Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

neděle 14. června 2015

Longchamp Surf & The City

DSC_9852

Léto už je v plném proudu a já jsem nadšená z toho, že tyhle krásné prosluněné dny trávím s přáteli, na koupališti a celkově tak, jak si to představuji. Musím říct, že ač jsem si v uplynulých letech nemohla na nic stěžovat, v posledních měsících se v životě cítím opravdu spokojeně a jsem vděčná za to, že svůj čas trávím s lidmi, které mám ráda. 

A to takovými, se kterými si rozumíme, posouváme se vzájemně dále, vycházíme si vstříc a je nám spolu dobře bez nějakých postranních úmyslů, intrik a zneužívání. Takové osoby jsem už několikrát potkala a řeknu vám, dříve nebo později se jejich pravá povaha vždy projevila. 

Především díky tomu, že u mě jsou priority a přátelství-vztahy, úplně o něčem jiném, v životě upřednostňuji pozitivní přístup, lásku, respekt a pohodu. Což negativní lidé nesnesou, jistě jste to už také někdy zažili a dáte mi zapravdu.

DSC_9837
tílko: Tally Weijl (2ks/240kč 100% bavlna), nazouváky: Vintage Rhodos, náramek: Primark, Klára Nademlínská, kabelka: Longchamp, náhrdelník: Miss Selfridge

DSC_9860

A co vám povím k outfitu?

Z Anglie jsem si mimo půlky butiku Victoria´s Secret přivezla i novou tašku. Změrně neříkám kabelku, protože Longcham považuji za takovou lepší igelitku a rozhodně vám tady nebudu popisovat story, jak jsem po ní dlouho toužila, týdny vybírala barvu a pak si ji šla KONEČNĚ koupit. Taková drama neřeším ani u kabelek za desetitíce. A tohle je prostě takový fajn pohodlný kousek na denní nošení, i když musím říct, že kolekci Surf & The City jsem si opravdu zamilovala a ihned jsem věděla, která si získala mé srdce.

Upřímně vám řeknu, že po taškách Longchamp jsem nikdy netoužila, ale když člověk žije v Anglii, jednoduše mu přijdou jako běžné kabelky do města, nosí je tam totiž téměř každá. No, na letišti ve Freeshopu je mají oproti ČR za směšné ceny, tedy mám najednou během měsíce Longchampky tři

Začalo to modrou Néo, pak jsem dostala kousek z dnešního postu a při poslední cestě domů jsem sáhla po klasické citrónové Le Pliage s dlouhým uchem. Rozdíl mezi Pliage a Néo vidím rozhodně v materiálu a jeho vlastnostech, ze kterého je taška vyrobená, z barvy uší a také se Néo nedá složit.

Uvidíme, jak se skamarádíme, modrou a námořnickou nosím pořád, u žluté mi vadí, že se mi na ní sklady stále nevyrovnaly.

Užívejte léta a brzy vám ukáži svoji Le Pliage Néo Navy.

DSC_9844
DSC_9874
DSC_9949
DSC_9853
DSC_9856
DSC_9921
DSC_9972
DSC_9858
DSC_9863
DSC_9901
DSC_9840
DSC_9922
DSC_9984

9 komentářů:

  1. Cute top! Love the shorts, too.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kabelka a kraťásky jsou top! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, tak ten je úžasný, ten se povedl! :) Mám také ráda přátelé bez postranních úmyslů, kteří hrají férově :)

    OdpovědětVymazat
  4. s těmi lidmi to znám... mám to podobně :)) ale až teď před nedávnem po rozchodu s přítelem, jsem přišla na to, kdo je opravdový a neřeší a podpruje a kdo má rád intriky... :)) hold někteří lidi se moc rádi přetvařují.. :(
    K outfitu: za mě super :), modrá s bílou je top! :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. mne sa to dnes nepaci...si krasna zena,make up a vlasy skvele, ale outfit poskladany z kuskov,ktore su vyrazne same o sebe a dokopy mis mas

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pekné a jednoduché a ja milujem tvoje vlasy :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě je dnešní outfit nic moc, jindy je máš lepší! Jednotlivé kousky jsou sami o sobě super, ale vzprpvaná kabelka s úplně jinak vzorovanými kraťasy a k tomu ještě pruhovaný top, který se ani barvově ke kabelce nehodí. Vím je v modě vrstevení, ale tohle je trošku víc mimo. Ale někomu se to třeba líbí, nevím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vrstvení znamená mít na sobě více vrstev oblečení, nemyslela jsi kombinování vzorů? Jinak nevím, jaký vzor na tričku by se ke kabelce s námořnickým potiskem hodil více, než právě pruhy? Šortky na sobě mají letně laděnou výšivku, jaký vzor by dle tebe měly mít, aby ladily a nebyly přeplácané?

      Mě to přijde právě skvěle laděné na léto, procházku po pláži či jachting, ale možná máš trošku jednodušší představy o outfitech, což naprosto respektuji a děkuji ti za tvůj názor.

      Vymazat

Děkuji za komentář a přeji vám hezký den!

Veronika