Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 16. října 2015

Když milujete rafinované detaily

DSC_3077

Podzim už je opravdu tady a počasí je jako na houpačce. Od té doby co jsme nafotily tyhle fotky, klesla teplota asi o deset stupňů. Kdo ví, jak bude příští týden a když se nad tím zamyslím, je to vlastně jedno :-) 

Jako blogerka své čtenáře ráda inspiruji, ale zároveň předpokládám, že si každá z vás outfit přebere po svém a vnese do něj kus sebe a svého vkusu. Tedy místo overálku třeba šaty, či svetřík se šortkami, nebo bunda s kožíškem místo vesty.

To záleží jen a pouze na vás a musím upřímně říci, že móda mě baví stále více! Být člověkem, který předvádí nejen aktuální trendy, ale i nadčasové outfity v reálném životě je zodpovědnost a já si velmi vážím toho, že nejen že se ke mě stále vracíte, ale je vás stále více a vaše ohlasy jsou úžasné!

Děkuji vám za každé jedno kliknutí nejen na můj blog, ale i Instagram, You Tube či Facebook a věřte mi, dělám to pro vás s láskou a nadšením!

DSC_3114

DSC_3102
vesta: Peek&Cloppenburg, overal: Mango, kozačky: Office Shoes Uk, kabelka: Givenchy, šperky: Preciosa, Swarovski
DSC_3110
DSC_3100
DSC_3097
DSC_3089
DSC_3079
DSC_3094

Veroniky módní deníček- nominace na blogerku roku v kategorii FASHION. Každý váš hlas je mi odměnou za moji práci na blogu, děkuji vám za něj!

18 komentářů:

  1. Beautiful vest! You look gorgeous in these photos. Love the outfit <3

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Kozacky jsou nadherne a bezne nositelne, coz se jen tak nevidi. V sede jsou proste dokonale a moc ti slusi. Velmi se mi libi ten overal. Je moc roztomily, takovy cudně dovádivý, jestli se to tak da rict, a perfektne kontrastuje s tou skvelou vestou. Pekne kombinujes. Mne se tve outfity libi uz par let. Libi se mi ta rozmanitost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko dekuji ti za pěkný komentář! U tebe mam rada, ze mas o mode představu a velmi dobre vnimas záměr mých outfitu.

      Zrovna tento look jsem mela v hlavě uz nějakou dobu, ale chtělo to delší vestu. A nakonec jsem sehnala presne takovou, kterou využiji to spousty outfitu a variaci, i prave s těmito kozackami. Musím říct, ze jsem za ne moc rada-jsou pohodlne, dělají super nohy a šedou v posledních letech miluji!

      Vymazat
  3. Moc pěkný outfit Veru! Já bych si ho nevzala, protože si to nemohu dovolit, ale na Tobě se mi to moc líbí! :)
    Já tě sleduji od začátku, to jsem měla ještě starý blog a i když ne vždy komentuji, tak se chodím často. A musím říct, že se fakt vyšvihla v TOP blogerku a jde vidět, jak na sobě pracuješ. :) Jen tak dál a ať se ti všem daří. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši jsi zlatá, tvůj komentář vzdy potěši! Pokud je videt vývoj a to k lepšímu, jsem rada ze jej i vy ostatní vnimate a společně se těšme, co přinese budoucnost!

      Vymazat
  4. Wow! Moc povedený outfit! 👍

    OdpovědětVymazat
  5. Veroniko, co se týče módy, každá máme svůj styl a vkus.. je jasné, že ty se tomu rozumíš a tento outfit je taky důkazem. Ale co vždycky u tebe obdivuji, jsou jednoznačně fotky - styl i kvalita...určitě jsem ti to i kdysi osobně řekla. Prostě bezkonkurenční! Tady je i vidět tvoji snahu..protože vím, že blog je sice zábavou, ale je za tím i spousta práce. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko dekuji, vis ze si na fotky potrpim a je proste faktem, ze obrázky bez nápadu at uz se to týká místa, detailů ci pózování, nekvalitní nebo proste odflaknuté, abych za každou cenu na blog neco dala, u mě absolutně nemají šanci. A samozřejmě, stále na nich pracuji a posouvam se dále, oproti začátkem blogu je to velký pokrok :-D

      Vymazat
    2. Mám se co učit :) akorát u mne velký problem, nerada se seznamuji a šťouram v nikonu :((

      Vymazat
  6. Netrpělivě jsem čekala, až vyhlásí nominace, hned jsem pro tebe hlasovala! Jsi už léta mojí inspirací a jsi čím dál krásnější :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já dneska budu za rýpalku. Mně se to moc nezdá, kombinace vesty s overalem. Vesta mi přijde mohutná a overal jemňoučký, dole s tím okrajem. Trošku se mi to bije. Názor laika. Kozačky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakápak rýpalka prosímtě? :-D

      O ten kontrast právě šlo. Na módě je super to, že si ji kazdy muze převzít a doladit podle svého vkusu, tak jako píši v článku ;-)

      Vymazat
  8. Mně se to líbí :) Akorát bych zvolila jinou barvu rtěnky, aby ladila s kabelkou a nehty, ale to je detail ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Veru, opět chválím ty tvoje kozačky:) Ta barva je prostě parádní:) Dneska jsem zkoušela dost podobné, jenom nižší, ale úplně mi nesedly, protože vzadu byly divně vykrojeny :(
    Počasí si dělá co chce, ale i tak se nám fotky povedly! Jsem zvědavá na ty moje ;)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, sehnat pekne padnoucí kozacky je fakt umění, o tech nad kolena (pri naši výšce) nemluvě. Fotky se nam povedly bezvadne a to mi povidej o světlu pri foceni! Ja se jako blogerka nervuju uz několik sezon s tou tmou, ale vzdy se nakonec zadari ;-)

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika