Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 4. prosince 2014

Buď ženou, které nikdo neodolá, buď FEMME FATALE!


Není to tak dávno, co jsem vám exkluzivně jako první česká blogerka představila novinku v parfémovém světě, vůni Fatale Pink od Agent Provocateur.

A dnes vám přináším její sestru, Fatale Black o které si troufám říci, že je její vyspělejší a smyslnější verzí, kterou vám osobně doporučuji! Nebudu s  vámi detailně rozebírat složení, ale můžete se těšit na báječně nevtíravou, ale přesto uhrančivou orientálně květinovou vůni, která zaujme a osloví. Podobně mi vyznívá La petite Robe Noire Couture od Guerlain, přestože složení je velmi rozdílné, ale ti z vás, kteří ji znají, chápou co tím myslím.

Toužíte-li po vůni, která vás zahalí temně sladkým tajemnem, dodá vám sebevědomí a zajme nejednoho muže, je pro vás Femme Fatale tou správnou volbou.

Zároveň s parfémem se k vám dostane flakon s efektně broušenými hranami obsahující temně jantarovou tekutinu, připomínající doby dávno minulé..




hlava: růžový pepř, černý rybíz, mango
srdce: gardénie, kosatec, pačuli
základ: pižmo, vanilková orchidej





K dostání na Sensualite.cz a parfumériích Sephora.



,, Offer me your heart and I´ll break it..
                                 My only quilty pleasure is being une femme fatale. 
    
                                                                                                                      Sincerely. "

26 komentářů:

  1. Jedním slovem "Pretty"! Opět perfektní recenze :) Musím očuchat!

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé Veri,já se těšila opět na nahaté fotky a nic :-( , ale ta kožešina je taky dobrá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. By zase některým prdla zila na čele, musím je šetřit. Ale neboj, brzy napravim :-)

      Vymazat
    2. Taky jsem čekala nahaté fotky :D Lol

      Vymazat
  3. Neber to nijak zle, ale na těchto fotkách vypadáš hrozně strhaně v obličeji... je to škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, sama jsem byla trošku zklamana z toho, co dokáže kombinace focení z blizka, špatného svetla, nanosu makeupu a blížících se kulatin na fotce způsobit. Naštěstí je to hodně špatné jen na jedné a zase mi bylo lito to nepoužít, ty fotky mají skvělou atmosféru a já nemám problém přiznat xicht ;-) Stane se..

      Vymazat
    2. No strhanost vypadá jinak... Moc ti to sluší, tvůj make-up mě inspiroval, červenou rtěnku jsem skoro úplně vypustila, tak to musím zas napravit. :-)

      Vymazat
    3. Červené a celkově výrazné rtěnky miluji a naštěstí jsem na ně i vhodnou adeptkou. Zrovna nedávno jsme se o tom bavily na Facebooku. Dle mého rudé rty sluší každé ženě, jen je třeba v té barevné škále najít ten správný odstín. Někomu sedne temná vampy, jinou skvěle doplní spíše cihlová a pro další jsou dokonalé výrazně rudé rty.

      A sama uznávám, že na fotkách nejsem v uplne nejlichotivejsim světle, příště se polepšíme ;-)

      Vymazat
  4. Mě se líbí kombinace boa, rtěnky a nahých paží. Působí to dekadentně. Parfém mě neláká, i když gardénie vypadá velmi slibně...

    OdpovědětVymazat
  5. Z důvodu reklamy a přímých odkazů na blog, s jehož autorkou se názorově rozcházíme a nehodlám ji zde odkazem podporovat, publikuji tento komentář s odstraněnou inkriminovanou částí, jinak v původním znění.


    Veroniko, jako první docela dost dlouho před tebou AP představil blog XXXX , psala jsem ti to už tehdy, ale nezveřejnilas to. Sorry, to od tebe není moc solidní jednání. Lena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1.Není pravdou, že by uvedený blog parfém Agent Provocateur Fatale Pink představil dříve, než-li já. Dokonce na něm o Fatale Pink (o které se v úvodním článku tohoto příspěvku zmiňuji, jako o parfému, který jsem měla tu možnost uvést na trh) není ani zmínka, pokud to tedy není někde schovaná, nepostřehnutelná jedna věta, v článku týkajícího se něčeho jiného.

      2.Žádné takové upozornění jsem neobdržela a pokud ano, neměla bych problém s jeho zveřejněním a reakcí na něj. Možná díky přemíře odkazů spadl do spamu.

      3. O tom co je a není solidní jednání bych v tomto případě pomlčela, vzhledem ke všeobecně provařené autorce toho blogu, která už byla tolikrát vyštípána za své provokativní vzkazy z jiných blogů, že už raději komentuje pouze anonymně. Tím se následně spolu se staženými fotkami a diskuzemi baví své nohsledy, jak jinak, než na fóru založeném za tímto účelem. Takový člověk u mě nemá úroveň a nemám chuť se k němu více vyjadřovat.


      Nevidím důvod, proč si vymýšlet, má slova jsou jednoduše ověřitelná na obou blozích, možná jsi jen nepochopila text ve snaze za každou cenu si na mě něco najít.


      Jinak všeobecné info. Parfém Agent Provocateur Fatale Pink jsem dostala k prezentaci přímo od distributora této značky pro ČR, už měsíc před uvedením na trh. Díky tomu a domluvě, že jej budu publikovat exklusivně jako první blogerka (a tím myslím fotky a popis parfému, ne pouhou zmínku o tom, že přijde na trh) jsem měla dostatek času na profi fotky a vše ostatní. Však jste ten článek všichni viděli a i toto je všeobecně známý fakt.

      Tedy opravdu mohu tvrdit, byla jsem první blogerka v ČR, která parfém Fatale Pink na svém blogu prezentovala. Pokud to někomu leží v žaludku, je to jeho problém, spíše bych doporučila se zamyslet nad vlastní prací, abyste v tomto dosáhli stejného úspěchu jako já a třeba se vám také jednou poštěstilo exklusivně jako první prezentovat nový parfém.

      Přála bych to všem a děvčata, neřešme nesmysly! Vždyť blogy máme jako odreagování od běžných starostí a pro radost :-)

      Vymazat
  6. Ahoj, taky jsem cekala nejake smyslne fotky a vhodny make-up.:)Parfem rada nekde vyzkousim, gardenii mam moc rada (bohuzel Jo Malone prestal Vintage Gardenie vyrabet:(. Na jedne z fotek vypadas sice unavene, ale jinak ti to moc sekne, myslim, ze femme fatale je tvuj styl, J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vždycky k vzteku, když se oblibená věc či ověřený produkt přestane vyrábět. Jsem zvědavá, co na ni řekneš ;-)

      Vymazat
  7. Fotky by byly krásné, kdybys měla jiný obličej. Vytahá, povislá kůže, vrásky... vypadáš tak na 40.

    OdpovědětVymazat
  8. Veru, mam te moc rada, ale fotky opravdu tentokrat nic moc= nejak te zestaruji bohuzel. Ale i tak jsi moje nej oblibenejsi blogerka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já si myslím, že jsou krásné a k myšlence parfému skvěle pasují.

      Sto lidí, sto názorů a diky za ten tvuj :-)

      Vymazat
    2. Ale jo, ony by byly opravdu krásné, jenom u tebe jsem zvyklá na dokolanou pleť, která na těchto fotkách bohužel chybí. Chápu, že nejsi zastánkyní retuše, ale v tomhle případě to mohlo hodně pomoci, kor u té předpředposlední fotky.

      Vymazat
    3. Nemyslim si, ze bych na techto fotkach mela mene peknou plet nez jindy, vidis snad na nekterych pupinky, fleky ci rozsirene pory?

      Myslim si, ze to zbytecne moc prozivas a ten zbytek uz byl recen vyse.

      Radeji si uzij celkovou atmosferu fotek a zamer se na parfem, o kterem tento clanek je. Nestydim se dat fotky v nedokonalem svetle a muze se to stat kazde a nebudu to retusovat jen proti, ze si nekdo predstavuje, ze jsem snad dokonala a musim tak stale vypadat. Muj blog je presne o opaku, o realnem vzhledu a realnych zenach.

      Vymazat
  9. dámy, žádná z nás nemládneme a je fajn si umět to přiznat a neretušovat. Já třeba vůbec nemám ráda upravované fotografie, když pak daný člověk v reálu vypadá úplně jinak ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc Ti to sluší. Jsi krásná i na nevyretušovaných fotkách , bez vrstev rozjasňovačů. Narozdíl od jiných. Kritiku vzhledu sem píše jistá E,L. a jí blízké, to je naprosto evidentní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a ono je uplne jedno, kdo to píše, všichni dobře víme, jak vypadám. A jestli je tohle daň za to, že se nestydim dát foto obličeje, z blizka a i když není uplne lichotivé světlo, klidně to přijmu ;-)

      Vymazat
  11. Verčo, udělej někdy post o tom, jak se staráš o nehty. Máš krásný tvar lůžek i celkově nehty vypadají velmi elegantně a upraveně. Jinak, díky tobě i Sofastars, jsem si koupila své první Meteoritky, a jsem lapena. Vím, že sbírka se brzy rozroste! :) Hezký večer ti přeje Gábina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Gábi!

      Děkuji moc, těší mě, že jsme ti se Sofastars inspirací a o nehtech bych se mohla zmínit, ale žádná zázračná doporučení nemám, bohužel.

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika