Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 21. března 2016

Vychytávky od HARTMANNU do každé domácnosti!

DSC_6438

Když mě před pár týdny oslovily zástupkyně značky Hartmann-Rico, zda bych pro vás vyzkoušela pár produktů, ani na vteřinu jsem neváhala a těšila jsem se, jaké výrobky mi dorazí.

Hartmann není jen o vložkách a tamponech, jak člověka v první moment napadne, ale o mnoha dalších, v každé domácnosti potřebných produktech. Já jsem z toho co jsem neznala, nejvíce ocenila desinfekční ubrousky. Většina ostatního mi už byla povědomá, ale netušila jsem, že je to materiál běžně k dispozici.

Produkty jsem rozdelila do několika kategorií, pojdme tedy k těm z první fotky :-)

Cestování

Jako naprosto nezbytné již nyní na cestách považuji desinfekční ubrousky, které pořídíte v krabičce (15ks) baleny po jednom, hygienické ubrousky, u kterých ocenuji jejich jemnost a také odličovací ubrousky, které používám především pro osvěžení. Náplasti jsou nutností a líbí se mi tahle moderní technologie, která je naprosto nesrovnatelná s výrobky před deseti-patnácti lety. Drží na místě, neobtěžují, jsou pohodlné.



DSC_6453

Do každé domácnosti

I kdyby člověk nechtěl, bez tampónů a vložek se žádná z nás neobejde a osobně ráda občas využívám i komfortu intimek. Tampony preferuji s aplikátory, ty ale zabírají poměrně hodně místa a pokud je nutná diskrétnost či malá pojistka v kosmetické taštičce, tyhle tampony Ria jsou ideální.

Kdo někdy trpěl na opary ví, že právě náplasti na opary jsou k nezaplacení. Urychlí hojení i od bolesti, zároven mnohdy nevzhlednou část kůže zakryjí. Jako díte jsem si zažila svoje a kéž by už tehdy něco takového existovalo!

Odličovací tampony a uchošt'oury Bell používám už léta a to přímo tyhle zelené, takže za mě palec nahoru.

Také doporučuji tuhle sadu náplastí, která obsahuje různé velikosti a malé nůžtičky, za mě velmi praktická záležitost. A opět musím pochválit, jak jsou tyhle výrobky vymakané. Dříve neexistovalo si zalepit prst, aby člověk nebyl celou dobu neobtěžován nepříjemnými pocity a cestujícím obvazem. Tyhle přežijí bez úhony posilovnu i mytí nádobí, jiné už nechci!



DSC_6445

Do fitka

V posilovně trávím poměrně hodně času a proto jsem maximálně ocenila a vám vřele doporučila následující produkty.

Relaxační a hřejivá náplast vám ohromně uleví od bolesti pokud to přeženete s se sportem nebo i s jinou fyzickou prací. Jednoduše ji nalepíte na postižené místo, ona začne hřát a uleví se vám. Můžete ji nosit pod oblečením, nijak neobtěžuje. Za mě top výrobek!

Chladivé/hřejivé gelové polštářky všichni dobře známe, dle potřeby je můžeme nahřát či zchladit, hodně ulevuje napřílad po chirurgických zákrocích proti otokům.


DSC_6464

EXTRA TIPY!

Na závěr bych ještě jednou zmínila těchto pár kousků. Je to myslím základní, co by žena měla mít, i když si občas existenci těchto vychytávek neuvědomujeme.

Hygienické ubrousky nám pomohou cítít se opět svěže, pokud například cestujeme, či jen po celém dni v práci, kdy nemáme možnost se opláchnout. Vlhké pletové tampony s tonikem pužívám ráda pro osvěžení pleti. Jak víte, makeup nepoužívám, maximálně se zlehka přepudruji a proto jsou tyhle tampony skvělé kdykoliv během dne. Obal nezabere mnoho místa a já si s nimi ráda ošetřuji plet' od potu po cvičení

Desinfekční obrousky a vodička, obzvláště v období chřipek super pomocníci, používám i ve fitku.

Náplasti na popáleniny. Přála bych si, aby jste ji vy ani nikdo z vašich blízkých nikdy nemuseli použít, ale pokud takový situace nastane, tyhle náplasti vám radím ihned pořídit. Rána se pod ní hojí přímo před očima, uleví vám od bolesti, nedostanou se do ní nečistoty a minimalizuje případné jizvy. Prodávají se ve více velikostech a rozhodně by v žádné domácnosti neměly chybět.


4 komentáře:

  1. to jsou super a praktické věci. Využila bych všechno kromě těch odličovacích tamponků. Z nějakého důvodu mi vůbec nedělají dobře na pleti. Naopak se mi líbí variabilita náplastí

    OdpovědětVymazat
  2. No pecka, to je skvělá nadílka. Takové spolupráce jsou fajn. Vše se hodí. Bel používám na odličování roky. Ubrousky na ruce mám v každé kabelce.

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne napsany clanek. Jen me zarazilo, zda firma Hartmann vubec vyvazi do zahranici. Vubec nic od nich doma nemam, pokud neco v drogerii najdu, tak urcite vyzkousim: treba tu relaxační a hřejivou náplast nebo ty desinfekcni ubrousky s tonikem ci na ty popaleniny.

    OdpovědětVymazat
  4. Taková spolupráce by se líbila i mně. Super.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika