Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 28. února 2015

Šedý kožíšek a nová kabelka


Přeji vám všem pohodový víkend a představuji vám svůj outfit v šedých a pastelových tónech.

Už se nám pomalinku otepluje, tak jsem chtěla ještě využít šance vynést kožíšek a udělalo mi radost, jak si hezky ladí s mojí novou kabelkou ze Zary. Musím říci, že je to výborný, praktický kousek a pokud někdy budu mít příležitost pořídit si Celine Trapeze, určitě nad verzí s popruhem nebudu váhat ani minutu. Tahle dostupnější varianta mě překvapila svým pěkným zpracováním a pokud se jí na webovkách některá kocháte, určitě vám ji mohu doporučit!























košile, kabelka: Zara, vesta: Asos.com, prsten, náhrdelník: Swarovski, kalhoty: C&A, náramky: Cruciani, Pandora, Brandy Melville, kožich: Vintage, boty: MMB

36 komentářů:

  1. kručí , musím dnes do Zary...krásný , krásný, krásný. Moc Ti to slusi

    OdpovědětVymazat
  2. Tento outfit je opravdu luxusní! :) Strašně moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  3. Veru krasna kabelka, nejlepsi fotka je jak jdes zezadu- asi sesta od vrchu. Very sexy!

    OdpovědětVymazat
  4. Veru, ta kabelka je naprosto božská! Koukala jsem na ně na stránkách Zary, ale přijde mi docela předražená, ostatně jako většina věcí v Zaře :( a taky se mi strašně líbí ta šedivá vesta, už dlouho podobnou sháním. Fakt ti to ohromně sluší, vypadáš tady hrozně spokojeně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, me ta cena jeste přijde ok. Zpracování je urcite lepsi (i vzhledově luxusnější) než třeba kabelky z H&M. Pokud by jsi to srovnala s těmi jejich populárními zaslání za tisícovku, co nosí půlka národa, je to opravdu rozdíl. Sama jsem tím byla velmi prijemne překvapena, proto jsem se i o kabelce zmínila a doporučila ji :-)

      Vymazat
    2. Tak to o tom žádná, ty "kufry" co mají všichni z H&M už mě skoro odpuzují a jelikož není v mým finančních možnostech (zatím! :D) pořídit si pravou Celine, je to určit dobrá volba :) dojdu se tam na ni mrknout a třeba mě někdo překvapí k narozeninám, to by bylo úplně nejlepší :D

      Vymazat
    3. Zrovna tyhle dve kabelky kdyz srovnas (h&m a Zaru), tak tam ten rozdíl ve zpracování opravdu je, snad mi chvíli vydrží. Z h&m mam jen měkké kabelky a se všemi jsem spokojena, za tu cenu jsou super. No a Celine Trapeze, to je zase něco úplně jiného. Je to uz opravdu hodne peněz, za polovinu se dá sehnat i jiná luxusní kabelka, o kterou pak nebudeš mit strach a pokud by te to stalo třeba několikalete úspory, je myslim skoda to dat do kabelky. I kdyz, pokud je vysněná, tak proc ne ;-)

      Vymazat
  5. U bývaého letadla v Olmu? :) Moc ti to sluší, ses hezky namalovaná, taková do růžova , k té šedé je to super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kousek vedle, tam je to trosku fotogenictejsi, i kdyz nechápu, ze jsem si tam v tomto ročním období šla pro fotky se zelenou trávou :-D

      Vymazat
  6. Veru! Kabelka je boží, ale ty vlasy takto vyčasané Ti moc sluší!!

    OdpovědětVymazat
  7. vypadas krasne :) moc se ti povedlo vrstveni a barvy jsou uz jen tresnickou na dortu :) a musim se priznat, ze na tuto kabelku na webu koukam docela casto a porad premyslim :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ten duckface, poškubané vlasy, jetý kožich, naducaný obličej, faldy...vypadáš jak Ruska. Vulgárně, hloupě a lacině.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak lepsi mit oskubane vlasy a naducany oblicej nez dutou hlavu a trpet psychickou poruchou a vypisovat hlouposti na netu ;)
      Veru,moc ti to slusi !Krasny kozisek,barvy a vsechno ostatni ;) Plus mas fakt krasne udelane vlasky .Veronika

      Vymazat
    2. Rusky jsou vulgární,hloupé a laciné? To jako vážně?Trochu povrchní hodnocení člověka podle národnosti.
      Verunko,sluší Ti to,tak co dodat...Krásný pohled jako vždy...

      Vymazat
    3. Bohužel, takhle to dopadá, když si někdo myslí, že je něco více než ostatní.

      Jednoho takového, co si pomýšlel na čistou-dokonalou rasu, rozlišoval mezi méněcennými a nadřazenými, jsme tady už měli a dobře to s ním nedopadlo..

      Vymazat
    4. Šmarja já chci mít Veroničiny faldy. A nechápu, co je špatného na vlasech. Jsou prostě vlnité a vlnité vlasy bývají nezbedné a trochu živé.

      Vymazat
  9. Tohle je naprostá bomba!
    Fotky jsou úžasné
    Outfit je krásný!
    Opravdu pecka...!! nemám slov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simonko dekuji, jsi zlatá! Od tebe si tak krásných slov extra vážím :-*

      Vymazat
  10. Já bych tedy nechtěla být tvůj přítel. V žádném případě bych nesnesla, že po tobě každý mlsně čučí (včetně ženských). Bych si hlavu vykroutila, jak moc ti to sekne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi miláček :-* A to nemusím ukazovat dekolt, ani mit sukni těsně pod zadek :-D

      Vymazat
  11. Veru, skrásneli ti vlásky, zdajú sa hustejšie a zdravšie, prezradíš recept? :) vďaka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!

      Vlasky mam zdravé porad, pravidelně stihame a snažím se je co nejméně tepelne upravovat. Mam ted ale par novych produktu, např. v zimě se mi osvědčil hydratační sampon a urcite mam v plánu o nich napsat vice, až poctive vyzkouším. A konečně uz mam nějakou rozumnou delku, tak jak jsem zvykla, no proste vlasky mi konečně opět dělají radost :-)

      A dekuji!

      Vymazat
    2. už sa teším na článok! dúfam, že bude čo najskôr :)

      Vymazat
  12. Veru, chodím k tobě na blog ráda. Vše je fajn, fotky máš perfektní, ale jen přemýšlím, proč si stále vybíráš styl, který z tebe dělá "dámu v letech" a zbytečně ti přidává roky Kožichy všeobecně přidávají roky. Je hrozná škoda, že nezkusíš něco mladistvějšího a rozvernějšího.....postavu na to máš. Tady na těch fotkách vypadáš tak na 40, což je škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ale žádný styl nevybírám, takhle to prece nechodí :-)

      Kozichy mohou dělat člověka starším, ale urcite nesouhlasím s tim, ze by to bylo pravidlem a hodil se jen od určitého veku. Píšeš, ze stále nosím oblečeni neúměrne svému veku. Opravdu? To si nemyslím, jen nemam potřebu nosit vystrihy, bundy do pasu a muj šatník zná i jine kalhoty než jeansy. Pokud te neinspiruji, jsem rada, ze alespoň oceníš kvalitu fotografii, ale proc navštěvovat blog, který mi nic nedává?

      Jinak kdyz uz je zmínka o veku. At je mi kolik chce, chci aby mi v opravdové zimě bylo teplo, což kabáty moc neumí. Zároveň, pokud jdu na obchodní schůzku, do banky či kamkoliv jinam, kde budu jednat s lidmi drzicimi se určitého dress code, nemohu si dovolit tam přijít oblečená lezerneji, naopak i tyhle kalhoty uz jsou na hraně, ale zvolena vesta a elegantní kabelka dávají najevo, ze se držím pravidel.

      Vymazat
    2. Tedy je treba se řídit nejen věkem a tim, na co ma člověk postavu, ale i což je velmi důležité, situaci pro kterou se oblékl. Své outfitu fotím tak, jak v nich jdu ven, nedělám si styling jen na vyběhnutí před dum, ale prezentují to, co skutečně nosím. Někdo se v tom najde, jiný ne. Tak uz to jednoduše chodí :-)

      Vymazat
  13. Veru moc Ti to sluší :) A propo líbí se mi vysoké štangle na vysokých ženách, ale znám dost takových, co je nenosí, protože jsou pak vyšší než ostatní a tak se ptám, Ty jsi s tím nikdy problém neměla? S podpadky? Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podpatky nosím uz od prvaku na střední a nikdy jsem s tim problém neměla. Miluji je a nikdy jich asi nebudu mit dostatek, ale samozřejmě si je beru s ohledem na situaci. Pokud se mam videt s kamarádkou, která je menší a nebo vím, ze podpatky mit nebude, tak si je neberu. Nerada couham, ale jsou i výrazně menší lidé i kdybych byla Nisa, takže to nelze příliš prožívat.

      A ze bych s tim mela problém? To si neumím predstavit, jakou komplikaci by mi mohla přinést moje výška versus podpatky :-D Možná někomu, ztrátu sebevědomí například, ale me osobně ne.

      Vymazat
  14. Kožíšek sice není podlé mého gusta, ale zbytek outfitu teda JO! Jsi tak krásně ženská, ať máš na sobě cokoli.

    OdpovědětVymazat
  15. Verunko, chodím ráda na tvůj blog, protože ty mě právě inspiruješ. Jenže mně je 50. Kožíšků mám několik, ale nějak si v nich připadám starší, proto vždy raději sáhnu po kabátku nebo bundě, což mi připadne daleko šmrncovnější než kožich. Navíc nepamatuji, kdy tady v Olmiku byla naposled "kožuchová" zima? Ty možná cestuješ a pohybuješ se víc venku v chladnějším počasí. Já trávím hodně času za volantem. A třeba džíny, ty nenosím skoro vůbec, teď v zimě hlavně legíny a na to šaty nebo tuniku. Vysoké kozačky jsou samozřejmostí.
    Tvoje outfity se mi moc líbí a mám hodně věcí podobných jako ty. Fotky máš opravdu skvělé. Přeji hodně nových nápadů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj!

      Myslim si, ze móda není o veku (pokud se to neprezene), ale spíše o každém konkrétním člověku a jeho stylu. Treba mladší ročníky (kdyz to napisi blbe) snesou klasicky delší kozisek a zrovna na tobě si myslim, ze by vypadal smrncovne kratší, do pasu, což je i praktické prave do auta. Samozřejmě, do zimy idealka a v dnešním počasí lze skvele kombinovat pri vrstvami, s salou-rozepnuty.

      Libi se mi, ze s člověkem pohybující se v módě daleko déle než ja mam podobne kousky a inspiruji jej, jsme na spravne cestě obě dve. Otázka kozichu at pravých či umělých není jednoducha a většina dá přednost něčemu jinému. Ja to respektuji, chápu, ale prozatím mne baví, dá se říci čím dal vice.

      Vymazat
  16. Tady jsi dáma! Barvy úžasné, fotky excelentní! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Wauu, tak ta kabelka je boží. Škoda, že nemám Zaru blíž, jinak bych si pro ni okamžitě šla. ´Ten kožešinový kabát je krásný. Je teda pravda, že ti přidává možná pár let navíc. Není to nic co by ti věk ubíralo, ale nic méně díky němu z outfitu cítím takový pocit luxusu.připomíná mi Paříž <3

    Krásný den, Kája

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika