Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

úterý 26. srpna 2014

Vyjímečně kvalitně zpracované, luxusní a pohodlné-to je prádlo ulla Dessous


Ráda bych vám představila prádlo, které je nejen krásné, ale také pohodlné a díky nejkvalitnějším materiálům dostupným v Evropské unii- švýcarské krajky, mikrovlákna a speciální prodyšné látky pro sportovní podprsenky odvádějící pot by vám mělo vydržet v dokonalém stavu po mnoho let.

Za sebe mohu po několika týdnech nošení říci, že moje Madelaine je velmi pohodlným kouskem, který i přesto drží vše kde má a já se velmi ráda kochám tou krásnou krajkou. Opět se jedná o značku nabízející velikosti i pro ,,vélké" dámy a to rozmezí velikostí od 65B až po 120G včetně možnosti zakoupení velikostně vámi odpovídajících kalhotek ke každému modelu.

Jsem ráda, že opět mohu ženy, které mají tvary, seznámit s krásnými kvalitními kousky, protože jak víte, sama do kategorie XS modelek zdaleka nepatřím a rozhodně se tím nijak netrápím :-)

Podprsenky ulla Dessous jsou tvořeny z 53 dílů, podíl ruční práce na každé je 43minut a určitě vám doporučuji před objednáním poctivě probrat velikost. Madelaine kterou mám já, se doporučuje spíše pro ,,povolenější" poprsí, které by měla i přestože není vyztužená pěkně vytvarovat. Jak vidíte poradí si i s pevnějšími ňadry a nijak výrazně nenutí vaše přednosti do špičatého tvaru, což bývá někdy u nezpevněného prádla s vodorovným lemem problém.


U velikosti doporučuji zvolit menší obvod a stejné košíčky jako jste zvyklé. Proč? Protože jsem si i já sama uvědomila, že nosím obvod zbytečně velký, tedy při svém obvodu 77cm pod prsy mám správně zvolenou velikost 70E, kterou zapnu na střední háček. Měla jsem možnost si vyzkoušet i 75E a jak asi víme, s větším obvodem se zvětšují i košíčky (vždy mě v obchodě dokáže naštvat, když mi jsou při nedostatečné nabídce velikostí košíčků nabídnuty větší obvody). Ta mi byla celkově hodně velká, ten rozdíl tam skutečně byl, ale samozřejmě u takhle kvalitní značky dbající na blaho zákazníků není problém prádlo vyměnit za více vyhovující velikost. Zasláno zásilkovou službou.


O další nabídce eshopu pradlo-aurea.cz obsahující korzety, bodypodvazky a ručně potištěné punčochy třeba příště. A zajímalo by vás, jak taková ulla Dessous podprsenka vzniká? Mrkněte se na tohle video, určitě stojí za to!



51 komentářů:

  1. No teda wau ! K pradlu se vyjadrovat nemuzu, nosim spis push up, takze co bych dala za tvoje tvary.... :-) a ta druha fotka? Sexy baba ! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. super!!

    http://kathberry.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Prádlo co máš na sobě mě moc nezaujalo, podprsenku bych si představila spíš na mé 60-leté mámě ale tak každého vkus :-)
    Příští článek o podvazcích může byt zajimavejsi ale takové odhalování a ukazování prádla na sobě mi přijde už moc ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono Evi je fakt, že pro tebe by asi bylo zazivnejsi vyfocene prádlo jen nekde na poličce, vždyť člověk s velkou predstavivosti si predstavi, jak bude vypadat oblečené. Fotky prádla či plavek na mem blogu nejsou zadna novinka, v zahraničí je to naprosto bezna praxe a ty už se pomerne opakujes, nevšimla sis?

      Jinak te mohu ujistit, že tohle prádlo by jsi mamince jistě záviděla a vidíš, můžeš to brát jako doporučení na krásný na dárek k Vánocům pro ni ;-)

      Vymazat
  4. Odvážné fotky, ale sluší Ti to :) Mě se moc líbí to pozadí fotek
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Prádlo no nevim, je to spíš pro starší a kalhotky ti přidávají kila na bříšku. Ale pro tvoji generaci OK a asi to je hodně kvalitní značka. Jen se mi zdá, že už je tady té nahoty tolik, že je to nuda. Tak poprvé to bylo zajímavé... O čem bude příští článek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že třeba před pěti lety bych po takovém prádle nesáhla, přecejen člověk všude vidí hlavně push-up podprsenky, natištěné vzory atd.

      Po čase ale člověk začne chtit i něco více, pradlo které dlouho vydrží, skvěle sedne a je pohodlné. ono když máš pětky prsa, tak už to vidíš jinak, navic ja osobne miluji krajku a v mem šatniku je minimalně polovina podprsenek bez vyztuže, prijdou mi prijemnejsi a rafinovanejsi.

      Zkus se na to takhle podivat a treba pochopis, nebo se k tomu dopracujes, az budes v mem veku ;-)

      Jinak s tou nahotou tě bohužel zklamu, chystam se na dovolenou a mám spoustu krásných nových plavek, se kterými se zde jiste ráda pochlubím.

      Vymazat
  6. Veru, máš najlepšie spracované recenzie s fotkami, ktoré nemajú konkurenciu, nečudujem sa, že sa ti roztrhlo vrece s ponukami :)

    OdpovědětVymazat
  7. Prsa pětky neschováš do dlaní... Jinak souhlasím s názory nade mnou, kvalitní prádlo nemusí být ošklivé a tohle fakt hezké není. A o kvalitě taky nejsem úplně přesvědčená, viz zaříznutý ramínka a krajka do třísel. Tos dostala zadarmo? Máš to zapotřebí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že ses tak urputně snažila najít něco, co bys mi mohla vytknout, až píšeš nesmysly, což každému po shlédnutí fotek dojde.

      Každá máme jiný vkus a pokud někdo prezentuje něco, co tomu mému neodpovídá, nebudu mu přece hned psát, že to není hezké a kvalitní.

      Nemám důvod si vymýšlet, naopak se moc těším na další prádlo které budu mít od této značky možnost vyzkoušet, tajně teď s přicházejícím podzimem doufám v některé z krásných body z jejich nabídky :-)

      Vymazat
    2. A až ted jsem si všimla té poznámky :-D

      Ne každá má větší prsa u pasu a já nevidím důvod si vymýšlet svoji velikost. Pro upřesnění, na fotografii mám na ňadrech dlaně pouze zlehka položené čehož sis při zkoumání fotek pod lupou a hledání neexistujích chyb jistě všimla. Protože je fakt, že já ta svá do dlaní opravdu nechovám..

      Vymazat
    3. Pravda je, že prádlo pro větší tvary je prostě větší a není to titěrné drobné nic. Žádné krytky na bradavky. Proto nevypadá na první pohled jako super sexy kus. Škoda, že to napsal anonym. Mohla bych se dotázat, jak se to s tím číslováním prsou, protože já v tom hodně plavu, ale pisatel/ka (spíš -ka) je na to rozhodně odborník a konečně by se mi dostalo fundovaného výkladu a já bych konečně ve svých letech mohla chlapům popravdě odpovědět, kolikátky mám prsa. Takhle zas nic. :-( Škoda.

      Vymazat
    4. Dobrý den dámy, prsa pětky v dlaních udržet lze :-) Podle číslování z dob, kdy kvalitního prádla nebylo, rovná se pětka košíčku E. Koš E je naprosto běžná záležitost, jeden z nejobvyklejších. Nikoli B nebo C. Stačí se správně změřit na stanovit si velikost. Stěžejní je obvod pod prsy - měřeno ve výdechu s utaženým metrem. Další postup najdete na stránkách eshopu, nebo jej můžete bezplatně konzultovat mejlem na info@ulla.cz.
      Pokud správně zvolíte velikost podprsenky, není třeba sahat po push-up podprsence. Stejnou službu provede správně střižená podprsenka. Bez toho, aby zbytečně vytahovala prsní vazy.
      O tom, co je a není sexy diskutovat nemá smysl, co žen, to názorů. Nicméně nejvíc sexy je spokojená žena, kterou nešktí podprsenka a prsa má na správném místě. Nikoli pod bradou, nikoli na břiše.
      Zařezaná ramínka na Veroničině fotce způsobil pohyb. Jestliže zvednete paže nahoru, s největší pravděpodobností budou ramínka zařezávat. Důležité je, kde jsou když jsou paže podél těla.
      Příjemný den, Martina, ulla DESSOUS

      Vymazat
    5. Veroniko jestli máte velikost E, tak jsem asi Obama :D

      Vymazat
    6. Anonym, škoda, že ste si neprečítala komentár nad vašim lebo tým pádom ste Obama :)

      Vymazat
    7. Ne Obama opravdu nejsem a komentář jsem si četla, ale Veronika prsa číslo E opravdu nemá, to že jste KatkoLu slepá už není můj problém ;) Hezký den!

      Vymazat
  8. A mě se líbí, že se tak pěkně fotíš.
    Vlastně jsem se po dovolené k tobě podívala proto, že se mi doneslo, že je zase nějaká sranda. Prý jsi nadzvedla nějaké slepice nějakými fotkami u parfému. Proslýchá se, že i ostatní dostaly k recenzi parfém a samy si píší "anonymní" pochvalné komentáře, aby tě pošpinily. Vůbec nevím, které a kde mám koukat, ale tvoje fotky se mi líbí. Jsou sice odvážné a já bych do toho nešla, ale rozhodně zaujmou.
    Nevím, proč to někoho tak vytáčí. Přitom jiné blogerky se klidně natáčí a fotí v plavkách nebo podprsenkách, jiné dají i prdel manžela..., to je vše ok. Ale pak vyfotíš prádlo nebo prdel ty a je z toho průšvih :)
    Blogosféra mě baví! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komentár, s ktorým súhlasím do poslednej bodky! Istá osoba vidí druhým smietku v oku ale sebe brvno nevidí :)

      Vymazat
    2. Děvčata, musím říct, že i mě se donesla určitá šuškanda. Je velmi smutné, když je skupina blogerek prezentující konkrétní eshop, tedy kolegyně a některé než aby si vážily možnosti vyzkoušet určité produkty a jejich exklusivnímu představení čtenářkám, využijí této příležitosti k nelichotivému vyjádření se o úspěšnější blogerce. To mi přijde jako maximálně neprofesionální, neuctivé vůči eshopu jenž produkt poskytl i čtenářům kteří to musí číct, dalo by se říci téměř dětinské jednání.

      Sama si z toho nic nedělám, pro mě je nejdůležitější důvěra čtenářů, tedy mnou pozitivně recenzované produkty rozhodně nenajdou na votochovoz.cz k prodeji jako dvakrát použité. Velmi si také cením týmu lidí, který se mnou a pro mne vybírá ty nejvhodnější kousky, vše konzultujeme a jejich reakce na články je pro mne směrodatná.

      Výsledkem je spokojenost na všech stranách. Čtenáři si přečtou mé objektivní názory doplněné o krásné fotky nových či ne úplně známých produktů, já jsem nadšená z možnosti si vyzkoušet nové značky a kosmetiku, o které mohu poreferovat. Spokojenost managmentu dané firmy se projevuje tím, že mám možnost si vybrat další skvělé věci k vyzkoušení.

      Tedy počkejme si na to, co dalšího budou recenzovat ony ,,dámy" a co já. Více k tomu nemám co říct, nevím jestli je to směšné či smutné, každopádně to vypovídá o úrovni určitých lidí. Já hned na začátku spolupráce se sensualite.cz jejich zastupkyni upozornila na to, at počítá naprosto jinou prezentací produktů, moji kreativní stránku fotky na poličce opravdu neuspokojí. Díky tomu vznikly krásné fotky několika parfémů, na které jsem pyšná a i nyní mám poskytnutu exklusivní kosmetiku, kterou brzy na blogu představím. samozřejmě, v mém stylu :-)

      Ohlasy čtenářů jsou pro mne důležité velmi, bez nich by blog nemohl existovat a upřímně se vám přiznám, že při kampani na Agent Provocateur Pink Fatale nebyl jediný negativní. To se ti anonymové tolik styděli a čekali, až si budou moci vylít srdíčko někde jinde? Vskutku zvláštní, že?

      Ale dost už o blogerském podsvětí, tento článek patří krásnému prádlu ulla Dessous a já od něj nechci odvádět pozornost!

      Vymazat
    3. Asi tak:D faktem je, že prádlo neni vůbec muj styl, ale fotky jsou výborný a ty jsi samice;)) a ty vasne jsou imo jen kvuli tomu, že ti zavidej velky kozy:D vsechny ostatni blogeriny, co jsem nekde zahlidla odhaleny v podobnym duchu, byly plochy jak prkno, a je obecne znamej fakt, ze nahy chlapecci vasne nevzbuzujou.))))

      Vymazat
    4. Musim suhlasit s komentarmi vyssie. Ja som bola tiez zaskocena ze takto sa prejavuje inteligencia. Neviem ci zavidi fotky alebo telo...na jej silikony neni nikto zvedavy. Najma ked sa stale odfoti tak ze pol tvare ma zahalenu vlasmi. Ale hlavne ze to ty ju kopirujes a sledujes a pritom jej nedaju spavat tvoje fotky :-D inac krasne pradlo postava vsetko ;-) nina

      Vymazat
    5. Já jen chci dodat, že neznám jména, tolik se zas ke mně nedoneslo a ty blogy asi neznám.
      A já teda prsa nezávidím, ačkoliv mám malá (to jsme už probíraly). Ale na téhle soupravě se mi strašně líbí ty kytičky. Nicméně já bych si ji nemohla dovolit, protože mě tenhle střih právě kvůli malé velikosti obvykle dělá špičaté tričko. Ale i tak jsem se ráda podívala. A Veru, každý se rád podívá :) Tím si buďme jisté... :D
      No, těším se na další pěkné fotky.

      Vymazat
    6. Ahoj Veru, nádhera. Ať si říká kdo chce, co chce...jsi nádherná, sebevědomá a chytrá ženská. Tvoje články mají úroveň. Tvůj psaný projev je o pár tříd výš než u většiny blogerek a o nekonečně daleko od té jisté dámy, jejíž vrcholnou fotkou jsou špičky bot na stole. Její sebevědomí je taaaak daleko, že není schopná dát na blog fotku, kde by ji bylo vidět. Takže se nemůžeš divit, že jiskry lítají, když má někdo /koho navíc nemusí/ super prezentaci a fotky hodné uveřejnění v lesklém časopise. Tvůj blog mě moc baví, ty mě moc bavíš taky. Jen tak dál. Přeju Ti krásnou dovolenou a celý podzim. Michaela

      Vymazat
    7. Musím souhlasit s Michaelou. Je vidět, že máš vzdělání a uroveň a jednáš na urovni. Ta zmíněná ,,dáma" a všichni tady víme o koho se jedná se chová jako vidlačka, pokud jí někdo napíše jiný než pozitivní názor - ihned štěká a je sprostá. Ty tohle vždy vyřešíš s elegancí a odpoviš skvěle. Tvůj blog jsem moc ze začatku nemusela a přiznám se, že jsem byla oné ,,dámy"čtenářkou. To se však změnilo před pár měsíci kdy její blog upadl hluboko do kýče a tvůj se vyhoupl kvalitativně velmi vysoko. Jen tak dále. Jsi velkým přínosem české blogové scény! Ps. Ten parfém jsem šla spešl kvůli tobě očichat a je díky tobě na mém wishlistu.

      Vymazat
  9. no tak ty fotky jsou naprostá pecka!!! jako klobou dolů!! a vypadáš úžasně, naprosto. je pravda, že styl prádla taktéž není můj šálek, ale zase pro někoho to může být právě trefa do černého. ne každý je milovníkem VS tygříčků, kamínků a kraječek... toto je klasika!! a i když nemám moc ráda nahotu využitou k propagaci produktů, tyto fotky mi vůbec nepřijdou nevkusné...a hlavně, ono ani spodní prádlo jinak předvést nejde že?!! :D ;) moc povedené, chválím!! PB

    OdpovědětVymazat
  10. Wow! Opět krásné fotky! Jsi kočka!

    OdpovědětVymazat
  11. Verčo jsi absolutní kost a ohromně Ti to sluší. Tvůj blog je super ode dne víc a víc a kam se na něj hrabou ostatní!

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné fotky,super kočka, to se musí pochválit. Doufám, že fotograf se neudržel: -)
    Máš můj obdiv!!! B.

    OdpovědětVymazat
  13. Krasne fotky a ty mas super postavu:) Podprsenku bych osobne docela rada vyzkousela, mam vetsi velikost a sehnat opravdu dobre padnouci je fakt tezky. A co utlounke teen-ky nechapou, ze pradlo na "poradnou babu" vypada jinak nez na musi vahu..:) J.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak anonymové vždycky byli a budou nejmoudřejší, nejuvědomělejší a nejznalejší. To je starý známý fakt. Proč se ke svým názorům hlásit veřejně, že? Zvlášť když jde se schovat do ony fiktivní bublinky. Smutné...
    Já bych tyhle "nahaté" články označila prvotně za děsně originální (to ti nikdo nesebere a ani nemůže), pak bych je taky nazvala jako dobře odvedenou práci (ať se chytré blogerky chytí za rypáček a uvědomí si kolik svým článkům věnují času na rozdíl od tebe). No a v neposlední řadě jsou děsně sexy a provokativní. Vzbuzují v lidech emoce a to je dobře. To přesně je potřeba :)



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! Verčo, jsi nejlepší blogerka ze všech!!! Jana

      Vymazat
  15. Skvelý článok a fotky tak isto:-) Bez preháňania - máš najlepšie recenzie z pomedzi všetkých blogov. Ak robíš recenziu na rúže, neodfotíš ich na stole ale na sebe, ak robíš recenziu na prádlo, neodfotíš ho na poličke ale tiež na sebe, ak recenzuješ parfém kt. nie je možné cez fotky "ukázať", urobíš k tomu také fotky a popis vône že si čitateľ vie tú vôňu vďaka tomu reálne predstaviť... Proste každu recenziu robíš tak aby si nám čo najreálnejšie produkt ukázala, lebo bohužiaľ pekné fotky na stole mi odtieň rúžu/lícenky/laku etc neukážu a nepomôžu pri rozhodovaní sa či kúpiť/nekúpiť...
    Si super a tvoj blog je čím ďalej tým lepší:) teším sa na ďalšie články!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. súhlasím,vidno,že si blogovanie v posl.dobe veľmi užívaš, čo fotka to zážitok :) drž si aj nadalej túto nasadenú latku, Simona

      Vymazat
  16. Tak teď jsem se pobavila. Napsala jsem slečně Elizabeth Lore naprosto slušný komentář, kde jsem se vyjádřila k prezentaci parfému a jako nejlepší jsem označila tu Tvoji, protože u ní jsem si fakt řekla....ufffff :-). A samozřejmě komentář nepustila dál. A pak si tam člověk čte jeden příspěvěk za druhým, jak se všem líbí její pojetí a to Tvoje je strašné. Jsem přesvědčená, že jsem dotyčná chodí číst....takže jí chci napsat.....že je fakt směšná a že takhle to teda daleko nedotáhne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suhlasim. Ved vkuse ona zacina prva ohovarat a musi si rypnut. Na jej blogu sa objavuju iba clanky aha co som dostala kupila nic ine. Recenzie na makeup asi rake ze polku tvare ma zakrytu vlasmi a outfity z kilometra ze mozme skumat pod lupou. Ked sa hanbi ako vyzera nech nebloguje a najma nech neohovara uspesnejsie zeny od nej. Asi ma nudny zivot na materskej....a prajem vela pozitivnych citatelov veronika :-) zuzana

      Vymazat
    2. Taky trošku nepobírám co těmi fotkami vyjadřuje. Proč se nikdy neukáže celá, do teď nevím jak vypadá a ani nevidím nikdy žádný outfit, pouze fotku s postavou jak špendlíková hlavička. Za to kabelky a špičky bot fotí pořád a z dostatečné blízkosti, je to nudné, fotky pouze kde ukazuje svoje nohy.
      Podle mého názoru se paní asi stydí ukazovat sama sebe, což chápu, tak ale proč dělá blog?

      Vymazat
    3. Ano souhlas, její blog je naprosto otřesný, nechápu jak se mi má líbit a zaujmout pohozený parfém na zemi vedle jejích bot???? Fuj, to snad ani hygienické není.
      Veru, ty jsi odprezentovala nejlépe- takhle se to dělá. I v ćasopisech to tak je- parfémy s polonahou modelkou atd. Určitě ne na poličce či na zemi!
      Jsi nejlepši, jak už tady někdo psal- vzďelaná - je vidět, že máš blogování ráda a venuješ tomu spoustu času.
      Tvoje fotky jsou perfektní a jejich vždy dost, takže mohu vidět detaily ze všech stran. Ta ,, ona'´ blogerka o které tady píšeme- na Tebe nemá a nikdy mít nebude. Ty jsi jednička a nula jedničkou nikdy nebude..

      Vymazat
    4. Z mletyho steak neudelas 😊

      Vymazat
    5. Tak tohle přirovnání mě teda pobavilo :-)

      Vymazat
    6. A opravdu to na E sedi. Nechápu k čemu ona má blog když ním nic neříká?? Články o ničem a hrozně si protiřečí. Takže se člověk nic nedozví.
      Fotky naprosto o ničem- k čemu jsou fotky špičky bot, nebo fotka postavy z dálky? Hrůza. Já ji kdysi sledovala- teď tam ani nepáchnu.
      Veronika má super fotky ze všech stran takže se pokochám. A hlavně a to je důležité -její články mají hlavu a patu!

      Vymazat
  17. Vyzerá to naozaj super :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Nebudu řešit, jak se mi líbí/nelíbí prádlo, to je věcí tvého vkusu. K čemu se ale vyjádřím, jsou fotky a nahoře zmiňovaná slečna. Fotky jsou kvalitní, pěkné a ty se rozhodně nemáš za co stydět. Pokud někdo vyšiluje z fotek v prádle, doufám že nevhodnými poznámkami obtěžuje i lidi v plavkách(pokrytci)! No a k Elizabeth bych jen dodala, že je to hloupá, zakomplexovaná holka, která neumí vést ani ten svůj blog. Neumí unést dobře míněnou kritiku a jediné k čemu se sníží je pomlouvání jiných na blozích, instagramu a jinde. Prostě ostudné chování, které nekoresponduje s image dámy na kterou si chce hrát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Absolutní souhlas. Verčiny fotky jsou super! A je to pěkná baba co ví co frčí a má přehled!
      Ta druhá- zmíněná E. - nakoukla jsem na její blog a hrruza. O ničem, hadry kyč a šílené kombinace. Ona nemůže mít o módě ani ten nejmenší přehled.
      Měla by ten ,, blog" zavřít.
      Veroniko ty nám hezky přikládej další članečky- už se těším na další. Mimochodem Ten parfém již mám díky tobě doma. Ano díky tobě- ty jsi mě k tomu inspirovala. Určitě se nechám inspirovat super článkem od tebe se super fotkama parfému u sexi těla než parfému pohozeného na špinavé zemi vedle špinavých spocených bot!

      Vymazat
  19. Mě se zamlouvá tvůj způsob psaní,má to hlavu a patu,je poznat ze používáš mozek narozdil od někoho :-)fotky jsou moc pěkné,profesionální i když přiznám že pro mě by prádlo nebylo.Každému se prostě líbí něco jiného.
    P.S. Na blog Elizabeth teda chodim tak nějak od začátku dost často,jelikož mi vždy dokáže zvednout náladu to jak je hloupá a primivní( nejvíce u mě vedl článek o řidičáku:))
    Ahoj Katka

    OdpovědětVymazat
  20. Ano, tiez som na ten E blog kukla a naozaj hroza.
    Posty su o nicom, len sa nakruca s kabelkami a co nove ma/mala. Nehorazne a otrasne. Ako tu niekdo pisal: ano je hlupa a primitivna. Nema sajnu o tom akoosi sa bloguje. A tie jej vierne ovce- vsadim sa, ze si tie pozitivne posty pisa sama sebe.
    Veonika teba zalam vsetko naj a bloguj bloguj bloguj dalej .Moc sa mi to paci. Lenka K.

    OdpovědětVymazat
  21. Moc pěkné fotky, líbí se mi i prádlo. Už jsem se dívala i na ten e-shop a mám jej v oblíbených. Mám opravdu obří prsa a vždycky ocením tip na obchod, kde je na nás, velké, kvalitní prádlo - v tomto případě na korunu nehledím. :-) Moc se mi líbí jak píšeš a jak už psaly ostatní holky, držíš si svou úroveň, vyjadřuješ se moc hezky a i reakce na výtky jsou z tvé strany s grácií. Už se těším na další články!

    OdpovědětVymazat
  22. Blogy nekomentuju, jenom sleduju, ale dneska se musim smat a pozdravit Te, Ty plasicko stad! :-) To se dela? Jit si svoji cestou? Nepodkurovat stejne nedospelym kamaradkam? Delat neco jinak? Joo, to kdybys byla tehulilinka, to tu muzes mit nahy cokoliv, vcetne manzela, ale jen tak se vyfotit v pradle??? Copak jim to delas, vzdyt si umely nehty ohobluji a displeje poskrabou, nez se k tomu dostatecne vyjadri!
    Pradlo supr, prsa mam jeste o chlup vetsi (a tezsi) a s tricitkou za dverma a manzelem po boku si muzu dovolit nosit co je pohodlne a funkcni a ne vracet bradavky do debilne sitych kosicku z obchodaku, mrknu tam, dik!

    OdpovědětVymazat
  23. Náhodou jsem narazila na Tvůj blog a zaujala mě tahle Tvoje recenze. Sama mám blog zaměřený právě na spodní prádlo. Měla bych na Tebe jeden trochu osobnější dotaz, nenapsala bys kolik měříš přes prsa? Že máš pod 77 cm už jsem si našla v článku. Sama nosím velikost 65F (v českém) a Tvoje 70E má stejně velký košíček jako moje 65F, přitom mi ale přijde, že máš prsa výrazněji větší já. Tak by mě jen zajímalo, jestli je to tímto konkrétním prádlem, fotkou, nebo čím. Díky :-)

    http://www.abracabra.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj ;-)

      Poprsí màm rozhodně větší než ty, to není fotkou ani prádlem. Přes mám 94cm a je pravda, ze k obvodu 70cm jsem se propracovala postupne, ale ne u kazdeho modelu je mi pohodlny jako 75cm.

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika