby se ti moji myšlenku podařilo pochopit a pevně věřím, že se společnými silami dobereme k tvé alespoň částečné osvětě daného ,,problému".

      Vymazat
  8. Ahoj Veru, teda to je nádhera.
    Moc mi připomínáš Lídu Baarovou - máš takový zasněný pohled jako ona. Nechtěla by ses inspirovat touto herečkou a nafotit nějaké fotografie? Myslím, že by to byla pecka. B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano , opravdu vypadáš jako Lída Baarová. Velmi krásná. Kam se na Tebe hrabou ostatní blogeríny!

      Vymazat
    2. Ty brďo ,to mě taky hned napadlo :D. To je legrace. Asi na tom něco bude :). Jak píše anonym, takové fotky by byly pecka. Veru, zkus nad tím popřemýšlet :)

      Vymazat
  9. Luxusní kabelka i botky, moc se mi líbí i ty šortky :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tak toto je bomba! Nadherna zena s nadhernymi doplnkami a o tych nohach ani nehovorim:)) krasne jednoduche a paci sa mi ako kombinujes bezne dostupne oblecenie s luxusnymi doplnkami a vyzera to vyborne.. Tvoje posledne clanky su super!!Diana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dianko děkuji!

      Myslim si, ze takoveto kombinovani je nejlepsi, ono taky cloveku ne vse pasuje a i kdybych chtela byt onlecena jen v top znackach, nemyslim si, ze bych vzdy sehnala to co potrebuji..

      Samozrejme, luxusni materialy jsou krasne hyckani, ale i bavlna je fajn a ja osobne aktualne preferuji investice do doplnku.

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Dekuji, na techto fotkach na tom ma velky podil multifunkcni Kiss&blush od YSl, se kterym jsem velmi spokojena.

      Vymazat
    2. Chtěla jsem napsat to samé! A jaký máš prosím odstín? Jinak první fotka je u mě TOP z toho všeho co jsem tu kdy viděla! ,o)

      Vymazat
    3. Mám tu sytě růžovou, odstín 1- Fuchsia Désinvolte.

      Vymazat
    4. Díky, hned se po ní podívám ,o) a ještě prosím, co máš za tvářenku? Nádherný odstín!

      Vymazat
    5. YSL Kiss&Blush odstín Fuchsia Désinvolte

      Vymazat
  12. Nádherné fotky! Vše skvěle ladí. V Olomouci jsou krásná zákoutí s krásnou Veronikou!

    OdpovědětVymazat
  13. Cele super, moc se mi vse libi!!! Andrea

    OdpovědětVymazat
  14. Tak toto je outfit přesně podle mého gusta. A ta kabelka...ach...božská! A nemůžu se vynadívat na ten nádherný prsten :) Což mě, Veru, přivádí k otázce - jak jsi z dlouhodobějšího hlediska spokojena se šperky Swarovski? Momentálně mám vyhlédnutou sadu náušnic a náhrdelníku (Brilliance Set) a ráda bych znala Tvůj názor co se kvality týče. Děkuji a přeji krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, ten Brillance set vypadá nádherně, určitě se na něj podívám i naživo.

      Abych řekla pravdu, ze šperků Swarovski jsem poněkud rozpačitá a to především z těch, kterým dominují velké kameny. Mám několik kompletů náušnic, náhrdelníku a prstenu. Vše, co bylo pořízeno v Čr (přímo v Swarovski buticích v Praze) je po pár nošeních odřené, nerušené hrany a to i u náušnic. ono to nejde naštěstí moc vidět, ale ty vady se tam objevily.

      Pak mám klasické zlaté náušnice kámen v kotlíku- Bella Hopes. Koupila jsem si je asi před šesti lety v Praze na Smíchově, po pár nošeních byly otřískané. Před asi rokem jsem je ztratila šla si v Anglii koupit nové. Je to můj velmi oblíbený kousek, nosím je téměř denně (na noc sundávám ani nenamáčím) a tyhle nové z UK mám po roce nošení naprosto bez vady či jakéhokoliv poškození.

      Když to srovnám s Preciosou či Dyrberg Kern, on nich mám také několik kousků, které aktivně nosím, kameny se velmi brzy poškodí, at člověk dělá co cjce. Tedy u kousků pořízených u nás..

      Vymazat
    2. Děkuji Ti za vyčerpávající odpověď. Já bych pravděpodobně kupovala v Kodani, ale upřímně řečeno, příliš se mi to riskovat nechce, když to tak čtu. Na tyto "drobnosti" jsem totiž hrozný puntičkář a představa, že zaplatím skoro 3tis. a za chvíli to bude poškrábané...Od Swáry mám už spoustu náušnic, ale všechny jsem si sestavovala sama - nakoupila jsem kamínky a Ag-komponenty a všechno je pořád krásné i při každodenním nošení. A cena za pár byla do dvou stovek, takže za hubičku. Ještě jednou děkuji a přeji krásný zbytek dne :)

      Vymazat
    3. Já tomu prostě nerozumím a byla jsem ze stavu těch kamenů tak brzy od nákupu docela špatná, cokoliv jiného mám léta jako nové. Jinak se mi nikdy nestalo, že mi vypadl malý kamínek nebo slezla barva z kovu, ale u šperku s větším kamenem, kdy tě jen prsten vyjde přes 3tis nevím, zda bych měla odvahu.

      Třeba se ta kvalita změnila, nevím. To co sis vybrala je nádherné, taky by mne to lákalo :-)

      Vymazat
  15. Ty jo, v kabelkách už budeš mít majlant, že?

    OdpovědětVymazat
  16. Priznam se, ze se v tech ofiko stranjach take nevyznam, ale vim, ze kamaradka si ji v bezove poridila pred par lety.

    Tedy nejlepe omrknout aktualni kolekci a jeji dostupnost primo v butiku.

    OdpovědětVymazat
  17. jen bych se chtela zeptat, neuvazujete o prodeji teto kabelky? dekuji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika