Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 10. července 2015

Plavky Triangl- vše co potřebujete vědět, než si je objednáte

DSC_0536

Nedávno mi dorazily neoprénové plavky značky Triangl a protože jsem sama před jejich nákupem různě řešila  a porovnávala jejich velikost a zároveň vůbec neřešila, na kolik mě vlastně ve výsledku vyjdou, rozhodla jsem se svoji zkušenost s nimi pro vás sepsat, ať víte, co vás po jejich objednání čeká :-)

DSC_0542

Vybrala jsem si modely Brigitte v odstínu American Girl a Poppy v Marshmallow Yellow. Co vám o těchto plavkách musím říct hned na začátek je to, že mají kalhotky hodně nízké. Než jsem si je objednala, omrkla jsem spoustu fotek na Instagramu a i na menších ženách byly pod kyčelními kostmi. Zároveň se spousta lidí vyjádřila, že by jim více vyhovovala větší velikost. Proto i když běžně nosím M-L dle značky, bylo mi jasné, že tyhle moc elastické nebudou a proto jsem si vzala velikost XL. 

A musím říct, že i tak jsou hodně nízké a ještě ke všemu vidím rozdíl v obou modelech. Žluté Poppy jsou trošku větší a ještě se alespoň minimálně natáhnou, oproti tomu Brigitte jsou hodně pevné. Proto pokud váháte, rozhodně si vezměte větší velikost, než běžně nosíte. Zároveň pokud víte, že máte trochu měkčí či objemnější pas, na rovinu vám říkám, ať si koupi těchto plavek/tohoto konkrétního modelu ještě rozmyslíte, protože vám vrchem vše poleze ven.

DSC_0548

No a jakou si vybrat velikost podprsenky? Sama nosím 75DD/34DD a všimla jsem si, že mají nově v nabídce velikost S+ a S++. Proto jsem využila nabídky online poradenství přímo na stránkách a nechala si doporučit ideální rozměry. Bylo mi řečeno, že S++ odpovídá právě 75DD. A moje zkušenost? Neodpovídá. Obvod je tedy hezky pevná 75 což je super a mě maximálně vyhovuje, ale košíčky nejsou větší než D a to ještě na pevná prsa. Netuším, čemu odpovídá jejich L a XL u tohoto typu vršků. Ty košíčky jsou možná větší, ale zase co s obvodem? Zmenšoval by se těžko, upravit nejde, plavky se vzadu zacvaknou viz foto. Proto se při objednání držte toho, co jsem vám napsala a rady na chatu berte trošku s rezervou. 

A všimli jste si, že některé blogerky k plavkám dostaly i neoprénové pytlíky na plavky? Já ne a řekla bych, že jsou asi jen k některým modelům. Nebo jsem si o ně měla říct a nebo už vážně nevím :-) Při objednávání přes mobil jsem si takové možnosti nevšimla a i plavky mi přišly dvoje v jedné krabici. Jaká je vaše zkušenost?

DSC_0547

Není to s těmi velikostmi úplně jednoduché, ale když si můj článek pročtete a porovnáte s tím, co běžně nosíte, jistě se dobere správné volby. Tedy pokud si nákup plavek rovnou nerozmyslíte, protože pokud váháte, po tom co vám napíši teď možná nabudete jistoty, že je až tak nepotřebujete :-)

DSC_0551

Tak tedy.

Vybrala jste si plavky svých snů, jste si poměrně jistá i velikostí, překousla těch 20$ za poštovné a těšíte se, až se vám ozve člověk z Fedexu, že vám váš balíček brzy doručí. A na co se můžete těšit? Samozřejmě na zaplacení 21% DPH (neměli by, ale naúčtují jej i z ceny poštovného), pak CLO vypočítané nevím jak a samozřejmě také poděkování za vaše zastupování v hodnotě 340kč 
(musíte jim poslat podepsané zplnomocnění plus další informace, o které vás emailem požádají).

V mém případě to bylo za dvoje plavky 2125kč extra, celkově mě tedy dvoje Triangl plavky vyšly lehce přes 7tis. Upřímně vám řeknu, že kdybych si to spočítala předem, nedala bych to za ně a celkově mi to radost z nich zkazilo. Nikdy jsem u žádné blogerky která tyhle plavky u nás propagovala nečetla, že by cokoliv extra platila a proto jsem tak nějak předpokládala, že zboží
přifrčí ze země, ze které se žádné extra poplatky neplatí.

 Moje chyba, uznávám. Měla jsem si to ověřit. Zároveň jsem ráda za novou zkušenost, kterou mohu předat vám a tím pádem vás nebude čekat žádné nepříjemné překvapení. Ať už se to týká velikosti či doplatků.

DSC_0562

Doufám, že pro vás můj článek byl užitečný a i třeba někdy v budoucnu vám při nákupu v Trianglu pomůže, pokud budete mít ještě nějaké dotazy, určitě napište. Jak mi sedí můžete vidět alespon částečně na mém Instagramu, více jsem se v nich prozatím nefotila. Každopádně všude na internetu i Instagramu najdete spousty reálných fotek, ze kterých si můžete udělat představu, jak asi sedí na různých typech postav.

25 komentářů:

  1. Ahoj Veru,mam model Lili a velikost mi padne,ale mozna proto,ze to je ten pruh a neresila jsem kosicky.Jinak cena vseho okolo me take nemile prekvapila.Kdyz uz jsem byla ochotna dat za plavky,ktere si vlastne ani nevyzkousim 90$ plus postovne tak sup dph,clo,fedex...Takze plavky vysly na opravdu dost.Ale ted pridam jeste jednu moji zkusenost s temito plavkami a to je ta,ze jsou absolutne neprodysne,takze pod plavkami se clovek opravdu poti.Ale to mi melo dojit,kdyz jsou z neoprenu,ktery ma udrzovat teplo ze?!:-))plus jeste podotknu,aby si si slecny davali pozor se skladovanim,protoze na plavkach je videt kazdy zlom....plavky jsem obdrzela s pytlikem:-) Tyna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyno děkuji za super obsáhlý komentář, jsem ráda za každou zkušenost :-)

      U Lili je to trosinku s tim vrškem jednodušší a mají i moc pekne barevné varianty. A u tech jsem si zrovna všimla, ze ten pytlik bývá.

      S tím zlomem souhlasím, stalo se mi to na kalhotkách, doufám ze to zmizí jak je opět namočím. Jinak mela jsem je na sobě zatim jen jednou, tak s tim poctenim jeste nemam takovou zkušenost a proto jsem ráda, kdyz mi sem i ostatní napíší svoji zkušenost s nimi :-)

      Užívej léto!

      Vymazat
  2. Lovely bikini!! <3

    I have a new post up on the blog, would love to know your thoughts:

    * Electric Sunrise - Fashion and Lifestyle Blog *

    x

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy Veru, ty modré se mi moc líbí. Nejsem zrovna modelka z přední strany časopisu spíš taková holka krev a mléko, takže pro mě tyhle plavky nejsou ale musím říct, že při čtení té ceny mě úplně zamrazilo a udělalo se mi špatně. Každopádně ani ta závratná částka nezmění to že plavky jsou krásné. Pořádně si je úžívej. Budu ti je tiše závidět :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, fakt to k těm nizouckym kalhotkami chce trosku pevnější postavu a upřímně ti řeknu, ze ani ja se v nich zrovna necítím. Nejsem na tak nízký střih zvykla. No a ta výsledná cena, naprosto s tebou souhlasím :-D

      Neni co závidět, urcite mas jine krasne plavecky, co ti bezvadně sednou :-*

      Vymazat
  4. Me se zda, ze jsi snad jedina v ceske blogosfere, ktera si je koupila :-) proto se nikde o cenach nepise. Plavky jsou krasne, ale presne jak pises, vadi mi, ze jsou prilis nizke. Jako - zlate HMko ci Victorka, tyto plavky jsou sice pekny, ale za ty penize nestoji, uz nekolik blogerek priznalo, ze se do nich zazral pisek/osoupaly se, jsou nepoddajne atd..
    Preju ti, at si je za tu cenu aspon oblibis a hezky se nosi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, máš pravdu, ze jsem možná jedina, i kdyz na spolupracich nevidím nic špatného. Jen by clovek měl k produktu uvést vice nez to, ze děkuje za to, ze je dostal zadarmo :-D

      A jestli se do nich zažila Písek a odiraji se, no potěš pánbůh! Začínám to videt na největší omyl posledních možná pěti let, za ty peníze..

      Victoria's Secret si nemohu roky vynachválit, jejich plavky jsou skvele, barvy drzi a pro me maji idealni střihy. V H&M jsem letos plavky nakoupila poprvé, tak uvidím, jak budu spokojena s vydrzi barev a materiálu.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Jestli můžu doplint tak theczechchicks a týnuš třešničková si je koupily co já tak vím :))

      Vymazat
    4. Zrovna holky z CC několikrát psaly, že Trianglu za plavky děkují, ale třeba si i nějaké koupily. Jinak proč mi to vlastně píšeš?

      Vymazat
  5. Plavky se mi líbí moc oboje dvoje. Barvy, střih, krása. Ovšem jak tady píšeš s těmi velikostmi, je to komplikované a asi bych do toho nešla, celkově si nerada kupuji něco co si nemohu vyzkoušet. Přeci jenom modelkovské míry nemám. Navíc za takové peníze abych si koupila něco a pak zjistila že mi ta věc nesedí, měla bych z toho obavy.. Každopádně si je maximálně užij, léto je teprv na začátku..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono Terko i tohle můžeš vrátit, ale chtela bych videt, jak by nam vrátili ty extra poplatky. Jinak ono nemusíš mit postavu modelky, aby ti věc nesedela. Někdo je vetsi, jiný menší, pevnější nebo měkčí atd. Takze to trochu risk je, ale kdyz si prectes pozorně co jsem napsala a omrknes fotky jak sedí různým postavam, dá se to celkem odhadnout :-)

      Vymazat
  6. Mne sa tieto plavky hrozne pacia ale na utlych, skor teenegerskych postavach s malymi prsiami. Takze som ich pre seba nikdy neriesila, kedze mam vacsie prirodzene poprsie. Dalsia vec, pre ktoru by som plavky tiez nekupovala je ten neopren. Toto leto som v nom stravila velmi vela casu a poviem vam teda, ze ked si ho davam dole zo seba nemozem sa ani citit, tak po dvojhodinovom surfovani zapacham (mozno si poviete naco mam v lete neopren ale surfovat v Canade sa bez neho neda). Nechcem si ani predstavit ako by sa mi parili prsia v neoprenovych plavkach po poldennom slneni, tiez mam velmi citlivu pokozku a z potu sa zvyknem vyhadzat medzi prsiami. :) Tot moj nazor, preco ich obdivujem ale len na obrazku, nie na mne. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ještě že se většinu doby opaluju nahoře bez, takze mi to nehrozí. Jinak bych to az tak nedramatizovala, ty plavky jsou z trochu jineho materiálu nez klasicke surfařské oblečky, urcite tam bude nějaká příměs :-)

      Vymazat
  7. Tie modre su nadherne a na nikom som ich este ani nevidela! Ale ked som si precitala na kolko penazi ta vysli, dost ma to zaskocilo. Naozaj palka. Za to clovek kupi aj agent provocateur plavky ktore si aspon vyskusa:-) nech sa ti dobre nosia a si spokojna! Pekne leto:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou asi novinka, moc se mi na nich libi ty háčkované partie :-) A pálka to tedy je, co už člověk nadělá :-)

      Vymazat
  8. Nad těma plavkama jsem se už rozplývala, když si je poprvé zveřejnila na IG. Jsou božské. Nevím, které se mi líbí víc, ale musím uznat, že oboje jsou neskutečně originální a pěkné. Ale když tak čtu ten tvůj článek, opět jsem se přesvědčila, že dražší položky přes net nekupovat. Představa, že mě nákup plavek ve finále výjde na 7tisíc a ještě nebudu 100% spokojená - tak to by mě asi zabilo :D Stačí mi, že jsem si z netu konečně objednala tu selfie tyč a když jsem ji poprvé chtěla pořádně otestovat, rozbila se :D Takže si zase dávám s nákupy na netu pauzu a raději si všechno půjdu odzkoušet do kamenného obchodu:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, tu velikost bychom odhadla, ale myslim si, ze zrovna ty by jsi ty peníze za ne využila jinak, je to vázně prehnane :-(

      Vymazat
  9. Ahoj, za posledni mesic jsem na celnim urade nechala taky slusny castky, takze tohle si rada necham ujit. Kdo po nich ale tak touzi a cena je pro nej neprijatelna, tak kouknete na ebay. Stoji tam kolem 200Kc + free shipping. Videla jsem je a jsou super. Nik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud ma clovek zájem o napodobeninu, tak raději z Victoria's Secret nebo aspoň Newyorkeru, ne? Tech laciných z eBay vidim na Vinted denně spousty a super mi teda nepřipadají.

      Vymazat
  10. Veru, plavky jsou super a pěkný článek. Ale 2 plavky za 7. tisíc tak to pardon, ale nechám si radši zajít chuť. Čekala jsem že budou tak max. za 2000Kč jedny. Ale vystačím si s těma mýma HM, které jsem kupovala za 600 a těd ve výprodeji za je mají za 300Kč. Nojono to je život. Jsem ráda, že jsem se nakonec pro Triangle nerozhozholdla, protože ty by moje teda spíš rodičů peněženka pěkně zaplakala. Kája

    http://www.style-et-vie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káji, ony kolem tech dvou tisíc vyjdou, je skoda tech všemožných poplatku kolem. V H&M jsem letos taky objevila pekne plavky, tak uvidíme jak to bude s kvalitou :-)

      Vymazat
  11. Mně se ty plavky líbí, určitě v nich budeš kočka, ale za ty peripetie, co popisuješ, by mi nestály. Tentokrát řeknu "naštěstí" na ně nemám ani postavu, protože já se občas něčím nechám zlákat a hlava nehlava to musím mít. Tentokrát tedy mohu zůstat klidná :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ocenuji upřímnost a soudnost tohoto článku. A ušetřené peníze některým čtenářkám. Plavky vám Verunko přeji i když si dovolím napsat, že k vám si dokáži představit větší luxus a parádu který by vám slušel a lichotil daleko lépe. za mě osobně - ano klidně dám za plavky ranec ale né za TRIANGL Hezké léto Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, i já vám děkuji za upřímný vzkaz a dá se říci, že s vámi souhlasím.

      A právě o to mi šlo, aby si čtenářky měly možnost rozmyslet, zda jim ty plavky stojí za to si je pořídit.

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika