Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 21. prosince 2014

Vánoce jsou za dveřmi, ale proč z toho šílet?


Přeji vám krásnou neděli a věřili byste tomu, že Vánoce už jsou za tři dny? Já se jich tradičně nemohu dočkat, v tomto jsem jako malá holka. Těším se na pohádky, dobré jídlo a pití, odpočinek a pohodu. Uplynulé dny jsem trávila se svými blízkými a přáteli, společně jsme strávili krásné chvíle, vyměnili si dárečky, prostě už jsem na sváteční náladu maximálně naladěná :-)

K dnešnímu outfitu bych řekla, že i když bych to sama téměř nepoznala, vesta je z umělé kožešiny. To jí nijak neubírá na atraktivitě ani na hřejivosti, je to jednoduše báječný kousek, který využijete jak přes sáčko či bundu, tak i jen pro oživení svetříku nebo topu. Zbytek je nenáročná klasika v duchu černo-zlaté kombinace oživená vánoční červenou, která mne v posledních dnech ohromně baví.

Mějte se krásně, nenechte se uštvat úklidem, třicátým druhem cukroví, ale naopak. Najděte si chvilku pro sebe a své blízké a užijte si nadcházející svátky tím nejpříjemnější možným způsobem!





vesta: Módní fashion bazar, kardigan: River Island, kalhoty: C&A, boty: House, šála: Peek&Cloppenburg, pásek: Asos.com, kabelka: Louis Vuitton, náušnice, prsten: Swarovski, náramek: BeChick.com, hodinky: Cartier









13 komentářů:

  1. Musím se přiznat, že mě to šílení chvílemi opravdu zachvátí. Letos opravdu nebyl a není čas Vánoce nějak řešit, takže jsem se rozhodla je neřešit. Ono to nějak dopadne :). Vždycky si říkám, že vlastně o nic nejde. Vždyť už jsme dospělí.
    Veru, jinak ti přeji krásně svátky, spoustu pohody a hlavně hodně zdraví! Buď pořád svá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš recht, ono to nějak dopadne a dokud nejsou děti, tak to není až takové drama 😊

      Vymazat
  2. Veru, přeji Ti krásné vánoční svátky.Užij si je hlavně v poklidu a pohodě.
    Já už se taky moc těším na tu sváteční pohodu. Hlavně až se všichni potkáme u stromečku, celá rodina :) A společně si to užijeme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejak nemam v poslednej dobe cas na blogy, len ich prebehnem ale sviatky ti Veru chcem popriat, tak hlavne uzi v zdravi, stasti a radosti, a do noveho roka vsetko naj! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pásek je perfektní a outfit s vestou i bez vypadá skvěle. Krásné Vánoce i Tobě :)) Já už jsem v klidu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem ukázat obě varianty, ten cardigan takhle s paskem teď nosím hodne, moc se mi to líbí 👍

      Vymazat
  5. Ty hodinky! Nádhera, klasika. Přeji krásné svátky Verčo! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj zlato,ta vesta teda za mě bombááá!Jinak zabalené dárečky,napečené,nastrojený stromeček...to už vše mám,takže ted budu relaxovat.Přeji ti Verunko pohodové vánoce :-)Natálka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, tak to jsi ohromná sikulka a o to jsou ty vaše Vánoce krásnější, ze je poprvé budete trávit ve třech :-)

      Vymazat
  7. Měj moc pěkné svátky, klídek, pohodu, pohádky. Užívej!

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem pro změnu podlehla spíš pracovnímu stresu než tomu vánočnímu. A pro jistotu jsem se včera rozešla s přítelem po dlouholetém vztahu, abych to neměla tak jednotvárné. :-)) Jinak se mi moc líbí foto u brány (8. odspodu) a ta, kde se díváš přes rameno. Přeji ti klidné a šťastné svátky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika