Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

pondělí 20. června 2016

Spodní prádlo Lisca Bluebell

DSC_0729

Díky tomu, že jsem blogerka, se ke mě dostávají i značky, které jsem dříve neznala a vždy jsem nadšená, když vám mohu představit něco krásného a luxusního.

Když přišla nabídka od Lisca, ihned po otevření nabídky kolekcí jsem věděla, že některý nádherný komplet Bluebell musí být můj. Váhala jsem mezi modrým body a kosticovou podrsenkou s lehkou výztuží po stranách a vysokými brazilskými kalhotkami. No a jak můžete vidět, vyhrál modrý komplet, který je prostě úžasný!

DSC_0514
  
Na snímcích můžete vidět nejen precizní zpracování, ale i rafinované detaily v podobě Swarovski kamenů a především tu úžasnou krajku. Ach, do té jsem se jednoduše zamilovala!

Ta je jak na podprsence, tak na kalhotkách a co bylo krásným překvapením, i na krásném župánku neboli ranním plášti, který je skvělým každodenním luxusem pro každou ženu.

DSC_0697

Prádlo jsem vám nafotila na sobě, abyste měly reálnou představu, jak vypadá na tradičně tvarované ženě, tedy takové, která má prsa a boky :-)

 Podprsenku jsem si po poradě objednala ve velikosti 75D, přestože obvykle nosím 70DD-E a jak můžete vidět, sedne mi skvěle. Obvod je hezky pevný, i ramínka jsou pohodlná, vše drží kde má. Navíc já zbožnuji nevyztužené, krajkové podprsenky a tahle  splnuje všechny mé představy o dokonalém sexy prádélku.

Kalhotky jsem vzala v brazilské střihu, který mi vyhovuje nejvíce a moc se mi líbí moderní řasení na zadečku, který v poslední době velmi populární a to právem!

DSC_0525
DSC_0725
DSC_0704

Za nádherné prádlo děkuji společnosti Lisca, nakoupit můžete na jejich eshopu a krásné kolekce mimo jiné také plavek a nočních košilek můžete omrknout na i na jejich Facebooku.

DSC_0532
DSC_0521
DSC_0719

16 komentářů:

  1. Ta modrá barva je nádherná :) A prádlo ti opravdu sekne, skvělé fotky, Veru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, padla mi brada. To je aspoň postavička jako lusk!

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu nádherné spodní prádlo! co nejvíc nakupuji, jsou právě nejvíce podprsenky a brazilky. Opravdu moc ti to na fotkách sluší :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tj.velká paráda. Jak Verča tak prádlo. Vkusné a při tom tak sexy!! Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi nádherná, Verunko! Sluší ti to moc! Jana

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za doporučení krásného prádla, nemohu se dočkat, až mi dorazí :) N.

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne fotky, hezka postava, pradlo je okouzlujici. Ale uprimne receno, nejspise bych vybrala jine spodni pradlo pro foceni na blog.

    OdpovědětVymazat
  8. Teda ty se s tím Verčo vůbec nepářeš ;) Celé je to moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  9. Sice to není úplně můj styl, asi bych si takové nepořídila, ale přesto vypadá dobře, hlavně takovou barvu mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika