Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

čtvrtek 18. června 2015

Srdíčka a roztrhané džíny

DSC_0019

Hlásím se vám s novým outfitem a jsem moc zvědavá, co mi na něj napíšete :-)

Je to pohodlná klasika, nic převratného, ale složená z mých oblíbených kousků. Zároveň se vám dnes poprvé na blogu představuji v džínech s vysokým pasem, které jsou pro mě stále ještě nezvykem. Cítím se v nich dobře, jen ta silueta vypadá trošku jinak, netradičně. Z boku se zdá, že je zadeček někde jinde, než je zvykem a při pohledu zepředu jsou zvýrazněny boky. Každopádně zezadu je to super, tedy dle mého názoru. Co vy si o tomto ,,trendu" myslíte a jak se vám na mě líbí?

Na nohách mám srdíčkové Melissy, které mi nedávno přenechala známá z Instagramu. O tomto modelu jsem přemýšlela už od loňska, nemohla se rozhodnout, kterou barvu pořídit, tedy aktuálně problém vyřešen :-)

Co vám k nim řeknu? Pokud mě sledujete na Instagramu, jistě víte, co se mi s nimi hned při první vycházce přihodilo. A protože jsem se díky tomu dověděla, že je spousta z vás zvažuje a stojíte o každé info, rozhodla jsem se vám to sem napsat. Botky jsou krásně voňavé a úžasně měkké. Jak materiálem, tak stélkou. A potí se v nich nohy. A rozedraly mi paty. Fest! Přesto jsem z nich stále nadšená, pryč je nedávám a budu si je šetřit do chladnějších dnů, respektive do těch neslunečných.

Hodně z vás také psalo, že je dřou do kotníků. Mě tedy naštěstí ne, ale určitě vás na to upozorňuji a pokud byste si je koupily online a trochu vám neseděly, vraťte je. Nezlepší se to a vy byste trpěla.

Zbytek outfitu je už vám dobře známá klasika. Oblíbený cardigan, skvělý i na léto do chladnějšího počasí a moje personalizovaná Louis Vuitton Speedy Mon Monogram, kterou stále miluji a i když mě tahle značka po těch letech už nijak extra nebere, tuhle kabelku jednou moc ráda uvidím na své dceři či vnučce!

DSC_0014

DSC_9991
džíny: H&M, top: Gas, cardigan: Peek&Cloppenburg, baleríny: Melissa, kabelka: Louis Vuitton, šperky: Swarovski

DSC_0012
DSC_9995
DSC_0021DSC_0004
DSC_0013
DSC_0023
DSC_9993
DSC_0025
DSC_0026

8 komentářů:

  1. Tyhle melissy jsu úplně boží a to kimono taky, skvělá kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domčo díky, jen škoda ze se v tech botkach v teple potí noha :-( Jinak je to normálně pletený teplý svetr :-)

      Vymazat
  2. Ten cardigan je naprosto boží ! a džíny do pasu se mi moc líbí, celkově ti outfit moc sluší! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. To jsi mi udělala radost, jsem rada ze se libi ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. škoda, že tu kabelku nenosíš častěji, je pěkná :)) a boty jsou super, ale asi bych od nich čekala, že se v nich ty nohy potit budou :(... Jinak dobrý výběr :)

    www.somethingbykatep.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzkoušej pokud neznáš z DM buď tyčinku od Scholl a nebo gel od Balea proti puchýřům. Já mám momentálně ten gel a nemůžu si ho vynachválit, protože se mi stalo u těch bot to stejné co tobě. Paty totálně rozedřené, ale po namazání těch míst gelem než vyrazím ven v nich momentálně v pohodě zvládávám i klidně celodenní lítačku po Praze :) Fakt doporučuji já jsem z toho úplně nadšená, protože jsem byla ze začátku smutná, že ty boty moc neunosím a teď je můžu nosit bez omezení :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika