Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

středa 7. prosince 2011

Vánoční odměna pro moje čtenáře..

Doma mám dávno vygruntováno, adventní věnec už mi dvakrát hořel, dárky pořešeny a co dál? Přece bych při Vánocích nezapoměla na svoje čtenáře! Věřte mi, že z každého příspěvku mám velkou radost a vždy mě potěší, když přibude nová osůbka, kterou můj blog zaujal a stane se pravidelným čtenářem.

Proto bych se s vámi chtěla o vánoční náladu podělit, poděkovat vám za vaši přízeň a třeba i udělat radost. Startuji tedy

 VÁNOČNÍ GIVEAWAY

Pravidla jsou jednoduchá a to být mým followerem, napsat mi do komentáře jaký nejbláznivější dárek jste darovaly či dostaly a také kontakt na vás(pokud jej nemáte v profilu či blogu).


Nad dárkem jsem přemýšlela a vybrala něco, co se vám u mě líbilo, mělo pozitivní ohlas a co mám i já ráda. Zároveň i vánočního a myslím, že se mi to podařilo :)


Tedy výherce vánoční giveaway, kterou uzavřu přesně za týden ve středu 14.12 a následně vylosuji, abych stihla v dostatečném předstihu před Vánoci, dostane balíček: tuhou pěnu Lush Zázvorku, svíčku Yankee Candle Christmas Cupcake a bázi pod oční stíny Too Faced.


37 komentářů:

  1. wow! krásná giveaway! myslím, že nejbláznivější dárky jsem dávala mým blízkým jako malá, co jsem sama vyrobila a který byly strašně "užitečný a praktický", ale obdarovaní je stále mají! Např. vymačkávač zubní pasty, kráječ na knedlíky, ryba z fazolí apod. No a nejšílenější věc, kterou jsem dostala, tak to byla přihláška do soutěže AZ-kvíz od mojí sestry, dodneška mám z toho noční můru!!! ale nešla jsem tam :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. jo a kontakt na mě je bara.dolakova@centrum.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  3. mna momentalne ziadna blazniva vec nenapada, ale viem, ze brat mal na strednej (priemyslovka, trieda plna chalanov) na nemcine lektora a ten ked sa pytal, ze co dostali chalani na vianoce tak, ked uz treti hovoril, ze ponozky a pyzamu, kukal na nich prekvapene ci to je nejaky narodny zvyk:), hold volakedy bola doba:D
    a kontakt je: aroundmylife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. já myslím že jsem bláznivý dárek nikdy nedala.
    Ale od rodičů jsem dostala když jsem byla malá izolepu a ta mě udělala tu největší radost :DDD
    sabik0@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nejbláznivější věc co jsem kdy dostala byl seskok padákem (úžasný zážitek)!!
    A ten který jsem dala, byla asi pánská noční košile i s čepičkou pro tátu :D

    petule89@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To je uplne nejlepsi giveaway. Tu bych si fakt moc prala vyhrat.

    Ja dostala treba kdysi balicek, u ktereho byla jmenovka "Paradnici" a doprovazne recmi jako "Musis si to setrit, bylo to drahe" a pak jsem to rozbalila a tam byla kazetka jako na kosmetiku a v ni miniaturni kosmeticke vyrobky z cokolady. Treba parfem Chanel c.5 z horke cokolady, peticentimetrovy kartac na vlasy z bile a tak.:) Cokolada nebyla vubec dobra, byla to ta s malym obsahem kakaa, ale bylo to kraaasny a navic jsem vubec necekala co nakonec bude uvnitr.. .)

    Martina.nav16@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. niki1510@azet.sk

    najbláznivejší darček? chvalabohu som taký nedostala :) ale tieto vianoce som si pre sestru prichystala ručne maľovanú tašku so škúľavým jeleňom, tak asi to :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo! Tak tuhle giveaway bych si opravdu, ale opravdu přála vyhrát....hlavně ta svíčka! <3. Btw tuto vánoční sušenku mám už přes měsíc na cestě a furt nic, a to jsem se těšila, jak si budu krásně provoňovat pokoj....

    Ehm a nejbláznivější dárek? No dobře, ať je sranda. Na gymplu jsem byla pověstná svým peprnějším slovníkem (no...zůstalo mě to doteď, ale jak říká jedna moje kamarádka,u nás na Moravě p*ča není nadávka, ale terminus technicus)....dostala jsem od děcek regulérní opravdickou dlažební kostku k narozkám :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  9. Děvčata, jsem nadšená vaší účastí a halvně se mi moc líbí vaše bláznívé dárky! Těším se, co ještě přibude a věřte mi, že bych nejraději podarovala všechny!

    OdpovědětVymazat
  10. jéé, to je nádherná giveaway :)

    můj nejšílenější dárek byl asi od rodičů, obrovská krabice, ve které byly menší a menší krabice a někde daleko byla krabička na šperky :)

    cant.be.perfect@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je opravdu skvělý výběr dárečků - taky bych si je všechny přála vyhrát (máme totiž stejný vkus a navíc se mi moje objednaná báze už podruhé někde zatoulala:(()

    Já jsem asi nikdy nějakou bláznivou věc nedostala, ale pamatuju si, že když jsem byla mladší, tak jsem musela dárek hledat. Naši mě tahali skoro po celém domě a navigovali mě jen slovy chladno a přihořívá. Dárek jsem nakonec našla a byl to nový laptop. :-)

    Na mě kontakt máš, kdyžtak :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Jinak, Veru....kde jsi koupila tu svíčku? Takovou bych si přála.

    OdpovědětVymazat
  13. Giveaway musím taky pochválit, je vidět, že si nad dárky přemýšlela a že jsi vybrala věci, které by si přála každá z nás :))

    Bláznivý dárek jsem asi žádný nikdy nedala, já se snažím spíš dávat promyšlené dárečky, aby udělali podle vkusu opravdu radost :).. A můj nejbláznivější dárek byl nějspíš ten, když mě a ségru jako malý vzal jako překvapení tatí na Štědrý večer vybrat si ke známým nové šťěnátko :)
    a přeju krásné Vánoce!
    Mario474@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. ty jo, tak to jsou krasne darky! nikdy jsem nic nevyhrala, tak snad budu mit stesti:-)!

    za nejblaznivejsi darek, co jsem kdy dostala, povazuju dreveneho kone, ktery byl vlastnorucne vyroben mym kamaradem a je nadhery:-). Konik byl extra pro me a ma na sobe nekolik znaku, ktere jsou "moje". Ten darek mi udelal hroznou radost a povazuju ho za dost ulitly:-)

    mejlik na me je:
    color.beam@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem tvým followerem teprve chviličku, ale moc se mi tu u tebe líbí :) Články jsou smysluplné a plné optimismu, tak to má být!

    Já dostala asi ve 12ti letech plyšovou pandu, která byla na baterky a chodila a syčela :D Prostě úlet

    L-LV@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tak se taky účastním:)...já jsem nejbláznivější asi darovala, a byl to pytel sněhu s krásných chlupatých vloček....doufám, že budu vylosovaná a dostanu od tebe dárek:)))....
    fasshionmania@email.cz....M*

    OdpovědětVymazat
  17. Hi you have such a nice blog, it would mean a lot if you could check mine out and let me know if you want to follow each other :)

    OdpovědětVymazat
  18. Kdybych vyhrála tak by mi to udělalo velkou radost,protože bych konečně dostala dárek k narozkám a ne jen na vánoce :-D
    Jinak nejbláznivější dárek jsem dostala štěnátko ktere mezi tím než jsme dojedli večeři se dostalo s přepravky a shodilo stromek a roztahalo po obyváku vánoční řetězy :-D
    soulinkaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Dnes jsem objevila tvůj blog a jsem nadšená, máš úžasný styl!
    A pokud se i jako nováček můžu zůčastnit giveaway, tak nejblánivější dárek jsem věnovala příteli a byl to skok padákem, který si moc přál.
    Já jsem dostala v 16 letech od dědy a babičky výbavičku- nádobí, parní! vysavač a sadu příborů. Tenkrát jsem nadšená nebyla, ocenila jsem to po 4 letech. :)

    Lindsay24@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. S nadšením koukám, jak se mi hezky zapojujete-stávající i nové čtenářky. A ty zážitky jsou skvělé, jde vidět, že radost udělá i drobnost pokud nad ní dotyčný přemýšlel.

    No a já si neumím představit, jak z vás všech vylosuji jen jednoho výherce, bude mi moc líto neodměnit všechny:(.

    Takže co kdybych určila ještě druhé a třetí místo a odměnou by byla svíčka Yankee Candle? Několik jsem jich ted vyzkoušela a moc krásně voní Bahama Breeze a Mango Peach Salsa.

    Co vy na to?

    OdpovědětVymazat
  21. Každá výhra potěší i malá :-D ¨
    A myslím, že je to moc hezké od Tebe.

    OdpovědětVymazat
  22. To jsou krásné dárečky, jsi hodná! Zkusím štěstí. :) Já jsem žadný bláznivý dárek nedostala. :D Jenom mě napadá, když jsem byla malá, chtěla jsem být děsně popelářkou, tak mi naši koupili pod stromek popelářské auto. Jak já jsem byla šťastná! :D

    Dasdusha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Páni, jsi jedna z mála blogerek, které o výhře opravdu přemýšlejí a chtějí udělat skutečnou radost...
    Nejbláznivější dárek co jsem dostala byl asi Furby na vysoké, ale je fakt, že jsem ho chtěla a nakonec si s ní vyhrála celá rodina:-D
    dejnicka@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  24. úžasný blog a skvělý soutěž! :)
    Nejbláznivější dárek byl, když jsem ve dvaceti letech dostala pyžamo s kačerem Donaldem, haha :D
    themaidasdiaries@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. tak vybrat dárky do giveaway se ti vážně povedlo :)
    LuckaaCh@seznam.cz
    bylo by to super kdybych to vyhrála páč mám v úterý svátek :) a žádnej bláznivej dárek jsem nedostala a ani nedala :D musím to napravit :)

    OdpovědětVymazat
  26. Tak tohle bych si taky přála vyhrát. A nejbláznivější dárek jsem darovala... asi jako malá nějaký ten "důležítý" obrázek a já si pamatuju, že (je to asi jenom! dva roky) jsem dostala krabici s krmením pro sýkorky... a tam bylo na papírku napsáno: "Zdenčko, pěkně krm ptáčky". To i moje mamka dostala záchvat smíchu :D. doufám, že se mi to už nikdy nestane :)).

    OdpovědětVymazat
  27. Nádherná giweavay!
    Nejbláznivější? Jéé tak to nevím. Ráda dávám takové ty věci co se každému hodí. Ale asi nejvíc pyšná jsem na dárek co jsem dala sestře, když se stěhovala do svého. Byl to parádně velký toaleťák (parfémovanej)popsaný vtipy. Ještě teď ho má schovaný a ráda si ho pročítá jen tak :D
    novotna.dany@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Najbláznivejší darček som dostala od rodičov a dám krk na to, že ho vyberal otec - bol to ten najpríšernejší sveter krikľavožltej farby. Áno, presne takej ako má zvýrazňovač. Doteraz nechápem ako sa začiatkom dvädesiatych rokov podarilo vedcom vytvoriť vlákno s tak intenzívnou farbou. Keď som si ten sveter obliekla, vyzerala som ako zasvietená baterka :-))) A dodnes mám fóbiu zo žltej farby.

    zelenykrokodil@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Nejbláznivější dárek jsme dostala asi od mojí nejlepší kamarádky a to ''značkový'' toaletní papír z půlky Gucci, LV a Chanel. :D To byl bezkonkurenčně nejšílenější dárek. :D A co jsem teda kamaráce dala já bylo místo dortu (mí narozeniny na Štědrý den) obřího sněhuláka ověšeného mini dárečkama a s hlavou která svítila díky svíčkám. :D :)
    P.etulinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Někdo by mohl říct že Cella (hračka na vyrábění nálepek) je pro 19tiletou slečnu nevhodné. Ale já byla nadšená :D
    label.vera@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Jako nejbláznivější dárek jsem ve svých 21 letech dostala dětský úkolníček, abych nezapomínala na úkoly na VŠ :D
    Jinak já moc bláznivé dárky nedávám, největší můj úlet byl toaletní papír s potiskem eurobankovek

    spicedchocolate(zavináč)seznam(tečka)cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Veru,
    pro mě byl nejbláznivější dárek ten, který jsem dostala dvakrát! :-D Byl to krásný červený kufr Samsonite, který jsem si moc přála, ale obě strany se nějak zapomněly domluvit ...
    studyenglish@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Svicek YC neni nikdy dost=) Co se tyka blaznivych darku, zadne bohuzel/bohudik nebyly...

    zlatosfera@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Nejbláznivější dárek, který jsem kdy dostala, byl nejspíš králík od babičky, který byl přivezený od nějakého chovatele na maso z venkova. Máma byla vzteky bez sebe, králíkovi se u nás nelíbilo a když mi okousal půlku hraček za necelý den, putoval zpátky k chovateli a na pekáč.

    Jinak kontakt na mě je terezahrycovcova@seznam.cz :))

    OdpovědětVymazat
  35. Tess, je potřeba být followerem, jinak účast není možná. Nebylo by to fér vůdči ostatním.

    Jinak Giveaway pomalinku uzavírám a v průhěhu zítřka, nejpozději v pátek vyhlásím výsledky!

    OdpovědětVymazat
  36. Nedá mi to a musím se přidat, samozřejmě za pět minut dvanáct...
    Tvůj blog sleduju už pár týdnů, ale přes RSS čtečku, takže jsem "neviditelná", ale tak skvělou giveaway jsem už dlouho nepotkala, takže jsem se zviditelnila :-)
    Asi nejbláznivější dárek, který jsem darovala, byl let ve větrném tunelu. Dostal ho ode mě manžel, protože už mě nebavilo kupovat mu knihy. Ještě tam nebyl a vůbec netuší, co dostane, prostě jsem mu řekla, že jedno odpoledne pojedeme ven a dárek dostane až tam - a nebude to návštěva jeho oblíbené restaurace. Tak uvidíme ;-)
    /kontakt: korektorka(tečka)hj(zavináč)gmail(tečka)com/

    OdpovědětVymazat
  37. Nejbláznivější bylo když byla dcera školkového věku a vytahala věci ze skříní a nosila nám to pod stromeček bylo to dojemný.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika