Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sobota 26. července 2014

Guerlain Terracotta Hipanema bracelet Diorskin Nude Dune London Valentino Lock bag



Taky milujete ten pocit, když si domů přinesete něco krásného z butiku a uděláte si chvilku, abyste se s tím mohly pokochat, pomazlit, očichat si to a vyzkoušet? Já si tyhle momenty vždy užívám a věřím tomu, že nejsem jediná :-)


I když to vyloženě nevyhledávám, občas v zahraničí či na letišti omrknu dárkové sety parfémů. Sprchové gely či tělová mléka mne až tak moc neberou, ale například lesk na rty a krásné balení tentokrát zaujaly a mohu se pochlubit, že už mám sbírku vůní La Petite Robe Noire od Guerlain kompletní.

Lesk na rty Guerlain Gloss D´enfer 463 i přes poměrně třpytivý vzhled odvádí dokonalou službu. Nelepí, necuckuje, nevysušuje a poměrně zvláštním způsobem plasticky zvětší a zformuje rty. Rozhodně jsem ráda za tuto příležitost si jej vyzkoušet a mám v plánu si pořídit další odstíny.



Diorskin Nude Shimmer Rose/Pink je z letošní letní kolekce Dioru. Je v nabídce v růžové a hnědé variantě, dalo by se říci tvářenka a bronzer. Rozhodně je to ale rozjasňovač, který vám sice nedodá výraznou barvu, ale rozhodně pleť natónuje a projasní. Třypytky docela cestují, ale to asi u velkého množství podobných produktů. Já si nemohu pudrové produkty od Dioru už léta vynachválit a to nejen díky nádhernému balení.



Guerlain Terracotta Sun Celebration bronzer je z letní limitky, ve které najdete spoustu úžasných produktů a i já váhala mezi tímto a Terra Tropica bronzerem. Každopádně tento je dokonale matný, obsahuje dvě tvářenky a má naprosto jedinečné balení na magnet, kdy víčko oddělíte a samy si můžete držet zrcátko v ruce. Ono bronzerů s třpytkami je plno, ale matný, v padnoucí barvě je poměrně náročné sehnat. Balení je luxusní, člověk by váhal zda má evokovat dřevo či břidlici, já oceňuji velké zrcátko a pozor, nádhernou jasmínovou vůni, která vás ovane kdykoliv bronzer otevřete!

Toužím také po Guerlain Terracotta Le Parfum z letošní limitky, jen jsem ji asi prošvihla. Měla jsem možnost si přivonět k testru a byla jsem opět okouzlena jasmínovou vůní, kterou tahle značka prostě umí! Snad budu mít štěstí a ještě ji někde seženu.




Pokud jste v Anglii, či kdekoliv kde máte butik Dune London nebo k vám dodává jejich eshop, rozhodně nepřehlédněte jejich aktuální slevy! Nádherné, kvalitně zpracované kožené boty za super ceny a já po dlouhé době zažila, kdy není třeba nové boty ,,rozcházet", okamžitě sedí a nedřou.



Jedna z věcí, kterou na Anglii maximálně oceňuji! Uděláte si radost novou tvářenkou, rtěnkou či pudrem a automaticky dostanete tester něčeho luxusního. Já si při vybírání Guerlain bronzeru  přičichla k vůni Limon Verde Aua Allegoria a asi jsem jí musela vypadat hodně okouzleně, protože jsem dostala tenhle set tří vůní na vyzkoušení. A věřte mi, některou z nich si určitě pořídím!



O Hipanema náramcích vám tady básním už nějakou dobu. Můj mentolový už byl v několika příspěvcích a konečně jsem měla možnost si pořídit další, neméně krásný a jedinečný :-) Pokud toužíte po krásném letním kousku, kterého se nikdy nenabažíte, rozhodně doporučuji.



Detail aktuálně nejoblíbenějších espadrillas.




Už teď jej považuji za poklad! Guerlain je má srdcová záležitost a tento produkt je přesně dle mého vkusu! Nádherné luxusní balení, funguje jak má a krásně voní. Kdo by odolal?




Povšimněte si Dior vzorků, které jsem dostala k shimmeru a lince na oči. Už jsem v Čr dlouho nic nekupovala a třeba už je to běžné i u nás. Já jsem vděčná za možnost vyzkoušení krému ve velkém vzorku dříve než si jej koupím a i pánskou vůni doma oceníme.



Když ladím :-)



Valentino Lock bag kráska s La Petite Robe Noire EAu De Parfum Couture, která doplnila moji sbírku malých černých od Guerlain. Ty existují jako parfém, toaletka a tahle Couture kolekce. Věřte mi, každá voní jinak a přesto úžasně!




Sednout tak na letadlo do Ria a zítra se procházet po Ipanemě, co vy na to?



Zaujal mne název Art Pen a přestože je v nádherné tmavě modré barvě,myslím si, že za tu cenu nestojí. To raději klasickou tužku ze Sephory, která je skutečně voděodolná a výrazná v jednom tahu bez zbytečných komplikací..



Jedna z prvních fotek, zkoušíme ladění :-D


Užijte si víkend!

8 komentářů:

  1. Ten Guerlain bronzer je skvostný. Je to takový kosmetický šperk. Člověku musí být až líto ho používat, ne? :). K tomu ty parfémy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je luxusní, dokonalý a krásný, dlouho se mi nepoštěstilo si pořídit něco tak povedeného ;-)

      Vymazat
    2. Na jednu stranu by mi také bylo skoro líto do tak krásné kosmetiky hrabat, na druhou - kosmetika bude, ale my nebudeme. To dělala moje mamka - vše si úzkostně šetřila a chodila jak šedá myška. Pak vyhazovala prošlou kosmetiku a šaty, které nikdy neměla na sobě, protože už byly docela out. Jakkoli se móda vrací, ne vše je použitelné. I kosmetika stárne. Takže za mě, Šárko, nelitovat :)

      Vymazat
    3. Výborný názor a je fakt, že i já tohle šetření zažila a je smutné, když je ta věc ve výsledku už nepoužitelná..

      Tedy pokochat se a pak si to hezky užít ;-)

      Vymazat
  2. To sis koupila moooc krásné věci :) Kosmetika, botičky, wow.
    A jak píšeš k těm vzorečkům. Myslím si, že u nás je to pořád problém. Dokonce už jsem si párkrát musela říct o nějaké vzorečky, které byly zrovna v akci k nějakému nákupu. A to mě děsně štve. Připadám si jak.... nevím, prostě jak nějaká chudinka. Naposledy jsem byla ve Fann, to už bylo po Festivalu líčení, koupila jsem 2 laky a 1 stíny Chanel a nedostala ani 1 vzorek. Asi v těch parfumeriích nenechávám dost tisíc na to, abych si nějaký zasloužila :(
    Ale výjimka je Lancome Institut. Nevím, jak teda dávají vzorky k nákupům, ale mám tam kámošku a jednou do roka jí pisnu, co mi dochází a ona mi to pošle a k tomu mraky testrů a vzorků, kosmetické kabelky. Tak moje srdcovka je zase Lancome :) a ráda tam nakupuju :) Nemluvě o tom že mi hodně jejich kosmetika pomohla od problematické pleti. Člověk pak má z toho nákupu o mnoho větší radost, a navíc vzorky se přece mají dávat účelně. Zákazník vyzkouší a pak koupí. A tržby se zvedají.

    OdpovědětVymazat
  3. Samé krásné věci! Guerlaina budu muset ještě jednou očichat, už jsem myslím kdysi zkoušela, ale nemůžu si vybavit, jak a jestli mi voněl.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika