Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 6. září 2015

Slečna rošťák aneb hurá do školy

DSC_1987

Mám tady pro vás historicky první outfit ve stylu ,,Back to school'', co vy na to?

Školním lavicím už jsem sice odrostla, ale kdo by řešil věk, že ano? Školních outfitů mám pro vás v představách více a je samozřejmě jen a jen na vás, co si z nich vezmete. Napište mi, zaujalo by vás více nápadů, co na sebe do školy? Třeba vás inspiruji některým konkrétním kouskem a nebo se vám také zalíbí natolik, že si jej obléknete komplet celý :-)

Miluji námořnický styl, to už jste na blogu dávno poznali a k němu patří proužky. Ty jednoduše miluji v jakékoliv variantě a klidně se budu opakovat když řeknu, že ani vodorovné nemusí rozšiřovat, pokud jsou správně zvolené.

A mám pro vás tip, kam pro pěkné bavlněné trika a tílka vyrazit. V brněnské Olympii jsem se doslova přilepila na výlohu Retro jeans, odkud mám kousek z dnešního postu i několik tílek. Jsou bavlněné, moc příjemné na těle a pozor, neroztahují se! Jsou teď ve slevě, tak neváhejte!

Džíny s laclem jsem si oblékla po nějaké době, ono do tropických teplot se moc nosit nedaly a musím říct, že mě stále baví. Jak jejich variabilita, pohodlí, tak i pozornost, kterou poutají. Nebo že to bylo tím výstřihem? Těžko říct :-)

Užijte si víkend a napište mi, jaké jsou vaše nejulítlejší kousky ze školních let?

DSC_1984
lacláče: H&M, tričko: Retro Jeans, kabelka: Louis Vuitton, boty: Toms, náramky: Cruciani, vintage, brýle: Gucci

DSC_2053
DSC_2076
DSC_2055
DSC_2031

Asi takhle by mimo jiného nejspíše dnes vypadal obsah mojí brašny :-) Něco na zub, zápisník, nezbytný tablet i mobil a samozřejmě také něco pro zkrášlení a téma rozhovorů s kamarádkami.

DSC_2081
DSC_1974
DSC_2044
DSC_2026
DSC_1999
DSC_2094
DSC_2068

11 komentářů:

  1. Už strašně dlouho chci "lacláče" v klasické modré džínovině :))
    Působíš na mne velmi svěže, takže jako kdyby jsi právě do školy šla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, zkusila bych klidně i nejaky bazárek, tam by mohly byt za hezkou cenu ;-)

      Vymazat
  2. Ten zadek a brisko se mi moc nelibi v tech lalhotach :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby mi tvůj komentář byl něčím přínosný, můžeš upřesnit co konkretne se ti v tech kalhotách na tom brisku a zadku nelíbí?

      Vymazat
  3. Ja to upresnim. Aj ked nechapem ze to nevidis a je potrebne to vysvetlovat. Zadok vyzera ako LCD televizor alebo teda jedna velka placka a brucho tak na 4-5mesiac tehotenstva :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pockej a on clovek nesmí mit plochy zadeček a trosku bříško? Vždyť málokterá žena ma perfektní postavu a protože jsem pro mnohé z nich vzorem, nemam problem předvést i své nedostatky.

      Prave proto, aby si nic nedělaly z takovych hlupáku hledajících každou nedokonalost, jako jsi ty. Dokonce mam i celulitidu, ale na tu uz je trochu zima, abych ji ukazovala. A vůbec nic si z ni nedělám!

      Vymazat
    2. Verčo, zřejmě to bylo myšleno jinak. Máš docela pěknou postavu, tak proč ji za každou cenu deformovat neslušivým typem kalhot. Lacláče totiž sluší málokomu a působí pytlovitě. Boty a tričko super. Kabelka k tomu nesedí barevně. Trošku se to liská.

      Vymazat
    3. Mas pravdu, u kalhot s laclem se muze stát, ze nebudou zadečku ci brisku lichotit, stejne tak jako mnoho jineho obleceni, ktere bezne nosime. I přesto nevidím důvod, proc je nenosit, vždyť se dá vzdycky nějakým způsobem od těchto partii odpoutat pozornost. A prave v tomto pripade to bylo pruhovanyma trickem s dekoltem.

      Jinak k te ,,sladenosti". Osobne to považuji za naprostý nesmysl z jednoho prostého faktu. Ja jsem blogerka prezentující svůj vkus. Ne clovek, který by se ptal, co si ma oblékat a jak to ma barevné ladit. Tedy pokud to tvému vkusu nevyhovuje, slad si to podle sebe. Ale nepíš mi, jak mam ja vnímat barvy a ladění. Zrovna v tomto pripade jak předpokládám vítána modrá ci ruzova kabelka by pro me byla ohromne nudnou a predvidatelnou záležitosti. A tohle me skutečně nebaví, to po me nechtěj, opravdu ne.

      Vymazat
    4. Veru tenhle outfit se mi zrovna docela líbí. Proč se pořád oblékat tak, aby moje břicho vypadalo ploché a zadek oblý. Taky to moc neřeším. Sladěnost tam taky vidím-kabelka se mi na monitoru zdá vínovočervená což s růžovou vypadá fajn. Nelíbí se mi jen tvoje reakce na předchozí komentář. Slečna slušně napsala komentář s dodatkem, že podle jejího názoru to neladí barevně. Místo konstruktivního vysvětlení proč si myslíš, že to tak ladí nebo poděkování s tím, že jsi ale jiného názoru na ni vyjedeš? Slečna si určitě ladí outfity podle sebe, nijak jsem si nevšimla, že by psala jak máš vnímat barvy nebo ladění, modrou nebo růžovou barvu kabelky nikde nezmínila, tak bych jí to nepodsouvala a ani jsem si nevšimla, že by po tobě něco chtěla...

      Vymazat
    5. A prave jako vysvětlení jsem uvedla předpokládané barevné kombinace a svůj nazor celkove na tuhle problematiku.

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika