Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pátek 20. listopadu 2015

Milujeme třásně!

DSC_4367

Víkend máme za dveřmi a já musím říct, že jsem strašně ráda za aktuální počasí!

Je fakt, že občas sprchne či více zafouká, ale jinak je na druhou polovinu listopadu prostě báječně, co říkáte? jsem moc zvědavá, jaká bude zima, pokud by byla tak mírná, jako ta, loňská, byla bych maximálně spokojená!

DSC_4363

Dnešní fotky vznikly při mé návštěvě Zlína u kavárny Továrny, kterou jsem už navštívila několikrát a rozhodně vám ji doporučuji, pokud si rádi dáte dobrý dortík a kávu v zajímavém, prosvětleném prostředí. Znáte, byli jste tam?

Přijeli jsme autem, takže outfit byl trochu odlehčenější, ale ono by stačilo přidat šálu nebo vestu a bylo by to i na procházku ideální. Můj oblíbení cardigan z Peeku znáte, koženkové šortky bych nosila celoročně k čemukoliv a co mě baví hodně, jsou tyhle kotníkáče z Botova.  

Třásně letos miluji v jakékoliv podobě, hnědá se skvěle kombinuje a hlavně, široký podpatek je absolutně nutný, pokud nechcete po městě lítat jen v plackách. Už je pár dní nosím, proto mohu říci, že díky kvalitní podrážce kryjící špičku se jen tak neodřou, jen jsou velikostně o trochu větší, mě byla velikost 39 obrovská (mám délku chodidla 25cm), musela jsem botky měnit.

DSC_4386
DSC_4371
DSC_4376
DSC_4379
DSC_4373
DSC_4393
DSC_4389
DSC_4384

24 komentářů:

  1. Ahoj Veru, ty vyžehlené vlasy ti strašně moc sluší! Takhle bys je mela nosit porad. Já mam stejny typ vlasu jako ty, i delku i hustotu a zehlim porad a každý mi rika, ze vyžehlené vypadají luxusně a upraveně. Takže uz jsem si zvykla a jen zehlim a zehlim. Stoji to za to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajaj, no to vis ze se mi rovné vlasky libi, i kdyz sve vlny miluji nadevse. Bohužel neexistuje žádná tepelná úprava, pri ktere by i přes ochranu netrpely, obzvláště moje jemné vlasy. Takze jen výjimečně. A dekuji!

      Vymazat
  2. Botovo se fakt snazi a maji hezke boty. Sortky mne taky bavi celorocne. Moc ti to slusi hlavne na predposledni fotce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, předposlední fotka je taková mala provokace pro partnera, no nakonec jsem ji dala i sem ;-)

      U Botova bych rekla, ze cena odpovida kvalitě. Pokud bych mela mit na sezónu jedny dvoje boty, nepřežila by to ani do ledna. Ale takhle se to dá a zrovna tyhle mam takove tušení, ze chvíli vydrzi. Horší je to u jejich kozaček do špičky, tam bývá hodne tenká podrazka a špička trpí.

      Vymazat
  3. Lovely outfit. I like your bag! It looks so chic with your outfit. Loving those fringe boots, too :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you staveb, It's my favourite bag since I have it and love it! Thank you :-*

      Vymazat
  4. Krásny outftit, strapce mám tiež veľmi rada, topánky su krásne !
    Patty

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Veru :-))krásné fotky!!!Moc ti to na nich sluší,hlavně ten výraz ve tváři:-))Ta moje malá potvora,při oblékání dělá občas scény,tak se mi nedaří ten svetřík na ní pěkně vyfotit :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, ty jsi me hlavne pri foceni bezvadne namotivovala, to musím uznat!

      A na malou nespechej, však ono se to jednou podaří :-*

      Vymazat
  6. Verunko, jsi jako holčička! Krásnější a krásnější! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, když je člověk šťastný, vyzařuje to z nej na všechny strany ;-)

      Vymazat
  7. topánky sú krásne! a úsmev tiež :)

    OdpovědětVymazat
  8. Veronika nemala by si to prehanat s tym botoxom, jednak, ze na to este mas cas a vyzera to komicky najma vo videach ked sa ti hybe cela tvar pri rozpravani ale celo ani i milimeter.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo a já si zrovna při posledním videu říkala, ze bych uz na ten botox mela zajit! Diky tobe ted vidim, ze jsem k sobe byla prehnane kritická.

      Vymazat
  9. Verunko. váše blogování je vážně slast. Jste skvělá. Mám již hrstku českých blogů na které se dívám- vy patříte mezi ně. Vyměnila jsem kvantitu za kvalitu. Jinak musím pochválit vlasy a botky též lichotí. Je vás prostě kus :-)) První a druhá fotka 1A Hezký večer Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, byt ve vašem top vyberu je pro me velká pocta! Vážím si toho a pilně pracuji na tom, aby kvalita blogu šla jen a pouze nahoru :-)

      Vymazat
  10. Vlasky krasne, moc ti slusi vyzehlene, ale naprosto te chapu, ze je nezehlis rada, mam taky vlnity a zehlila jsem je dost, taky se to na nich podepsalo, ale ted je vyzehlim, jen vyjimecne a da se zit i s vlnityma :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Velmi ti pristanu rovne vlasky :) zrazu na mna posobis elegantnejsie a o par rokov mladsie, tvoje prirozdene vlnite vlasy z teba robia naopak dracicu :)

    Mam na teba jednu otazku ohladom freddy jeans, kde presne najdem ich butik v londyne? Chystam sa na mensie nakupy a tvoje fotky ma presvedcili ze do nich jednoznacne treba zainvestovat :-D na tvojej postave sedia perfektne. Doteraz som o tejto znacke vobec nepocula. Aku velkost doporucujes na vyssiu postavu? Mam okolo 175cm a som stihlej postavy.

    Tvoj blog sledujem uz dlhsiu dobu, komentujem po prvy krat... Vzdy si rada precitam novy clanok, mame podobny styl a tak cerpam nove inspiracie :) bavi ma tvoj pozitivny pristup a chut blogovat :) nech sa ti v tom aj nadalej dari a prajem pekny den :) M.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásny, úplne super outfit! Pokukovala som po ňom už na Instagrame! ♥ To pončo či svetrík je naozaj krásny ♥
    ♡ last days ♡

    OdpovědětVymazat
  13. Četla jsem "lítat v plavkách" a přečetla to tak asi šestkrát po sobě a strašně dlouho jsem dumala, jak to jako myslíš :-D :-D :-D :-D

    Já si z botovo objednávala balerínky na svatbu a přesto, že mám nohu 37/38 (a to 38 mám spíše ty podzimní a zimní boty, případně tenisky atd.), tak i tady mi 37 byla tak obrovská, že se mi úplně zula za chůze....tak jsem je vrátila, celá zklamaná protože byly fakt krásný.

    Veru, chtěla jsem se zeptat na ty vlasy...píšeš tu, že je máš jemné a žehlení jim neprospívá. Já sice nejsme tak krásně vlnitá jako ty, ale o vlasy bych řekla, že pečuju docela dobře (používám teda na tvojí radu ten kofeinový šampon a biohaar, jako masku mám Gestil Wonder a do konečků dávám olejíček od Matrixu), nebarvím je, ve většině případů ani nesuším fénem... Nechávala jsem si zastřihnout konečky na konci června a od září je cca jednou týdně přežehlila (s nějakým sprejem na ochranu proti poškození) a stejně jsem měla ty konce úplně hnusný.
    Dala jsem pryč tak pět až sedm cenťáků a říkám si, že prostě moje vlasy žehlení nesnesou a to ani s kvalitními přípravky a s kvalitními stroji :)
    Myslíš, že je možné, že vlasy někoho prostě nemají rády tepelné úpravy i kdyby se na hlavu stavěl nebo mají vlasy jen blbý období? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kocko, ja si myslim, ze tepelné úpravy neprospivají žádným vlasům, proto si je některé uz jsou nuceny zehlit porad, protože jinak je maji v takovém stavu, ze se na to nedá koukat. To pak vidis rozlitane chmýří na vršku hlavy, jak jsou ty vlasy odlamane. Netvrdím, ze to tak maji všichni, akr zase trn kdo ma pevne vlasy je vetsinou ma jako hřebíky, tedy je rovnat nemusí.

      Biohar je super věc, me po něm narostlo spousta novych vlasu. Jinak olejicek používej jen na mokré vlasy, pak zbytecne vysusuje. Gestikulace jsem taky používala a je skvělý pokud vyhovuje tvému typu vlasu, ale i pece chce obměňovat. Používám ted Lush, nejsi špatná ani pece 5 olejů od L'occitane plus Kerastase ma skvele produkty, ja od nich uz skoro rok používám mléko, ktere se primo zazehluje, ale u me ty konecky i přes veškeré ochrany stále trpí, proste bez pravidelného zastrihovani to u me nejde.

      Vymazat
  14. moc se mi líbí botičky :) taky mám podobné s třásněmi - černé, a uvažuji ještě o hnědých :) Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika